nemgyenge hirdetés. ajándék.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2003. december 19. - 12:17
vendég_Charon_*
Írta 2003. december 18. - 16:29
A végén a degu megkönnyebbülten sóhajt egyet, hogy õ nem esett le a kukorica után!
Az utolsó pillantása nem olyan, mint a mókuscickánynak az Ice Age-ben?
Szerencsétlen mohó, elcipelné a kukoricát, aztán meg az lehúzza, és mindent lelök... ;D Néha csak úgy leesik valahonnan... felkel, motyog, és mint ha direkt úgy akarta volna, visszanéz, oszt továbbmegy.
Tegnap pedig meglepett egy olyannal, hogy lefeküdt az asztali lámpa alá NAPOZNI! 8)
Írta 2003. december 17. - 21:00
Írta 2003. december 17. - 19:41
Charon, ez irtó édi volt! A végén a degu megkönnyebbülten sóhajt egyet, hogy õ nem esett le a kukorica után!
Jorus: sajna deguruhát nem tudok varrni, mert nem vagyok jó varrónõ! Pedig nem rossz ötlet! ;D
Jorus: sajna deguruhát nem tudok varrni, mert nem vagyok jó varrónõ! Pedig nem rossz ötlet! ;D
Írta 2003. december 17. - 18:55
Áááá, õ is teljesen oan, mint Kuber! Ja és õ igen hangos. :-D Mindig motyorászik magában, vagy viháncol, vagy csak szimplán csipog.:-D És igen, Kuber is kéjenc, de kijönni magától szeret, aztán meg pajzánkodik :-D Úgy látszik a szoftvert nem frissítik náluk.
Énnekem is van egy "csakúgytenyésztem" ismerõsöm... hümm... a tiéd is egy szõke ribanc, akinek van egy fehármájú húga...?! Mert akkor egy helyre járunk deguzni.:-DDD
A videjó nagyon édes! :-)))
A CD-t odaadtam Révinek, majd felveszi veled a kapcsolatot ien lányon töltés vagymi miatt. :-D
Énnekem is van egy "csakúgytenyésztem" ismerõsöm... hümm... a tiéd is egy szõke ribanc, akinek van egy fehármájú húga...?! Mert akkor egy helyre járunk deguzni.:-DDD
A videjó nagyon édes! :-)))
A CD-t odaadtam Révinek, majd felveszi veled a kapcsolatot ien lányon töltés vagymi miatt. :-D
vendég_Charon_*
Írta 2003. december 17. - 17:22
Naná Jorus! Degupárti vagyok, már egy jó ideje. Sõt, ha kell valakinek ingyé tudok szerezni, mert egy ismerõsöm "csak úgy" tenyésztgeti is õket.
Ez a veszett dög olyan aranyos, hogy.... és okos, meg pofátlan is veszettül. A tied hagyja megfogni magát? Az enyém csak kéjenc, mer' simogatni leht, de fogni... :
Videjó róla.... itt
Ez a veszett dög olyan aranyos, hogy.... és okos, meg pofátlan is veszettül. A tied hagyja megfogni magát? Az enyém csak kéjenc, mer' simogatni leht, de fogni... :
Videjó róla.... itt
Írta 2003. december 17. - 16:32
Írta 2003. december 17. - 12:17
Jujj, Sheron, neked is degu van? Nekem is, neve Kuber. ;D Már olyan rég megvan, hogy már akkoris megvolt, amikor még cécéztem... érted... Jorus... cécé... hehe... ;D
Kuber a kezemben.
Kuber a CD-ken.
Kuber kecója, meg a CÉCÉ masín.
Tényleg, Lensi, varrol mókusruhákat? Igazából vmi olyan téli szerkó kéne, amire degupórázt is lehet erõsíteni. 8) ;D ;D
Kuber a kezemben.
Kuber a CD-ken.
Kuber kecója, meg a CÉCÉ masín.
Tényleg, Lensi, varrol mókusruhákat? Igazából vmi olyan téli szerkó kéne, amire degupórázt is lehet erõsíteni. 8) ;D ;D
vendég_Charon_*
Írta 2003. december 17. - 11:50
Lens, nagyon ari..... meg is tudnád varrni? Istenbizony felöltöztetném a degumat! ;D ;D ;D
Írta 2003. december 17. - 10:28
Vole, csináltam neked ruhácskát is, hogy ne fázzál! Mert hiába a pocak, fázik a pocok ha hull a hó! Remélem szereted az Azonicot!
Írta 2003. december 17. - 09:52
Kikérem magamnak!
Nem kapom be és nem vagyok SRAM buzi, csak nem rakok Shimanot a gépemre!! ;D ;D ;D ;D
Egyébként meg klinikai eset a gyerek!
"no nyereg"
Remélem, azért egy nyeregcsõ figyel neki!! ;D
Nem kapom be és nem vagyok SRAM buzi, csak nem rakok Shimanot a gépemre!! ;D ;D ;D ;D
Egyébként meg klinikai eset a gyerek!
"no nyereg"
Remélem, azért egy nyeregcsõ figyel neki!! ;D
Írta 2003. december 17. - 09:09
CC-re vagy XCre,vagy OX-ra nem mindegy?Ugyanaz.Amúgy meg a jó édes anyja cc-zen egy Caprin Duallal,meg DJ-vel!!!
Írta 2003. december 17. - 00:13
hat, ezt most megaszonta a srac :-X az ilyenek hogy jarhatnak-kelhetnek szabadon az utakon? mindig megijedek toluk ;D
Írta 2003. december 17. - 00:09
vendég__*
Írta 2003. december 16. - 22:30
mé mibajod van a péiksze'? jobb mint a zösszes jasek! ;D
on
caprime (DH/Freeride arc aki évi 4000-8000 km-t teker) 2003.08.18
Modell év: 2002
Elõnyök: terhelés alatt aránylag jol vált szereintem nagyon preciz 8as soral és váltokaral használtam de nagyon zsir válto
Hátrányok: nem huz tulságosan 6honap használat után nem arra amire kell:) eltört a rugo és ami tarja és széteset az egész
Kinek/mire ajánlod: dh birja egy ideig ha jol bicozol birni fogja de igazábol xc vagy cc
Biciklid paraméterei: caprine dual 2001 hegesztve:)DJIII vuelta lx alivio deore kona truvativ marzo pazazz no nyereg:)
Vélemény: aliviom van most kicsit xarabul vált de nem lehhet szétbaszni 5váltopapucs lxel is 5 de ez már szétvan karcolva néha falhoz odabsztam meg kukához meg mindent kapott fát falalt sarat:) és kurva jol birja kicsit kotyog ennél jobbbbbb nekem nem kell ugy is csak szétbaszom és kapják be a sram buzik:) shimano 4ever . és minek dh bicora xtr-t rakni? hm
Teljesítmény: 4répa
Ár/teljesítmény: 3 répa
...
on
caprime (DH/Freeride arc aki évi 4000-8000 km-t teker) 2003.08.18
Modell év: 2002
Elõnyök: terhelés alatt aránylag jol vált szereintem nagyon preciz 8as soral és váltokaral használtam de nagyon zsir válto
Hátrányok: nem huz tulságosan 6honap használat után nem arra amire kell:) eltört a rugo és ami tarja és széteset az egész
Kinek/mire ajánlod: dh birja egy ideig ha jol bicozol birni fogja de igazábol xc vagy cc
Biciklid paraméterei: caprine dual 2001 hegesztve:)DJIII vuelta lx alivio deore kona truvativ marzo pazazz no nyereg:)
Vélemény: aliviom van most kicsit xarabul vált de nem lehhet szétbaszni 5váltopapucs lxel is 5 de ez már szétvan karcolva néha falhoz odabsztam meg kukához meg mindent kapott fát falalt sarat:) és kurva jol birja kicsit kotyog ennél jobbbbbb nekem nem kell ugy is csak szétbaszom és kapják be a sram buzik:) shimano 4ever . és minek dh bicora xtr-t rakni? hm
Teljesítmény: 4répa
Ár/teljesítmény: 3 répa
...
Írta 2003. december 16. - 21:23
ja, jovo hetre eljut a stratos-hoz meg a boxxer wc-hez. a vazaknal is mar a yasec-nel tart a px ota
mi lesz meg itt..
evil imperial, le toy 3...
csak tul sokat kerdez, es semmit nem vesz meg....
mi lesz meg itt..
evil imperial, le toy 3...
csak tul sokat kerdez, es semmit nem vesz meg....
Írta 2003. december 16. - 21:21
érik a fiú ;D ;D:
Lenne egy kérdésem!Szerintetek psylo sl vagy dj3?El van már döntve csak kérdezem