Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2004. április 01. - 22:55
attol én is megõrülök hogy egymás után feladják 100szor ugyanazt a kib.... hirdetést.
csak öt percig lehetnék én az atyaúristen!
Írta 2004. április 01. - 18:30
...az elõbbi hozzászólásom elveszett, de mind1... :-\
úgy látom már neki áltak írtani a mod kollegák
úgy látom már neki áltak írtani a mod kollegák
Írta 2004. április 01. - 18:21
http://www.bikemag.h...=1&aproid=20610
---------------------------------------------------------------
érzitek.
nemtudom honnan szabadult, de....
NEMTUD magyarul
nem ismeri a kerékpárt..
még mi van...
de miert kell 7szer betenni?!
es ilyeneknek van netuk.... :-\ :-X
következö:
miert nem szeretem az ilyen jellegü hirdetéseket?
nemtudom ti hogy vagytok vele, de...
ha llegalább lehülyézi az osszes forumost, akkor tanulna meg irni, legalább egy hirdetés cimet tudjon ilyen hiba nélkül leírni...(vagy módositsa utána...) :-X
érzitek.
nemtudom honnan szabadult, de....
NEMTUD magyarul
nem ismeri a kerékpárt..
még mi van...
de miert kell 7szer betenni?!
es ilyeneknek van netuk.... :-\ :-X
következö:
miert nem szeretem az ilyen jellegü hirdetéseket?
nemtudom ti hogy vagytok vele, de...
ha llegalább lehülyézi az osszes forumost, akkor tanulna meg irni, legalább egy hirdetés cimet tudjon ilyen hiba nélkül leírni...(vagy módositsa utána...) :-X
Írta 2004. április 01. - 15:12
Könyörgöm, vegye meg valaki a telóit, olyan kiváncsi vagyok, hogy mit akar most venni (3 oldalt foglalok neki a teleszkóp topicban).
Mostanában azon gondolkozom, hogy én is hülye voltam 16 évesen ? :-\ (gommmmmmba)
Nem az a baj, hogy "õszinte". Azért ha el akarsz adni valamit, biztos, hogy nem mondod rá, hogy egy nagy szar. De legalább várna két hetet, amíg lemennek azok az oldalak, amiken õ szidta a legjobban, hogy milyen karcos, meg hogy kotyog. Bár akkor meg nem értem minek vette meg. Eddig azon rinyált, hogy nem engedik meg a szülei, hogy használt cuccokat vegyen. Erre vesz egy leharcolt Psylot, amit rá kb. 2 napra már el is akar adni. : (azt már nem is mondom, hogy olyan áron, amiért itt egyes nepperek pl.: eloV ;D egész komoly cuccokat tudnak szerválni.)
Remélem hamarosan Dani is rájön, hogy nem olyan király a Black és ráadásul csavarja a 200-as Alivio ;D.
Mostanában azon gondolkozom, hogy én is hülye voltam 16 évesen ? :-\ (gommmmmmba)
Nem az a baj, hogy "õszinte". Azért ha el akarsz adni valamit, biztos, hogy nem mondod rá, hogy egy nagy szar. De legalább várna két hetet, amíg lemennek azok az oldalak, amiken õ szidta a legjobban, hogy milyen karcos, meg hogy kotyog. Bár akkor meg nem értem minek vette meg. Eddig azon rinyált, hogy nem engedik meg a szülei, hogy használt cuccokat vegyen. Erre vesz egy leharcolt Psylot, amit rá kb. 2 napra már el is akar adni. : (azt már nem is mondom, hogy olyan áron, amiért itt egyes nepperek pl.: eloV ;D egész komoly cuccokat tudnak szerválni.)
Remélem hamarosan Dani is rájön, hogy nem olyan király a Black és ráadásul csavarja a 200-as Alivio ;D.
Írta 2004. április 01. - 15:02
Írta 2004. április 01. - 10:16
Én biztos meg fogom venni!!!
ne is karjatok lebeszélni róla!!
Én hiszek neki, az biztos úgy van ahogy leírta!!!
[glow=red,2,300]ÉS MÉG AJÁNDÉKOT IS KAPOK HOZZÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/glow]
ne is karjatok lebeszélni róla!!
Én hiszek neki, az biztos úgy van ahogy leírta!!!
[glow=red,2,300]ÉS MÉG AJÁNDÉKOT IS KAPOK HOZZÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/glow]
Írta 2004. április 01. - 09:10
a legjobb, hogy a
Judy tt nagyon könnyû (2,3 kg)
és a
Psylo hibátlan (csak kotyog, meg kopog, meg rezeg, meg szar az egész)
öszinte a gyerek....
Judy tt nagyon könnyû (2,3 kg)
és a
Psylo hibátlan (csak kotyog, meg kopog, meg rezeg, meg szar az egész)
öszinte a gyerek....
Írta 2004. április 01. - 08:26
Ja a Psylo SL, aminek semmi baja, csak "koppan", és a Judy TT meg azért eladó, hogy azt a Psylot fel tudja újjítani, ami frissen lett felújítva, de azt is inkább eladja és vesz egy Mozot mer az erõs ;D ;D ;D ;D ;D
Ja és csodálkozik, hogy a szülei meg el fogják zavarni a sarokba mákot szemezni.
Ja és csodálkozik, hogy a szülei meg el fogják zavarni a sarokba mákot szemezni.
Írta 2004. április 01. - 08:21
Írta 2004. április 01. - 00:53
s1ru2 alkot!!!
eladó Judy TT + a becsúszószára ajándékba... : :-X
ja és még utána a mai napon feladta háromszor ugyanezt a hírdetést... :
Vegyétk meg mert baj van!
Feladó: s1ru2 Emailt neki! Privátot neki!
Hirdetés: Eladó 1 db vadiúj Judy TT (pirosas) 80mm út +V fék konzol(ajándék). Fõként a barátnõdnek ajánlom vagy esetleg CC re.Nagyon könnyû! Jól mozog!
Ugyanitt eladó egy 2001es Psylo SL ami most lett felújítva. MInden új benne. Semmi baja nincs csak festék van pár helyen leverve. Adok hozzá plusz egy rugót ajándékba(boltba 7000)+V fék konzol még féket is ha kell(komplett féket).
Judy TT iá:18000
Psylo SL+cuccok iá:50000
alku lehetséges normális határok között!
eladó Judy TT + a becsúszószára ajándékba... : :-X
ja és még utána a mai napon feladta háromszor ugyanezt a hírdetést... :
Írta 2004. március 29. - 10:10
ha ezek az emberek újságot szerkesztenek az már a véget jelenti...
bár közönség mindenképpen lesz, mert én jót röhögnék rajta...
bár közönség mindenképpen lesz, mert én jót röhögnék rajta...
Írta 2004. március 29. - 10:08
engem nem érdekel, ha kérdeznek, de:
- legyen értelme
- és egyszer tegyék fel azt a kib*szott kérdést.
ha nem tetszik, nem muszály ide járni :-X
- legyen értelme
- és egyszer tegyék fel azt a kib*szott kérdést.
ha nem tetszik, nem muszály ide járni :-X
Írta 2004. március 29. - 09:03
Azért néha belegondolok, hogy mi mennyire g**ik vagyunk. Itt ülünk vén fejjel és b*szogatjuk a tizenéveseket, akik ülnek a "SuliNet és/vagy apuci megvette az ADSL-t mert akciós volt" internetjük elött, van billentyûzetük, meg jövõképük és mi meg jól lelombozzuk õket.
Azonban nem szabad elfelejteni, hogy hamarosan Õk is felnõnek és valóra válhat a sötét jövõkép, amiben saját kerékpáros újsággal fogják sokkolni a nagyközönséget, istenítve benne az általuk per pillanat használt bármilyen alkatrészt. (majd két hét múlva a föld alá fikázva ugyanazt)
Egyébként is ismerthetnétek a mondást: "Úgy tanul a gyerek, ha kérdez." - esetleg mindent nyolcszor, majd az ellenkezõjét és aztán a visszáját megint.
Azonban nem szabad elfelejteni, hogy hamarosan Õk is felnõnek és valóra válhat a sötét jövõkép, amiben saját kerékpáros újsággal fogják sokkolni a nagyközönséget, istenítve benne az általuk per pillanat használt bármilyen alkatrészt. (majd két hét múlva a föld alá fikázva ugyanazt)
Egyébként is ismerthetnétek a mondást: "Úgy tanul a gyerek, ha kérdez." - esetleg mindent nyolcszor, majd az ellenkezõjét és aztán a visszáját megint.
Írta 2004. március 28. - 00:52
olyan hálátlanok vagytok,a régiekre senki sem emléxik?
Tbertalan2,vagy éppen B"mennyibekerülaKona"Norbert
meg aztán ott volt maga Berci is,de õt már nem venném ide,mert az ember változik,idõsödik,komolyodik:)
Tbertalan2,vagy éppen B"mennyibekerülaKona"Norbert
meg aztán ott volt maga Berci is,de õt már nem venném ide,mert az ember változik,idõsödik,komolyodik:)
Írta 2004. március 28. - 00:40
Írta 2004. március 28. - 00:14
fruit aki mindenhol ottvan :
majorlacika alias ML pedig egykoron az itteni ugyeletes volt, csak leszokott rolunk de még mindig szivesen olvasgatom az egyik privátját, nem is törlöm ki
majorlacika alias ML pedig egykoron az itteni ugyeletes volt, csak leszokott rolunk de még mindig szivesen olvasgatom az egyik privátját, nem is törlöm ki
Írta 2004. március 28. - 00:07
Ez a majorlaci kicsoda? fruit láttam már, bár õt se ""ismerem"" annyira.
vdanit pedig már olvastam ;D
vdanit pedig már olvastam ;D
Írta 2004. március 27. - 23:35
Írta 2004. március 27. - 23:23
Bizony!
Ha jól emlékszem, akkor arról kérdezett, hogy megéri-e egy használt Black?
Ezek szerint megérte.
Vagy rosszul emlékszem?? ??? ???
Ha jól emlékszem, akkor arról kérdezett, hogy megéri-e egy használt Black?
Ezek szerint megérte.
Vagy rosszul emlékszem?? ??? ???