jaj brúsz....... >
mi a f@asz bajod van? > Normálisan? Mért most hogy viselkedek? Szerintem egy kicsit el vagy szállva magadtól...!!!! Nem nekem kell szabály te f@sz, hanem mindenkinek, hogy azok az emberkék akik nem tudják elviselni ezt a 5 hírdetést egymás mellett, azoknak a kicsike lelkük megnyugodjon, hogy csak pl 3 van egymás alatt.......!!!!! >
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2004. április 13. - 19:19
Írta 2004. április 13. - 19:12
- idézni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!! :-))
;D
Írta 2004. április 13. - 19:08
neked szabály kell ahhoz, hogy normálisan viselkedj??
ez a baj!!
(és nem is ezekkel a szavakkal fejeztem ki magam priviben ;-) - idézni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!! :-))
ez a baj!!
(és nem is ezekkel a szavakkal fejeztem ki magam priviben ;-) - idézni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!! :-))
Írta 2004. április 13. - 18:50
Írta 2004. április 13. - 18:47
(ésakkó nem lesznek olyanok, hogy priviben kapsz egy üzit, hogy ku**a anyád, te mocskoz g*** fa** bu** *****lap......merthogy van ilyen....sajnos)
;D ;D ;D
Írta 2004. április 13. - 18:44
tAmS: az is a baj még hogy jópáran azok közül akik hirdetést adnak fel, egyszerûen nem képesek megfelelõ kategóriába sorolni az eladni szánt dolgot, vagy éppenséggel amit venni akarnak. Pedig nehéz lenne 2mp-et kibírni hogy megnézd merre van az a b*szott kategória-link, rávidd a kurzort és kattints egyet!
Mit is akarok eladni?! Jaaa van egy fasza táskám alig használt, nézzük csak mik vannak itt... á a f*szom keresget itt beszórom a fékekhez... Így legyen áttekinthetõ az apró?!
Mit is akarok eladni?! Jaaa van egy fasza táskám alig használt, nézzük csak mik vannak itt... á a f*szom keresget itt beszórom a fékekhez... Így legyen áttekinthetõ az apró?!
Írta 2004. április 13. - 18:34
jójó...az 5 az má sok...! de a 3, essssetleg 4 az még jó.! feladja egyszerre a 4-et, és aztán 3 hétig eggyetsem!! ez így szerintem jó! A 3-4 ugyanolyan hírdetés eléggé feltünõ, szal ha valaki csak úgy pásztázza az aprót akkor elég feltûnõ a 3 hírdetés egymás után!........de most nem ez a lényeg! lehetne egy olyan "szabályt", hogy 3-nál többet ne lehessen feladni és kész.
(ésakkó nem lesznek olyanok, hogy priviben kapsz egy üzit, hogy ku**a anyád, te mocskos g*** fa** bu** *****lap......merthogy van ilyen....sajnos :-\)
(ésakkó nem lesznek olyanok, hogy priviben kapsz egy üzit, hogy ku**a anyád, te mocskos g*** fa** bu** *****lap......merthogy van ilyen....sajnos :-\)
Írta 2004. április 13. - 18:31
Írta 2004. április 13. - 18:27
Írta 2004. április 13. - 18:23
brúsz:
Ezzel nem értek eggyet! Lehet, hogy te ennyire ráérsz, hogy 3 hetente adod fel a hírdetést egyszer, de valaki !!!NEM!!! ! képzeld ilyen is van..!!!
(ja, és most nem rólam van szó, hanem általánosan.... >)
Ezzel nem értek eggyet! Lehet, hogy te ennyire ráérsz, hogy 3 hetente adod fel a hírdetést egyszer, de valaki !!!NEM!!! ! képzeld ilyen is van..!!!
(ja, és most nem rólam van szó, hanem általánosan.... >)
Írta 2004. április 13. - 18:19
az még türhetõ...........!!!!! de akoris mért idegesít? úgyis csak azt nézed amit akarsz, ha nem érdekel akkor nem nézed meg!........eztmost nem tom jól elmondani, de.....
Ha az apróban keresel valamit konkrétan akkor minden szir-szar hírdetést uccsem nézel meg!
Vagy ezt most nem értem....az a baj hogy nem elég átlátható az apró, mert sok a hírdetés? ???
Ha az apróban keresel valamit konkrétan akkor minden szir-szar hírdetést uccsem nézel meg!
Vagy ezt most nem értem....az a baj hogy nem elég átlátható az apró, mert sok a hírdetés? ???
Írta 2004. április 13. - 18:18
tams......
ha nagyon bunkó lennék, akkor egyszerûen csak azt mondanám, hogy kussoljá'
mivl csak szimplán bunkó vagyok, így azt mondom, hogy legyél olyan szívesen megérteni ezt, hogy képzeld, az apró k..ra nem arra való, hogy a baromságaidat EZERSZER feladd, hanem az, hogy mint értelmes ember, megértsd, hogy feladod egyszer... majd esetleg 3 hét múlva, vagy amikor lejár, akkor meg mégegyszer...
és ha mindenki így cselekedni akkor lenne egy áttekinthetõ apró, ami nem lenne te a SZARSÁGAIDDAL és a BAROMSÁGAIDDAL.
...
(és ne ülj gép elé, mert rontja a szemed!)
ha nagyon bunkó lennék, akkor egyszerûen csak azt mondanám, hogy kussoljá'
mivl csak szimplán bunkó vagyok, így azt mondom, hogy legyél olyan szívesen megérteni ezt, hogy képzeld, az apró k..ra nem arra való, hogy a baromságaidat EZERSZER feladd, hanem az, hogy mint értelmes ember, megértsd, hogy feladod egyszer... majd esetleg 3 hét múlva, vagy amikor lejár, akkor meg mégegyszer...
és ha mindenki így cselekedni akkor lenne egy áttekinthetõ apró, ami nem lenne te a SZARSÁGAIDDAL és a BAROMSÁGAIDDAL.
...
(és ne ülj gép elé, mert rontja a szemed!)
Írta 2004. április 13. - 18:07
engem például kib@szottul idegesít, hogy ránézek az apróra és a 10 hírdetésben max 4 cuccot árulnak.
Írta 2004. április 13. - 17:51
mi idegesít benne? ??? és hogy lehet ezzel a másik idegeire menni? ??? (szerintem elég kevés ember van akit ez "idegesít") ...........mondjuk......nemtom....
Írta 2004. április 13. - 17:40
szerintem lehet NORMÁLISAN is hirdetni a portékádat, úgy hogy nem mész a másik idegeire. Igen, az "agybavésés" egy mûködõ maketing eszköz, az más kérdés, hogy egyes emberek skalpolnak miatta. és igazuk is van...
Írta 2004. április 13. - 17:37
Írta 2004. április 13. - 17:23
Írta 2004. április 13. - 02:47
sokszorhirdetekegymásutánmerazmenö...
felfogású egyén, alias: Dagobert_bacsi
Akinek csekély 4szer kellet feladnia a hirdetését >
6. MEGHAJTAS SZET ES N...
5. JO CUCCOK/NEZD MEG....
4. KLASZ IS JO IS/NEZD...
3. TELO is van......
ugyanazzal a szöveggel..
felfogású egyén, alias: Dagobert_bacsi
Akinek csekély 4szer kellet feladnia a hirdetését >
6. MEGHAJTAS SZET ES N...
5. JO CUCCOK/NEZD MEG....
4. KLASZ IS JO IS/NEZD...
3. TELO is van......
ugyanazzal a szöveggel..
Írta 2004. április 11. - 23:26
Nem bírom ki nehari ;D
asszem már szerepelt itt az atombiztos Delta-X hajtómû 8)
"...(eszrevehetetlenul kevesebbel nehezebb az XT-nel de 3xerosebb!!!) "
fogalmazásból 5ös
asszem már szerepelt itt az atombiztos Delta-X hajtómû 8)
"...(eszrevehetetlenul kevesebbel nehezebb az XT-nel de 3xerosebb!!!) "
fogalmazásból 5ös
Írta 2004. április 11. - 20:20
nem akartam már oda irogatni :
sztetek? nem tudtam erre mit mondani.... :-X >
vagyis tudtam volna, de semmi értelme nem lett volna... DEJA VU
sztetek? nem tudtam erre mit mondani.... :-X >
vagyis tudtam volna, de semmi értelme nem lett volna... DEJA VU