Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
jaj brúsz....... >:(
mi a f@asz bajod van? >:( Normálisan? Mért most hogy viselkedek? Szerintem egy kicsit el vagy szállva magadtól...!!!! Nem nekem kell szabály te f@sz, hanem mindenkinek, hogy azok az emberkék akik nem tudják elviselni ezt a 5 hírdetést egymás mellett, azoknak a kicsike lelkük megnyugodjon, hogy csak pl 3 van egymás alatt.......!!!!! >:(

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

- idézni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!! :-))

;D ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
neked szabály kell ahhoz, hogy normálisan viselkedj??

ez a baj!!

(és nem is ezekkel a szavakkal fejeztem ki magam priviben ;-) - idézni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!! :-))

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
eric: az nekemis b@ssza a szemem, de az más dolog...!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

(ésakkó nem lesznek olyanok, hogy priviben kapsz egy üzit, hogy ku**a anyád, te mocskoz g*** fa** bu** *****lap......merthogy van ilyen....sajnos)

;D ;D ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
tAmS: az is a baj még hogy jópáran azok közül akik hirdetést adnak fel, egyszerûen nem képesek megfelelõ kategóriába sorolni az eladni szánt dolgot, vagy éppenséggel amit venni akarnak. Pedig nehéz lenne 2mp-et kibírni hogy megnézd merre van az a b*szott kategória-link, rávidd a kurzort és kattints egyet!
Mit is akarok eladni?! Jaaa van egy fasza táskám alig használt, nézzük csak mik vannak itt... á a f*szom keresget itt beszórom a fékekhez... Így legyen áttekinthetõ az apró?!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
jójó...az 5 az má sok...! de a 3, essssetleg 4 az még jó.! feladja egyszerre a 4-et, és aztán 3 hétig eggyetsem!! ez így szerintem jó! A 3-4 ugyanolyan hírdetés eléggé feltünõ, szal ha valaki csak úgy pásztázza az aprót akkor elég feltûnõ a 3 hírdetés egymás után!........de most nem ez a lényeg! lehetne egy olyan "szabályt", hogy 3-nál többet ne lehessen feladni és kész.

(ésakkó nem lesznek olyanok, hogy priviben kapsz egy üzit, hogy ku**a anyád, te mocskos g*** fa** bu** *****lap......merthogy van ilyen....sajnos :-\)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Attól, hogy feladod naponta 3x attól még nem veszik meg hamarabb.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
VAN átmenet a "3 hétente" és az "egy perc alatt 5 db" között... ::)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
brúsz:
Ezzel nem értek eggyet! Lehet, hogy te ennyire ráérsz, hogy 3 hetente adod fel a hírdetést egyszer, de valaki !!!NEM!!! ! képzeld ilyen is van..!!!
(ja, és most nem rólam van szó, hanem általánosan.... >:()

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
az még türhetõ...........!!!!! de akoris mért idegesít? úgyis csak azt nézed amit akarsz, ha nem érdekel akkor nem nézed meg!........eztmost nem tom jól elmondani, de.....
Ha az apróban keresel valamit konkrétan akkor minden szir-szar hírdetést uccsem nézel meg!
Vagy ezt most nem értem....az a baj hogy nem elég átlátható az apró, mert sok a hírdetés? ???

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
tams......

ha nagyon bunkó lennék, akkor egyszerûen csak azt mondanám, hogy kussoljá'

mivl csak szimplán bunkó vagyok, így azt mondom, hogy legyél olyan szívesen megérteni ezt, hogy képzeld, az apró k..ra nem arra való, hogy a baromságaidat EZERSZER feladd, hanem az, hogy mint értelmes ember, megértsd, hogy feladod egyszer... majd esetleg 3 hét múlva, vagy amikor lejár, akkor meg mégegyszer...

és ha mindenki így cselekedni akkor lenne egy áttekinthetõ apró, ami nem lenne te a SZARSÁGAIDDAL és a BAROMSÁGAIDDAL.

...

(és ne ülj gép elé, mert rontja a szemed!)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
engem például kib@szottul idegesít, hogy ránézek az apróra és a 10 hírdetésben max 4 cuccot árulnak.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
mi idegesít benne? ??? és hogy lehet ezzel a másik idegeire menni? ??? (szerintem elég kevés ember van akit ez "idegesít") ...........mondjuk......nemtom.... :P

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
szerintem lehet NORMÁLISAN is hirdetni a portékádat, úgy hogy nem mész a másik idegeire. Igen, az "agybavésés" egy mûködõ maketing eszköz, az más kérdés, hogy egyes emberek skalpolnak miatta. és igazuk is van...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
5-ször egymás után ugyanaz a hírdetés nem hatásos, hanem idegesítõ!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ésakkó? :-X lehet, hogy hatásosabban akarja eladni a cuccát.....! ::)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
sokszorhirdetekegymásutánmerazmenö...
felfogású egyén, alias: Dagobert_bacsi
Akinek csekély 4szer kellet feladnia a hirdetését >:(
6. MEGHAJTAS SZET ES N...
5. JO CUCCOK/NEZD MEG....
4. KLASZ IS JO IS/NEZD...
3. TELO is van......
ugyanazzal a szöveggel..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Nem bírom ki nehari ;D
asszem már szerepelt itt az atombiztos Delta-X hajtómû 8)
"...(eszrevehetetlenul kevesebbel nehezebb az XT-nel de 3xerosebb!!!) "
fogalmazásból 5ös ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem akartam már oda irogatni ::) ;)
sztetek? nem tudtam erre mit mondani.... :-X >:(
vagyis tudtam volna, de semmi értelme nem lett volna... DEJA VU