Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
add1;tényleg vannak hülyék
add2;mindig meg lehet próbálni alkudni,lehet,h arról az árról indul,amibõl õ rakta össze anno a kerót
és az amortizációs részt kell lealkudni
max kevesebb lesz a jelentkezõ,de azok legalább komolyabbak

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

az ara kicsit durva
220eft.

az ilyen hasonlóknak néha küldök privit, hogy ugyan már így nem fogod eladni...
erre ált. az a válasz, hogy vannak hülyék

legyünk már reálisak....

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
sajtos pizzát cserélnék sonkásra. friss a pizza, tessék tessééék. Nehogy rámrohadjon a pizza, mert romlottan nem jó ::) ::) :P

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az ara kicsit durva
220eft.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Nemtudom, hogy berakhatom-e, de nem képzel kicsit sokat a ember?
versenygép!?

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
ggx

Igaz amit írtál, csak csóró szemmel az õ élete egyszerûbb, mégha õ ezt nem kimondottan így értékeli. Náluk az õsök intéznek jó munkahelyet, jó fizetéssel. Más meg küldözgetheti a pályázatait minden felé, és még annak is örül ha egyáltalán kap valami választ, mégha nemlegest is.

Igaz ismerek ellen példát is.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
baginak:

amit irtál a gazdag-apu-kisfia dologról az igaz, viszont én örülök, hogy nem ilyen szituba születtem bele, mostanra már nagyjából kezdem érteni, hogy talán a legfonotsabb dolog az ember elsõ 20 évében, hogy kialakuljon egy egészséges értékrend benne.
Ha ez megvan, akkor egész életében boldog lehet, mert tudni fogja értékelni a dolgokat.
Sajnos a gazdag apucik elkényesztett kisfiúcskáiban nem alakulnak ki a megfelelõ értékrendek, és késõbb az 5-ös BMW helyett fél év után már 7-eset akar...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Amikor hazaérek valahonnan, valami zacskóval a kezemben apám rögtön kérdezi, hogy "Már megint mit szereztél"
Ha külföldi oldalakat nézek, esetleg ebay akkor meg: "mit veszel már megint?"
Mostanában meg: "Minek ilyen kurv@ drága bicikli, ha elromlik valami nem tudsz újat venni rá!"

Mondjuk igaz van, november óta nem bicikliztem egy kib@szott rugóstag miatt.

Bárcsak nem számítana, hogy mi mennyibe kerül.
Vagy csak lenne plusz 40Ezrem. :'(

A másik amit utálok, hogy anyám folyton kérdezi bringázás után, hogy "Nem estél el? Biztos?"

Ha elesek úgy se mondom el, csak ha már kibekkelhetetlen a helyzet, lejön a bõr a fél testemrõl,...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Nálam ez úgy volt, hogy ballagási pénzbõl lett bicikli (meg ami még volt - 5 éve) 80 ezerbõl.
-Micsodaaa :o, te hülye vagy????
-Ez legalább sokáig megmarad
Ja, egy hét után ellopták, gyanúsított volt, bizonyíték nyista.
Apuci akkor nagyon megsajnált, s elveivel ellentétben (ennyi pénzt biciklire) vett egy cangát 70-ért, ami más vázon most a barátnõmé.
3 éve kéztörés (fél év kényszerpihi)
-fiam, inkább triciklizz
Bringaépítés
-Mennyi :o, te hülye vagy????
Bicikliépítés;
És mostanra megszokta, elkönyvelt nemnormálisnak - ezügyben.
Azért imádom.
Anyám meg csak hallgatott, õ is csóválta a fejét, de könnyebben megbarátkozott ezzel a hobbimmal (is).
;D

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Rob hsz-ára reagálva:
Nekem a gazdag apuci témáról az a véleményem, hogyha megteheti, vegye meg a kölykének. Ha normális, nem kis seggfej. Neki, mint apának nem szégyellni való dolog, õ csak jót akar a fiának. A gyerek meg hülye lenne azt mondani, hogy "nem fogadhatom el apa, majd inkább gyûjtök rá".
És különben is, lehet, hogy csak a "mi" (idõsebb, nem ebben az életszínvonalban flnõtt korosztály) vagyunk irigyek rájuk, mert õk erõlködés nélkül megkapják.
Végezetül: Nekem sem szimpatikus a normafán, Jánoshegyen divatból dánhillezõ kis hülyegyerek a fullos konájával, de ez van. Majd õk is felnõnek, s ha komolyan gondolják a dolgot, igaz, jó kerékpárosok válnak belõlük, a férgese meg úgyis elullik... ;D

Üdv.

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
nalam is van ilyen, most peldaul kiprobaltam a vadvizi kajakozast es nagyon kiraly volt. erre szulotol jon azonnal a kerdes: akkor eladhatjuk a bicajod?

mondom meg a fenet ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
"meg ennyi pénzbõl vehettél volna autót is"
"vagy robogót"
mire én az nem egészséges ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Jaja, én is hallom, hogy "régen volt férfi meg nõi bicikli és müködnek 20 év után is, Te meg...." ;) ;D 8)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
hát tams, lehet, hogy nehéz elképzelned, de ez tényleg így van szinte minden családban (majdnem azt mondtam, hogy minden normális családban, de zaért mégsem akarok én senkit sem bántani)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
mondjuk azért összejön a keró
csak minden másról le kell mondani :'(

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hehe :D Szegééény....nem lehet könnyû neked. ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
naya,én meg azt kapom meg állandóan,hogy miért nem outizok inkább,minden más csak arra jó,hogy a biciklit+magamat tönkretegyem:D
meg minek más bicikli,amikor nekik EZER éven át jó volt a csepel:D és ha tényleg szeretem a sebességet,akkor annál jobb a 28as kerék ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
apám még egy patkóféket se vett volna nekem annélkül, (akkoriban) hogy ne szívta volna a fogát.
Ja és ezzel szvsz nem vagyok egyedül.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
a legjobb az amikor azt mondja, hogy ilyen+olyan projektje van az apja kocsiján. Ez kb azt takarja, hogy kitalálja, mit vegyen apu. Van egy kép is róla itt: http://www.cuorespor...c60bb31eb4807f8

áll a esõben meg vicceset próbál írni.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Rob, miért volt ez az érzésed?
Csak nem Stiloval jöttek az üzlet bejáratáig???