Még egyet...
Dés László múlt csütörtökön sötétedés után a Wesselényi utcában egy üveg bort jókedvûen lóbálva közeledett a zsinagógához, amikor egy keresztutcából épp arra készült kanyarodni névtelenséget kérõ feljelentõnk. A népszerû zeneszerzõ figyelmetlenül, vagy talán az ismert emberek magabiztosságával lépett az autó elé az úttestre, de olvasónk elõzékenyen nem gázolta el, nehogy elrontsa az estéjét.
Abbahagytam... Kösz lor. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2004. június 18. - 16:59
Írta 2004. június 18. - 16:32
Írta 2004. június 18. - 16:31
Írta 2004. június 18. - 16:21
Õszintén, ez ki a f.szomat érdekelhet? Õk is ugyanúgy emberek, attól még hogy ismeri õket a lakosság bizonyos része élik õk is a saját életüket, olyan dolgokat csinálnak mint bármelyikünk. Nem hullnak a szájukba a dolgok mint Mónika Lújinszkinek...
Írta 2004. június 18. - 16:20
Péntek délben egy névtelenséget kérõ feljelentõnk látta Andrew Wolf-ot. Épp kínai büfében ebédelt, szecsuáni csirkét, és szalvétával törölte le a szája szélit...
Írta 2004. június 18. - 16:15
Kedd délután egy névtelenséget kérõ feljelentõnk a MOM Park Smatch-ében Fonyó Barbarát pillantotta meg, aki két kisfiával vásárolt. A kisebbik gyermek Túró Rudit majszolt. Olvasónk néhány pillanat múlva Csonka Andrásra lett figyelmes, akire éppen egy középkorú férfi kiáltott rá. "Már nagyon régen nem láttalak!". Kis idövel késöbb Csonka arról érdeklödött a biztonsági örtöl, hogy merre van a hintöpor, mert sehol sem találja - tudtuk meg feljelentõnktõl.
Ez már beteges.. bazz, nem olvasom tovább.. Ha valakit érdekel, akkor ma kínai büfében ebédeltem, szecsuáni csirkét, és szalvétával töröltem le a szájam szélit...
Ez már beteges.. bazz, nem olvasom tovább.. Ha valakit érdekel, akkor ma kínai büfében ebédeltem, szecsuáni csirkét, és szalvétával töröltem le a szájam szélit...
Írta 2004. június 18. - 14:03
Írta 2004. június 18. - 13:49
Ez pályán kívülrõl, de nekem nagyon fájt... hogy embereket ilyen érdekel... szóval www.velvet.hu -n :
Egy névtelenséget kérõ feljelentõnk szerda délután épp kifordult a Béke úti CBA üzletbõl,és hazafelé indult, mikor az utcán szembejött vele kedvenc riportere, Hajdú B. István,aki szatyrot cipelt jobb kezében. A csomag nehéz lehetett, legalábbis ezt vélte leolvasni informátorunk a médiamunkás arcáról és testtartásáról. A riporter valószínûleg a környéken lakik,mert olvasónk már többször is látta arrafelé, a 4-es buszon pontosan kétszer.
;D
Sódor István budapesti fõügyész és Gergényi Péter rendõrfõkapitány kedden kora délután a hûvösvölgyi Náncsi néninél ebédelt, tudósít névtelenséget kérõ feljelentõnk. Az utcai ruhában táplálkozó köztisztviselõk nem kaptak ingyenpezsgõt. A Náncsi néniben ugyanis a szerelmespároknak jár egy pohár pezsgõ.
:
Egy olvasónk hétfõn este nyolc körül látta Németh Kristófot, a Barátok Közt Gézáját egy zuglói benzinkútnál tankolni fekete Seat Leonját. A komor arcú színész homlokfényújságján a "jaj, már megint felismertek, és ehhez már fáradt vagyok" felirat villogott, így aztán névtelenséget kérõ feljelentõnk nem mert autogramot igényelni a mûvész úrtól.
Egyébként meg nekem is Supernovám van, rettenet egyedi, matrica nélkül.
Egy névtelenséget kérõ feljelentõnk szerda délután épp kifordult a Béke úti CBA üzletbõl,és hazafelé indult, mikor az utcán szembejött vele kedvenc riportere, Hajdú B. István,aki szatyrot cipelt jobb kezében. A csomag nehéz lehetett, legalábbis ezt vélte leolvasni informátorunk a médiamunkás arcáról és testtartásáról. A riporter valószínûleg a környéken lakik,mert olvasónk már többször is látta arrafelé, a 4-es buszon pontosan kétszer.
;D
Sódor István budapesti fõügyész és Gergényi Péter rendõrfõkapitány kedden kora délután a hûvösvölgyi Náncsi néninél ebédelt, tudósít névtelenséget kérõ feljelentõnk. Az utcai ruhában táplálkozó köztisztviselõk nem kaptak ingyenpezsgõt. A Náncsi néniben ugyanis a szerelmespároknak jár egy pohár pezsgõ.
:
Egy olvasónk hétfõn este nyolc körül látta Németh Kristófot, a Barátok Közt Gézáját egy zuglói benzinkútnál tankolni fekete Seat Leonját. A komor arcú színész homlokfényújságján a "jaj, már megint felismertek, és ehhez már fáradt vagyok" felirat villogott, így aztán névtelenséget kérõ feljelentõnk nem mert autogramot igényelni a mûvész úrtól.
Egyébként meg nekem is Supernovám van, rettenet egyedi, matrica nélkül.
Írta 2004. június 17. - 21:39
hát talán egyedibb mint egy ásik villa. hasonló mint a supernova, csak van egy két titán cucc benne, ha jol tom. de nem ez a lényeg. valyon mér kerül 140be? 10 év múlva már gyûjtõk fognak vadászni rá
Írta 2004. június 17. - 13:23
viszont azt írta a gyerek, hogy egyedi....
deha 1000db van belõle, akkor nem egyedi ;D
deha 1000db van belõle, akkor nem egyedi ;D
Írta 2004. június 17. - 13:09
Ez a sorszámosdi lehet hogy létezik Answer-éknél, mert már a 3-as szériánál is volt anno ilyen 1000 db-os limitáció. Attól persze még nem biztos hogy jobb, csak többért el lehet adni.
Írta 2004. június 17. - 12:57
Írta 2004. június 17. - 12:20
háát, sorszáma, minden telónak van 8) bahh, most többentem rá, hogy nekem is egy egyedi rst aerosam van ;D pontosan a 98423. darab
Írta 2004. június 15. - 12:44
Ez miért paradox?
Csak egy darab 325. ilyen Manitou van,ergo egyedi az EZERbõl is.
Csak egy darab 325. ilyen Manitou van,ergo egyedi az EZERbõl is.
Írta 2004. június 15. - 12:39
egy paradox hírdetés részlete:
"Egyedi darab, összesen 1000 készült belõle, ez a 325-dik."
"Egyedi darab, összesen 1000 készült belõle, ez a 325-dik."
Írta 2004. június 13. - 23:03
megint tele van a hirdetés olyan balfasz hüjékkel akik tizszer teszik fel ugyanazt a rohadt hirdetést. nem lehetne törölni öket mert mostmár pofán verem valamelyiket.
Írta 2004. június 12. - 11:10
van ilyen beállítások menü, valami ilyesmi:
security and privacy permissions
asszem itt lehet ezeket beállítani...
de nekem alapból úgy van, hogy senki nem tud a képembe ugatni, csak ha fenn van a ciontactlist-emen...
lehet hogy a telepítéskor voltam ilyen ügyes...
security and privacy permissions
asszem itt lehet ezeket beállítani...
de nekem alapból úgy van, hogy senki nem tud a képembe ugatni, csak ha fenn van a ciontactlist-emen...
lehet hogy a telepítéskor voltam ilyen ügyes...
Írta 2004. június 12. - 03:54
azt enis lovom ki egybol!
csak akkor latja az emil cimem ha felvettem/tuk egymast/?
vagy amugy is?
mar rajottem regen, hoyg kar volt beirni a mail cimem.
nme lehet valahol letiltani ezt a irok ennek a hulye lor gyereknek lehetoseget?
vmi olyat, hogy csak az lasson aki fel van veve a kontaktomra.
csak akkor latja az emil cimem ha felvettem/tuk egymast/?
vagy amugy is?
mar rajottem regen, hoyg kar volt beirni a mail cimem.
nme lehet valahol letiltani ezt a irok ennek a hulye lor gyereknek lehetoseget?
vmi olyat, hogy csak az lasson aki fel van veve a kontaktomra.
Írta 2004. június 12. - 01:44
mindig jonnek ilyen f@szkalapok icq-n
én nem is engedem egyiknek se, hogy felvegyen a contactlist-jére, csomószor valami trágya amcsi spam-rõl van szó...
Írta 2004. június 11. - 19:38
a srác asszem keveri a deluxe al talán nem véletlenül :
de mind1, mert olyan ronda, hogy senki nem ad érte 42 ezret...
vagy 38at ;D
de mind1, mert olyan ronda, hogy senki nem ad érte 42 ezret...
vagy 38at ;D