Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az arat erosen kerekitette felfele
haver arul ilyeneket a botjaban.
de nem figyeltem meg meg az arait
majd...

latod veszel nyerget ami ugyis kiszakad.
en ezert hasznalom ugyanazt a flite nyerget mar ~5 eve.

vagy miert jobb egy arany nyaklancot venni?
az miert jo?!
mert lehet mondani a szorakozo helyen, hoyg "de ersd mar meg ugyis en vagyok a gazdagabb. mert nekem az artista is rajta van a kereszten!"
szal nah.

a neonok soha nem jelentettek a jo autokat!
a neonok ~5 eve lejartak 1-2 eve jott vissza divatra megint
de en inkabb orulnek ha igy vilagitana az autom.
http://www.subaruklu...stipestials.mpg
http://subaruklub.ra...r/LegaTals.mpeg

mar megint

nah pa

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igen, valami ilyesmi.
mindamellett, hogy azért egy _jól_ feltuningolt auton nem is mutat sötétben olyan rosszul az a bizonyos neon.
persze itt nem egy 1.2es pözsóra, opelre, vagy golfra gondolok, hanem egy 2.5ösre, vagy esetleg egy TDi-re... aminél nem csak a fény jelenléte tudatja a néppel, hogy ez valami, hanem pl. az hogy gyorsulni, menni is tud, nem áll meg egy emelkedõn felfelé 2.esben ::)
de persze pont az ilyen autóra már nem raknak, mert ott nem a kinézet, hanem a tudás számít... ::)

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Hajjajj, én meg egy Giant XTC-t, és már azon kaptam magam, hogy nézegetem, hol tudnék beszerezni alu hajtókar és conixrögzítõcsavarokat :D. Mindezt azután, hogy most Big Fat Mammoth felnivel, Fat Hakka DH gumikkal tekerek :D.

A neonok, ilyesmik csak és kizárólag azért zavarnak, mert a fast&furious óta ez jelenti a sportautót, keménységet, és nem a tényleges teljesítmény, ahol a neon pár grammos súlya is csak fölösleges ballaszt lenne. Az alufóliával látszatkrómozott skodakipufogóvég, és a kutyaszarlámpa meg ennek a következménye, ez az, ami már a fájdalmas szintet megüti. De a hiperszínescsodamobilok, és hasonló dolgok is már csak a fogyasztói társadalom melléktermékei, megteremtik a maguk keresletrétegét.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
A monoblokkhoz pont kell egy led, hogy világitsa a kutyaszart, amin épp átgurult.. :-X

Meg szerintem ez nem pénzkérdés. De tényleg abbahagytam.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
ez igy igaz. Legutóbb egy tioga nyerget. Ami az elsõ esésnél kiszakadt :-X De attól én még mérgelõdhetek, bár nincs semmi értelme, mert aki ilyet megvesz, az ugyse értené, hogy én miért mérgelõdöm, igy nem is teszem tovább. Egyszerüen az emberi hülyeség néha már felfoghatatlan méreteket ölt. Bár, jobban belegondolok a fagyizónál kurva jól mutat a neon, megy hozzá a Hupikék fagyi is. A lányok meg bizti buknak rá.
Akkor is ez siralmas. Nade, abbahagytam. :-X

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Múltkor este láttam két srácot teszkóbájkkal, az egyiknek a monoblokkjánál alul volt vmi kék led, világította az utat. Nagyon LOL volt. ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
olvastad akkor pl a supermonsterröl maga a gyártó véleményét?
neharagudj, de nem teljesen mind1 mire költi a pénzt az ember?
nem mindeki szegény, aki tehetõsebb, mérnetenné meg? jó, vehetne helyette aranyékszert, 100 centis plazmatévét, ilyet mértne?
és pár ezer forint nem olyan sok pénz(ez persze szubjektív.. ha valaki ennyiért megvesz 2 db karbonmatricás(vagy valódi?) vázvédõt.. az is mekkora f***g már nem? )
persze, lehetne költeni rendes alkatrészekre is...
és az autokon? na mind1.
mindeki azt vesz amit akar, tuti te is megveszel néha néha valami marhaságot...

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Tudod, nem véletlenül kapni ledes sokszínben villogó hûtõventillátort, és számítógépházba szerelhetõ fénycsöveket sem, már csak a karbon billentyûzetre kell várni. Ennek is megvan a célközönsége, és õk jól megvannak anélkül, hogy elgondolkoznának azon, szükségük van-e erre.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Szvsz ez akkor is faszság. Az ilyenek ne kerüljenek a közelembe.
Költsön csak jó sok pénzt az ilyen szarokra, mert ez akkora fless, hogy megéri... tartsa el az ilyen szaroknak a gyártóit. Megérdemlik egymást.

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Jajj, közben eszembe jutottak még tavajról a neonglow cruiserek... Jajj. Feltöltött kép

Akkor viszont jöhet a krómozott láncvillavég, és az alufóliával áttekert tescotársai.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
elkeserítselek?
van már neon is.
elég volt a sportszigetre kimenni.
és mért ne?
neki tetszik, tényleg fless, h világít az út alattad, akkor miért ne?
jó, persze, spórolhatna helyette supermonsterre, vagy valami 800 grammos 10 centit mozgó cc telóra is, de minek?!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Most ez komolyan mondjátok hogy van olyan állat aki képes ezért a szarért ennyi pénzt kiadni??? Nagy az isten állatkertje. Ami nem baj, csak alacsony a kerités. :-X A következõ tényleg a neoncsõ lesz... aztán jönnek az elsõ sötétitett fóliás napszemcsik, és az elsõ mélynyomók a kulacstartóban... Ezekre nincs vadászengedély?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
gombelemes ;)
és nemtudom ki emlékszik még tavalyra, sátoraljaújhelyre...
zsömle_bálykra, és a kék-piros villogóra a szelepsapkán ::)
és volt vagy egy ezres a 2 db ;D

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Vajon ki lesz az elsõ, aki alsócsõre vagy láncvillára szerel neont? Agydinamóval meghajtva persze ;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Vagy olcsóbb:
2 ledes
5 ledes

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Nekem meg egy haverom azt mesélte, hogy a vásárban 800Ft darabja.
mondtam neki hogy hozzon... azóta is hoza :P

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kb 2eft/db

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Na ehhez mit szóltok?

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Sõt, egyenesen Karpiel váz, bender is ilyennel ugrál. Überfreeride megabringa.

... Nem bírtam ki, és beírtam nekik egy kis felvilágosítást, hátha meglincselnek.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
jó ez!nem a lengõkarban van a monoblokk!
Szerintem ez egy RM7-es.