Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nyelvvizsgával semmi kavarás nincs..
aki most még leteszi, az kiváltja az érettségit. valszeg a középfokut.
aki meg nem teszi ezt meg, az menjen csak érettségizni belõle.
tudom hülyeség, de ez a része a rendszernek. de pl egy euro/geothe nyelvvizsga vs érettségi(2004)ig...
na aki 5ösre érettségizett ezekbõl, azok hülyék voltak hogy nem mentek el korábban ezen nyelvvizsgák valamelyikére ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
az kb az idiótaképzõ...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
és mit kavarnak még a nyelvvizsgával is...
hogy kiváltja-e az érettségit va nem.ha igen akkor meik szintüt....
náluk eléggé poroszos még az oktatási rendszer.nemtudom hallotatok-e a valdorf féle cuccról.na az igazán jó lehet,talán még müködö képes is.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nyugi, ez az oktatási rendszer CSAK rosszabb lesz.
új bevezetések, 2 szintû érettségi, nem lehet buktatni alsó tagozatban..
na PFF.
nembaj, 2006-ban természetesen az egész meg lesz újra kavarva... ::) :P

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Vének vagy/tok... ;D ;D
meg lcs is (õ fõleg ;D)

köszi :)

egyébkéntmeg:
lehet nyugodtan butának tartani az amikat, de van pár fontos dolog, amiket õk sokkal régebben és sokkal jobban tudnak, mint mi valaha is fogunk.
lehet találgatni mik lehetnek azok.

ezért tartanak õk ott, mi meg itt. így egy kicsit sántít, ki is a butább?

ja, a sok okos itt meg éljen meg abból a fantasztikus segítségbõl, amit az iskolája nyújt segítségként (többnyire pénzért) az élethez.

és legyünk továbbra is büszkék erre az oktatási rendszerre. ::)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jah, kivándorolt magyarok, angolok, németek :D (persze akik még európában születtek)
najó, ez már nagyon beskatulyázás.... ::) :D

ON

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Ejha, milyen lavinat inditottam el! Szo, ami szo, az amcsik butak.nem latnak tovabb az orruknal. itt a barunkban tucatjaval vannak olyan arcok,akik minden nap ott ulnek, es elpiaznak 50 dolcsit.viszont meg soha nem mozdultak ki az allamokbol.de olyannal is talalkoztam, aki azt mondta,hogy a varost se hagyta el egesz eleteben. szerinte: "minek, a tvben ugyis meg tudom nezni,ami erdekel..."
gyorsan hozza kell tennem,hogy azert vannak nagyon jo arcok is!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
többnejûség csak azért,mert úgyis langyos mind1ik,és tök egál nekik,h hány nõ fõz rájuk:) szted milyen szekszuális beállítottsággal rendelkeznek a NickCarter-fejûek?:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
ja persze azért a mormon vallás nem kecskeáldozó vicc..
Sõt nekem szímpatikus a többnejûség ;D de hát maradjanak csak Utah-ban itt ne mormogjanak.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
azok a mormonok KECSKÉK!!!! és ráadásul kannibálok is,láttam,ahogy a szöszke északi metálarc fejükkel õk is kecskét áldoznak,mint tamsék
aki teheti,kerülje L õket L messzire,ritka beteg egy társaság:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jah.
aki már veszi a fáradtságot, és kimozdul az éjjel nappal amerikai foci meccseket közevtítõ tv elöl, és ide utazik, az már tudatlan nem lehet.
pl meg lehet nézni a mormonokat. salt lake cityböl jön a felük, és pl egész érdet is ellepték, bandában mászkálnak, és még magyarul is megtanulnak. pedig amerikaiak. csak kicsit feljebbemelték a kulturáltsági szintüket mint az átlag nép. bár mindig azt kell nekik mondanom, hogy BOCS, már van vallásom ::) :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
yeti-s baratom ugy nyomja, hoyg minden orszag fovarosa meg jo par adat.

amikor kinn volt kanadaban osszefutott egy sraccal kitudja honnan jott.
haver megkerdezte honnan valo.
a srac meg nem akarta elmondani, hogy ahh ugy se tudod hol van meg hasonlo, oszt ciki lesz.
aztan elmondta.
haver meg mondta fovarost meg meg par dolgot amit tudott.
szal ott van egy + pontunk! ;-)

egy masik haverkam azt mondta, hoyg akivel talalkozott amerikaiakkal azok mind jo arcok voltak, csak azok kozul egy sem volt ott hanem europa kulonbozo pontjain.
es ok is kicsit ezen a velemenyen vannak.
aki normalis amcsi az nem nagyon birja azt a felfordulast ami ott van.

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
a tudatlansághoz:
mikor kint voltam Írországban tanulni volt egy külföldi csoporttársam (már nem emlékszem honnan jött),aki a szokásos bemutatkozó órán így reagált az én monológomra:
"nem szar orosz elnyomás alatt élni?"-na ekkor picit ledõbbentem.
Azért ilyen fokú tudatlanság eléggé meghökkentõ ::)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
vazz de durva ez a sztori te szerintem ezt elmesélem a fogason mindenkinek.bazzeg tiszta ideg vagyok, biztos szar a srác és tolja jól a ridejót. ::)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Ezt muszály beirnom.
MSN-en beszélgetek egy sráccal,nem nevezem meg.Mondja:
Eladtam a Giant Acidot,mert Az altrix airborne jobb,mert az aciddal a haverom leugrott egy 4 méteres letörést,és eltört,mig az airborne nem.húú.
-De az acid nem letörés ugró gép
-De az!Dirt bicikli.
-De a letörés nem dirt.
-De ugribugri váz,és a letörés is olyan,mint egy dirt.

inkább nem idegesitem magam ;D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Hallassátok meg a Rammstein együttes Amerika címû számát ;) tanúlságos..
Egyébként meg én nem Amerikát utálom csak az oda betelepült jenki seggarcokat..
Szerencsétlen õslakosok meg.. :-\ bár bringát tudnak gyártani/tatni.
Bár majd most a germán powa lesz a nyerõ ;D 8)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Ilyen vizsgám nekem is volt...illetve az még dolgozat kategória volt (középiskola)
a fõiskolán is irattak egy ilyet, de ott olyan kérdések voltak, hogy pl Ön szerint a 3 legjelentõsebb évszám 1919 után...a legjobb, hogy szerintem kellett, így csak lapozgattam a jegyzetet(kölcsön), és az elsõ 3at kiírtam... ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Ez éppen rossz példa, mert komoly amcsi nyomás ellenére Svéd Grippeneket veszünk 8)

Amúgy nem amcsi folyókat kellett tanulni, max amcsi államokat, és a világ jelentõsebb folyóit.
Még emléxem, 100 folyó, 100 vulkán, 100 város stb. De töredéküket sem tudnám ma már felsorolni és elhelyezni a térképen... (városokat esetleg, de a vulkánok tuti nem mennének)

Nekem az egyetemen azok az oktatók jöttek be, akik tudtak úgy húzós ZHkat iratni, hogy bármilyen könyvet, vagy jegyzetet használhattál. Mégis volt karó bõven. Idõ limit volt. Annyit kellett megtanulnod, hogy ne keljen minden apróságot keresgetni, mert akkor kifutottál az idõbõl. De idióta táblázatokat és összefüggéseket nyugodtan kikereshetted, kár lettt volna bemagolni, úgyis elfelejted...
Sajnos kevés ilyen volt :-\
Lexikális anyagot leadni, majd visszakérdezni nem nagy mûvészet!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hehe, pedig vagyunk..én szerintem a 80-as születésemmel mármár öregnek számítok itt a fórumon... ;D

Vének vagy/tok... ;D ;D
meg lcs is (õ fõleg ;D)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Egyébként meg nem azért tanitják az USA folyóit, hogy "szaros legyen a magyarok szája", hanem mert mondjuk földrajzilag nem elhanyagolható..

Nem lehettek ennyire fiatalok, hogy sosem hallgattatok Hofit. :'(

Régen az orosz volt kötelezõ, most meg az angol. Régen a varsói szerzõdéshez dörgölõdztünk, most a NATO-hoz. Régen Mig-eket vettünk, most F16-ost. Bár ha baj volt/van/lesz mind a kettõ szarni fog ránk.