Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Esetleg ajánlom a MAFIA c. játékot... remek darab! 8)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
GTA Vice city a megoldás mindenre, ha feszült vagyok...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Aha olyan ez mint az arisztokrácia, bár kicsit belterjes :D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
tamaskaa a rob öccse? A moderátori állásba csak születni lehet? ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mobiltelefon topic rulz

van egy m35i-m (sose tudtam hogy mit jelent az i, de igazábol sosenemis érdekelt :)),szóval van még egy "csodálatos" mukahelyem is átlag 10 órás mûszakokkal amiben szinte mindíg unatkozom ezért gondoltam egyet és betekertem a telefont fekete 5centi széles (a jobbik fajtából ;)) szigszalaggal, és rájöttem hogy még ütésállóbb lett. a gombok és a kilyezõ helyét persze kivágtam. de két hét használat után elkezdett leválni. sebaj, jött a köv. 5let epoxy gyantával kikentem a kihangosító az antenna csatlakozó és minden egyéb illesztési rést aztán lefújtam króm festékklet. de ez sem tûnt jó gondoltanak mert száradás után 1 nappal a használattól matt fehérré változott. na mind1 nekiestem körömlakklemosóval ami csak foltokban távolította el, néhol meg haványan lilára színezte, a kijelzõplexit egy kicsit be opálosította, viszont egész jó illata lett ;D

a lényeg: az m35i mindent kibír, mert ezen kívûl kapott néhány pofont, itt-ott már eltorzúlt a burkolata de szerencsére mindíg volt otthon p120-as csiszolóvászon

ui.: na jóóó, az sms-t egy kicsit nehéz kibogarászni a plexi miatt de úgyse függök a telefonomtól, és ha nagyon akarnak közölni valamit majd felhívnak

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mi meg zimbes zombis botorkálós láncfûrészest néztünk tegnap és azóta ijesztgetem a párom a sötétben ... tök vicces ... nekem :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
halkan jegyezném meg, hogy nem cs volt, hanem UT, és nem 4 óra volt, hanem X. nemtom pontosan mennyi, de 8ra mentem órára, fél tizkor ugye vége van, háromnegyedkor már csináltam a szervert. (kávé, üccsi szendvics bekészítve). Na jó, párszor kiszaladtam toálettre, meg ujabb adag szenyáért a büfébe, de este fél kilenckor én zártam. A tanszéken már senki nem volt... :-X

És a buszmegállóban meg elég sötét volt, amikor megláttam a nénit, kicsit arrébbugrottam. Az esernyõje teljesen sniper alakú volt. ;D

oh, those were the days, those were the days... ::)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kötözködsz ?

felhívom diget azt lesz análtágítós ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
téveszted valamivel ;) a cs nem mondja be, hogy headshot.... az az unreal.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
urban legend !!!

a srác a kolesz tetejérõl lövöldözött a buszmegállóban álló haverjára légpuskával és a találatot hangos hedsát felkiáltással jelezte

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
szép család ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
LOL ;D ;D ;D ;D ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
még mindig nem vagyok olyan elvetemült, mint öcsém, aki 4 óra cs után egy nénire a buszmegállóban esernyõvel a kezében azt hitte, hogy shotgun van nála...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

link=board=7;threadid=3304;start=2145#msg218575 date=1100170453]
szerencsétek, hogy tegnap cunter-strike-oztam egész este ;D
nyugtatólag hat az idegeimre ..

Feltöltött kép

HEDSÁT

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
úgy érted monitorfejem lesz a sok játéktól?
nincs mit tenni, tél van, meg hideg, meg a biciklim darabokban.... :D találok még indokot, ha kérsz ;)
(tisztában vagyok vele, hogy most csak magamnak próbálom bemesélni.. :-X)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Kockulsz Robi? Ejj... ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerencsétek, hogy tegnap cunter-strike-oztam egész este ;D
nyugtatólag hat az idegeimre ..
nme tudom, milyen lesz aköv. fórum moderációja, és hogy részt kapok-e benne, de már elõre félek, ha nem ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Egyébként is legjobb, a hátranézõs, konstatálós, hogy te jövõs, nyugodtan maradós, utolsó pillanatban elugrós-sikitós majd a Te anyád! Hogy minek ott menõs vagy, és bezzeg az énidõmbenes... Ehh. Undoritó.

Egyébként a puding az egy hülye találmány...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Csapatépítõ Nógrádi rulZ, rommá vertük vele a nyugdíjas, parizerpusztító brigádot, hiába kávéztak. 8)

Azért írtam kettõt, hogy több hozzászólásom legyen.

Kicsit vissza az említett akármi. Szal, emlékszem, mikor megboldoghult ifhú kohomban hétvége lévén hegyre meneteltem kicsiny kerékpáromon. Beugrottam a pogácsáshoz némi szénhidrátért, kis nejlonzacsiban kilógattam a táplálékom a kormányra, onnan falatotoztam haladtomban. Egyik kéz a kormányon, másikban kakaós zacsi, oszt kakaós tekercs vagymifasz from princess pogácsás, meg tolódik az arcomba, kakaóval öblít. Aztán egy cigi, és amire végeztem a kontinetális reggelivel, már majdnem a Széna térnél voltam. Ekkoriban sosem értettem a dühödt CC-s, túrázós (pfujpfuj) arcokat, hogy mér bosszantó nekik, hogy 8-cal megyek az úton... bazz, mert eszem, meg telefonálok, SMS-ezek, cigizek, meg különben is bazd meg. Nemde?
Oszt meg most, hogy sokat járok banángéppel cicanadrágban és ivószatyorral, meg kell mondjam, tényleg bosszantó, ha mondjuk az amúgy is szûk budai rkp-i bringa úton vmi slow vehicle miatt 30-alá kell lassítani, meg visszaváltani, áhhh... ja, cséndzsisz rUlZ, meg euró.

Rég írtam ilyen sokat és sokatmondót... tavasz van, vagy mifasz

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Pocok bazzeg borjú bazzeg. Ehh. ;D