Bercinek szerintem nincs is egy sornál hosszabb hozzászólása, leginkább 3-5 szavasok, esetleg 2 vigyori.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Started by
legszebbcsavo
, 2002. April 01. 22:43
Posted 2002. June 10. - 13:11
Posted 2002. June 10. - 12:04
lens, szerintem próbáld a helyébe képzelni magad, jön egy fickó, aki leirja, hogy "nektek nincs igazatok, és laikus sznobok vagytok, akik a márkákra izgulnak", vagy valami ilyen, na ezzel nem lopja be az érintetteknek a szivébe magát, innentõl már veszett az ügye... még ha esetleg igaza is van, állandóan védekeznie kell.
vagy rosszul látom?
lehet, hogy ilyenkor tényleg nincs értelme ellentétes véleménynek hangot adni...
abban egyetértek a fityisz féle hozzáállással, hogy ha a tech rovatról van szó, akkor ott nem az érzelmeknek, hanem a tényeknek kellene elõtérbe jönniük és tény, hogy akár 1 db mtb mögött is komoly mérnöki teljesitmény áll, és ilyen szinten tényleg nevetséges sok "szakértõ" prospektus zabáló bringás...
tbertalan rulez! ;D
vagy rosszul látom?
lehet, hogy ilyenkor tényleg nincs értelme ellentétes véleménynek hangot adni...
abban egyetértek a fityisz féle hozzáállással, hogy ha a tech rovatról van szó, akkor ott nem az érzelmeknek, hanem a tényeknek kellene elõtérbe jönniük és tény, hogy akár 1 db mtb mögött is komoly mérnöki teljesitmény áll, és ilyen szinten tényleg nevetséges sok "szakértõ" prospektus zabáló bringás...
tbertalan rulez! ;D
Posted 2002. June 10. - 10:01
Fityisz, asszem itt senkinek nem kell bocsánatot kérnie, mert mindenki kellõképpen udvariatlan. Legalábbis ebben a lenézõs topikban. De figyu, azért nem érdemes háborognod, mert ez errõl szól. Ugyan mi másról lehetne itt irkálni? Pl. ha megnézel más topikokat (lsd. Bringás lányok ;D), ott általában békés, boldog és humoros vagy uncsi dolgokról irogatunk!
Te mért vagy mindig ilyen ideges vagy harapós, vagy nem is tudom,hogyan nevezzem ezt a stilust. Kicsit fújd ki magadból ami ott van, és vedd lazábban ezt az egészet. Egyébként sokan, akik neten igy szólnak hozzád (igy=agresszivan) életben tök szelid és aranyos emberek. Itt most nem jómagamra gondolok ;D, de mások, tudom, hogy jófejek. A net mindig félreértésekre ad okot.
Szóval, én nem akarlak téged megváltoztatni, se lefikázni, csak azt kérdezem, hogy mért ennyire rosszkedvûek és felháborodottak a beszólásaid? Én ezt azért nem értem, mert alapjában véve egy marha életvidám valaki vagyok, kérlek magyarázd meg!
Te mért vagy mindig ilyen ideges vagy harapós, vagy nem is tudom,hogyan nevezzem ezt a stilust. Kicsit fújd ki magadból ami ott van, és vedd lazábban ezt az egészet. Egyébként sokan, akik neten igy szólnak hozzád (igy=agresszivan) életben tök szelid és aranyos emberek. Itt most nem jómagamra gondolok ;D, de mások, tudom, hogy jófejek. A net mindig félreértésekre ad okot.
Szóval, én nem akarlak téged megváltoztatni, se lefikázni, csak azt kérdezem, hogy mért ennyire rosszkedvûek és felháborodottak a beszólásaid? Én ezt azért nem értem, mert alapjában véve egy marha életvidám valaki vagyok, kérlek magyarázd meg!
Posted 2002. June 10. - 09:52
vendég__*
Posted 2002. June 10. - 09:48
Nem is fogom megállni, hogy ne az enyém legyen az utolsó szó, pláne ha úgy érzem, hogy igazam is van. és bocsánatot kérnék akkor ha azt kéne tennem.
Posted 2002. June 10. - 00:07
fityisz: hihetetlen , hogy mar megint veled foglalkozom/foglalkozunk ,de te egyszeruen kiprovokalod: azzal , hogy nem birod ki ne a tied legyen az utolso szo... vagy csak annyit mondnal `bocs`...
mindegy...
Ja mostmar 2 uj kedvencem van : tberci es Bnorbi<- aki egy koszonomot 3 hozzaszolasra huz szet ;D
csillaggyujtes Rulez 8)
vadkan
mindegy...
Ja mostmar 2 uj kedvencem van : tberci es Bnorbi<- aki egy koszonomot 3 hozzaszolasra huz szet ;D
csillaggyujtes Rulez 8)
vadkan
vendég__*
Posted 2002. June 09. - 22:30
LeON: nem igazán érdekel, hogy ki akar, vagy ki nem akar jóba lenni velem, igazság szerint teszek is rá, csak éppen nem akartam anyázni, mint egy-két arc errefelé. és emelett sértõnek érzem a lenézõ beszólásokat. Ha esetleg ironikus hangnembe történt, amit ugye az írott szövegbõl nehezen lehet kikövetkeztetni (bár a szöveg környzet utalhat rá, nem úgy mint esetünkben) akkor elnézést.
Posted 2002. June 09. - 21:08
Posted 2002. June 09. - 18:18
Posted 2002. June 09. - 18:18
vendég__*
Posted 2002. June 09. - 17:32
esküszöm meg se szólaltam volna, nem hogy menydörögni, de azére egyet megjegyeznék, te legszebbgyerek, azokat a kicsinyitõ képzõket elhagyhatnád mert nagyon nem leszünk jóba, (nem mint ha most pajtások lennénk). és ezt is csak a miheztartás végett
Posted 2002. June 09. - 09:55
Posted 2002. June 09. - 06:30
LCS: igazad van, elore felek, hajona mennydorgomindigkritikusmindigkiulonbozokatobbiektolemertkemenyebbvagyokseznemto
mmiertbaj.........etcetc.
De nekem mar uj kedvencem van: tbertalan Rulez, ez a csoka legalabb 8 csillagra gyur
en meg jokat derulok ;D
vad
mmiertbaj.........etcetc.
De nekem mar uj kedvencem van: tbertalan Rulez, ez a csoka legalabb 8 csillagra gyur
en meg jokat derulok ;D
vad
Posted 2002. June 09. - 00:40
Vadkan: hûha, ilyet nem kéne a berc...fityiszkének javasolni, mert majd jön a :"nehogy mán duzz duzz temond meg duzz duzz mit hogyan írjak duzz duzz-mártír mártír".
Lamapunk: valóban nem ír baromságokat, de értelmeseket se, így olyan mintha nem is írna semmit és ez tök jó így. Biztos nehéz gyerekkora van.
Lamapunk: valóban nem ír baromságokat, de értelmeseket se, így olyan mintha nem is írna semmit és ez tök jó így. Biztos nehéz gyerekkora van.
Posted 2002. June 09. - 00:16
A topicnyito oriasi ;D ;D LCS:koszi!
Mindenkinek akinek teccet , ajanlanam tbertalan kollegat....
fityisz: igazan leugorhatnal mar errol a `karcoshangu martir` szereprol-> mindenkinek konnyebb lenne...
...bakker ,mikor lesz ma` 4 csillagom...
;D
vad
Mindenkinek akinek teccet , ajanlanam tbertalan kollegat....
fityisz: igazan leugorhatnal mar errol a `karcoshangu martir` szereprol-> mindenkinek konnyebb lenne...
...bakker ,mikor lesz ma` 4 csillagom...
;D
vad
Posted 2002. June 09. - 00:12
Elolvastam a hajtókarleszedés Te**obikerõl topicot!
Hát régen röhögtem ilyen jót!
Nem ragadnék ki részleteket mert egy az egyben
fergeteges!
Köszi srácok kellemes perceket szereztetek!
Posted 2002. June 09. - 00:01
Hi!
Szerintem a HT Bulldog éri meg.
Nemtom' mennyi , de faxa
és ezt Astro nevü új tag követte el.
no comment
Szerintem a HT Bulldog éri meg.
Nemtom' mennyi , de faxa
és ezt Astro nevü új tag követte el.
no comment
vendég__*
Posted 2002. June 08. - 20:33
Szerintem inkább Bercit kéne kicsit megrendszabályozni nem pedig fityiszt b*szogatni.
Õ legalább nem ír baromságokat
Lama
Õ legalább nem ír baromságokat
Lama
Posted 2002. June 08. - 20:24
Hát tényleg nem sámli a srác! ;D
A hajtókar ugye az amelyikbe az ostort tartom a szekéren? 8)
vendég__*
Posted 2002. June 08. - 19:58
Engem ostoroztok??? én vagyok aki hülyeségeket mond???
Berci etalonná való minõsitése érdekében szólok most! Kérem bercit etalonnak tekinteni!!
De ha engem leberciztek nagyon megharagszom!!
Berci etalonná való minõsitése érdekében szólok most! Kérem bercit etalonnak tekinteni!!
De ha engem leberciztek nagyon megharagszom!!