Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Bercit akarjuk!Bercit akarjuk!Vissza Bercit!Vissza Bercit!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Aláírásomat visszaváltoztattam. Hátha még viszontlátjuk bercit. Mert szeretjük mi, csak a magunk módján.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ruff ez jó ;D
Csináljál berci sok képet mert képet kérünk!!

Lama

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
Berci, hoznál egy KÉPeslapot ?  ;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Akkor kellemes nyaralást kivánunk neki, és visszavárjuk!  :-* ;D

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Áljunk meg egy szóra. Én itt sehol sem olvastam, hogy valaki kitiltotta volna Tbercit. És ha csak elment nyarlni? :P

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Értékelni értékelem. Ezért emlékezek meg róla.  ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát én ezt nem értem. Elôbb letrágyázzátok, aztán keserû könnyeket ejtetek amiatt, hogy nincs többé! Addig kellett volna igy értékelni, mig volt szegény.  ;)

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Íme:

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Íme:

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Tberci iránt érzett mérhetetlen tiszteletem jeléül ezentúl a "Képed van róla (tbertalan)" aláírást fogom használni. Emléked örökké szívünkben él.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Bocsika kicsit lemaradtam ::)
A Berci ki lett tiltva ???
Kivonulunk az utcára, leszámolunk a Berci másolatokkal, visszaszerezzük mesterünk becsületét ;D

Lama

Azért hiányozni fogsz nekünk Berci.Mikor halott volt délutánonként a fórum rajtad legalább lehetett  röhögni.

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
En egyenesen banom ,hogy ki lett tiltva(soha nem bantott tenyleg senkit) en jokat derultem rajta... :D

Lama! mi lesz a klubbal? vagy igy mar nem is az igazi?

vad

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Hogy mindenki harcol valaki ellen. Mi ez a kardoskodás srácok. Tudom, hogy új vagyok még (mostanában, mióta vizsgaidõszak van, meg minden) de én nem nagyon találkozom se az "anyázós" se a "kérdezõs" kollégával. Vagy már törölve vannak minden hozzászólással?
Amíg olyan topicban, ahol én vagyok nem rondítanak, engem nem izgat, de engedve a tömeg nyomásának, pusztuljon a férgesse! :)

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
;D ;D ;D ;D
Ja! Van képed Bercirõl (tbertalan).
Ez nagy volt Zsíros!
Egyébként egyet értek lenserverrel, de csak részben. Néha (gyakran) hülyeségeket kérdez. Egy idõ után már idegesítõ. Bár soha nem zavaró. Csak mikor rosszabb passzban vagyok (mert elõfordul néha) hajlamosabb vagyok mindenkit elküldeni a fenébe. És ha akkor pont õ van kéznél akkor...  :-/

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Van valakinek kepe Bercirol?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szerintem túl sokat foglalkoztok tbertalan-nal, aki igazándiból egy ártalmatlan figura, és kevesebb vizet kavar mint mások. Én pl. eddig egy erôszakos beszólást nem láttam még a részérôl - persze lehet, hogy csak mert nem vadászom a hozzászólásaira! - mindig csak azt irja, hogy kell neki egy kép a cuccról (azt hiszem ez a cuki kifejezés már fórumos mondássá válik lassan!), kérdezôsködik az árukról, elmondja a véleményét, de káromkodni, vagy agresszivan fellépni még nem láttam. Tehát szerintem nem ôt kéne moderálni, vagy legalábbis nem vele kezdeni, hanem azokkal, akik valóban agresszivak, vagy sértôn szólnak be emberkéknek. Mert voltak ilyenek és vannak is.

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Na most akkor mi van?
Ki ez a tberci 2? tberci 1 ennyire elmes vagy rokonlatogatas van? ;)

vagy Zorg mar ki is tiltotta?
Szerintem senkinek nem artott(mondjuk a Forumnak igen) nem ugy mint az az anyazos csoka: egy `pottyet` elszaladt vele a szeker.... wowi

vad

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Sajna úgy látom, amióta zOrg a tanácsomra létrehozta a "kezdõk ide részt", sajnos annyira eldurvult a Fórum bizonyos része, hogy már bántja a szememet, és gondolom másokét is. Persze a normális írogatásra senkit nem lehet rávenni, mármint hogy ne az "ötcsillag" legyen a cél, és
azért jó lenne, ha nem a másik anyázása, meg ilyesmik legyenek a hozzászólások többségei az olyanoktól, akiknek az egyetlen kifejezésük a b*zdmeg te kis k*cs*g. Szóval remélem a Fórum NEM a saját vélemény megfogalmazásáról szól egyeseknek, vagyis hogy a másikon vezessék le a saját napi stresszt...
Ha lehet, mindenkinek a figyelmébe ajánlom egyéb nagymúltu magyar fórumjainak, ahol nem az a cél, hogy még eggyet anyázzak. Neveket nem mondok, nem is akarnék, én csak gondolom, hogy ha ez így megy, akkor ezt elõbb utóbb mindenki elkezdené.
Remélem nem így lesz....

Opa

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Az a sirály, h. ki lehet majd osztani jópár "Moderátor" jogosultságot - Admin majd marad egyetlen, mint régen... -, aztán majd apríthattok!
Ja: kitiltás, törlés a jövõben komment és kérlelés nélkül...