Bercit akarjuk!Bercit akarjuk!Vissza Bercit!Vissza Bercit!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2002. június 20. - 19:07
Írta 2002. június 20. - 08:51
Aláírásomat visszaváltoztattam. Hátha még viszontlátjuk bercit. Mert szeretjük mi, csak a magunk módján.
vendég__*
Írta 2002. június 18. - 10:33
Írta 2002. június 18. - 10:31
Írta 2002. június 18. - 10:01
Írta 2002. június 18. - 08:30
Áljunk meg egy szóra. Én itt sehol sem olvastam, hogy valaki kitiltotta volna Tbercit. És ha csak elment nyarlni?
Írta 2002. június 17. - 14:33
Írta 2002. június 17. - 14:15
Hát én ezt nem értem. Elôbb letrágyázzátok, aztán keserû könnyeket ejtetek amiatt, hogy nincs többé! Addig kellett volna igy értékelni, mig volt szegény.
Írta 2002. június 17. - 13:24
Írta 2002. június 17. - 13:23
Írta 2002. június 17. - 13:17
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Tberci iránt érzett mérhetetlen tiszteletem jeléül ezentúl a "Képed van róla (tbertalan)" aláírást fogom használni. Emléked örökké szívünkben él.
Tberci iránt érzett mérhetetlen tiszteletem jeléül ezentúl a "Képed van róla (tbertalan)" aláírást fogom használni. Emléked örökké szívünkben él.
vendég__*
Írta 2002. június 15. - 11:42
Bocsika kicsit lemaradtam :
A Berci ki lett tiltva ???
Kivonulunk az utcára, leszámolunk a Berci másolatokkal, visszaszerezzük mesterünk becsületét ;D
Lama
Azért hiányozni fogsz nekünk Berci.Mikor halott volt délutánonként a fórum rajtad legalább lehetett röhögni.
A Berci ki lett tiltva ???
Kivonulunk az utcára, leszámolunk a Berci másolatokkal, visszaszerezzük mesterünk becsületét ;D
Lama
Azért hiányozni fogsz nekünk Berci.Mikor halott volt délutánonként a fórum rajtad legalább lehetett röhögni.
Írta 2002. június 15. - 03:40
En egyenesen banom ,hogy ki lett tiltva(soha nem bantott tenyleg senkit) en jokat derultem rajta...
Lama! mi lesz a klubbal? vagy igy mar nem is az igazi?
vad
Lama! mi lesz a klubbal? vagy igy mar nem is az igazi?
vad
Írta 2002. június 14. - 16:43
Hogy mindenki harcol valaki ellen. Mi ez a kardoskodás srácok. Tudom, hogy új vagyok még (mostanában, mióta vizsgaidõszak van, meg minden) de én nem nagyon találkozom se az "anyázós" se a "kérdezõs" kollégával. Vagy már törölve vannak minden hozzászólással?
Amíg olyan topicban, ahol én vagyok nem rondítanak, engem nem izgat, de engedve a tömeg nyomásának, pusztuljon a férgesse!
Amíg olyan topicban, ahol én vagyok nem rondítanak, engem nem izgat, de engedve a tömeg nyomásának, pusztuljon a férgesse!
Írta 2002. június 14. - 12:15
;D ;D ;D ;D
Ja! Van képed Bercirõl (tbertalan).
Ez nagy volt Zsíros!
Egyébként egyet értek lenserverrel, de csak részben. Néha (gyakran) hülyeségeket kérdez. Egy idõ után már idegesítõ. Bár soha nem zavaró. Csak mikor rosszabb passzban vagyok (mert elõfordul néha) hajlamosabb vagyok mindenkit elküldeni a fenébe. És ha akkor pont õ van kéznél akkor... :-/
Ja! Van képed Bercirõl (tbertalan).
Ez nagy volt Zsíros!
Egyébként egyet értek lenserverrel, de csak részben. Néha (gyakran) hülyeségeket kérdez. Egy idõ után már idegesítõ. Bár soha nem zavaró. Csak mikor rosszabb passzban vagyok (mert elõfordul néha) hajlamosabb vagyok mindenkit elküldeni a fenébe. És ha akkor pont õ van kéznél akkor... :-/
Írta 2002. június 14. - 11:11
Írta 2002. június 14. - 09:35
Szerintem túl sokat foglalkoztok tbertalan-nal, aki igazándiból egy ártalmatlan figura, és kevesebb vizet kavar mint mások. Én pl. eddig egy erôszakos beszólást nem láttam még a részérôl - persze lehet, hogy csak mert nem vadászom a hozzászólásaira! - mindig csak azt irja, hogy kell neki egy kép a cuccról (azt hiszem ez a cuki kifejezés már fórumos mondássá válik lassan!), kérdezôsködik az árukról, elmondja a véleményét, de káromkodni, vagy agresszivan fellépni még nem láttam. Tehát szerintem nem ôt kéne moderálni, vagy legalábbis nem vele kezdeni, hanem azokkal, akik valóban agresszivak, vagy sértôn szólnak be emberkéknek. Mert voltak ilyenek és vannak is.
Írta 2002. június 14. - 02:33
Na most akkor mi van?
Ki ez a tberci 2? tberci 1 ennyire elmes vagy rokonlatogatas van?
vagy Zorg mar ki is tiltotta?
Szerintem senkinek nem artott(mondjuk a Forumnak igen) nem ugy mint az az anyazos csoka: egy `pottyet` elszaladt vele a szeker.... wowi
vad
Ki ez a tberci 2? tberci 1 ennyire elmes vagy rokonlatogatas van?
vagy Zorg mar ki is tiltotta?
Szerintem senkinek nem artott(mondjuk a Forumnak igen) nem ugy mint az az anyazos csoka: egy `pottyet` elszaladt vele a szeker.... wowi
vad
Írta 2002. június 13. - 19:24
Sajna úgy látom, amióta zOrg a tanácsomra létrehozta a "kezdõk ide részt", sajnos annyira eldurvult a Fórum bizonyos része, hogy már bántja a szememet, és gondolom másokét is. Persze a normális írogatásra senkit nem lehet rávenni, mármint hogy ne az "ötcsillag" legyen a cél, és
azért jó lenne, ha nem a másik anyázása, meg ilyesmik legyenek a hozzászólások többségei az olyanoktól, akiknek az egyetlen kifejezésük a b*zdmeg te kis k*cs*g. Szóval remélem a Fórum NEM a saját vélemény megfogalmazásáról szól egyeseknek, vagyis hogy a másikon vezessék le a saját napi stresszt...
Ha lehet, mindenkinek a figyelmébe ajánlom egyéb nagymúltu magyar fórumjainak, ahol nem az a cél, hogy még eggyet anyázzak. Neveket nem mondok, nem is akarnék, én csak gondolom, hogy ha ez így megy, akkor ezt elõbb utóbb mindenki elkezdené.
Remélem nem így lesz....
Opa
azért jó lenne, ha nem a másik anyázása, meg ilyesmik legyenek a hozzászólások többségei az olyanoktól, akiknek az egyetlen kifejezésük a b*zdmeg te kis k*cs*g. Szóval remélem a Fórum NEM a saját vélemény megfogalmazásáról szól egyeseknek, vagyis hogy a másikon vezessék le a saját napi stresszt...
Ha lehet, mindenkinek a figyelmébe ajánlom egyéb nagymúltu magyar fórumjainak, ahol nem az a cél, hogy még eggyet anyázzak. Neveket nem mondok, nem is akarnék, én csak gondolom, hogy ha ez így megy, akkor ezt elõbb utóbb mindenki elkezdené.
Remélem nem így lesz....
Opa
Írta 2002. június 13. - 18:22
Az a sirály, h. ki lehet majd osztani jópár "Moderátor" jogosultságot - Admin majd marad egyetlen, mint régen... -, aztán majd apríthattok!
Ja: kitiltás, törlés a jövõben komment és kérlelés nélkül...
Ja: kitiltás, törlés a jövõben komment és kérlelés nélkül...