Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Bruce, köszönöm. Igazán vidám fél órát okoztál nekem.
Ez igazi fórumos csemege volt! ;D

Az elsô lapon még igencsak untam a sok spéci kesztyü kitárgyalást, és úgy éreztem, mintha egy nôi zsibvásár kellôs közepébe pottyantam volna, nem pedig bringa-fórumra. A nôcik szoktak ilyesmi csip-csup ügyekrôl dumálgatni egymás közt.

De aztán...ez a macskás poén azért jó volt. És valljuk be, tényleg illett a kesztyübe bebüdösödött kéz-hez! Hogy itt mekkorákat röhögtem!

Elôször csak duálban ment a fika, aztán jött a második, majd a harmadik ellenlábas is. Hú, csak úgy pörögtek a lapok!

Azért ez a kesztyü topik elég durva. Kedvenc beszólásom: "és még ha tesztek bele Coccolino-t akkor fincsi macis illata lesz!"

Azért sajnálom a kölköket, hát nem mos rájuk az édesanyjuk!?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Rob bocsi... öcséd idézetére gondoltam, csak olyanok vagytok mint két tojás ::)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Ras

Mi az, amin röhögtél? kimaradtam valamibõl?

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Nem csak Fityisz volt eltévedve!

Alapból: ez nem Chat, hanem fórum. Nagy különbség!

Egyébként a jelzett ponttól végigolvasva: sírva röhögtem néhány hozzászóláson. Hát igen, vannak még érdekes emberek.
A kesztyûmosáshoz meg csak annyit: Nincs az a kesztyû (textil és mûbõr összetétel), amit ne lehetne vízben átöblíteni, és ha mosószert nem akarsz használni, használj shampont, vagy tusfürdõt. Az nem annyira agresszív.
Csak utána ne a mikroban száritsd! ;) ;D ;D ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
És ezen topik 16.oldalától is van egy Fityisz vs Others "szócsata"!Igazi gyöngyszemek ezek,a felebaráti szeretet õszinte megnyilvánulásai ;D Gyacirõl volt kép a Bikmakkban,Fityiszt meg láttam élõben,ha jól emléxem,háát,érdekes lett volna ha egymásnak esnek... :-X
Amúgy még mindig ilyen mély érzelmekkel viseltetnek egymás iránt,elég beleolvasni a legfrissebb szám topikba...
Fityiszrõl annyit,hogy legyen bármennyire csipõs a stílusa,soxor élvezet olvasni,könnyesre tudom magam röhögni a hozzászólásain,és ami még durvább,az esetek 70%-ában van alapja a szemétkedéseinek,ami régen azért nem egészen így volt... ::)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
kedves lensver!!

kesztyûmosás:
nem hagyhattam, hogy itt elõttem hullasd a könnyeidet amiatt, hogy lemaradtál róla!

tessék:
http://www.bikemag.h...d=2591;start=30
;)
(kb. innentõl érdemes olvasni, hogy mégis megértsük a környezetet... fityisz az ezt követõ oldal alján "érkezett")

8)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
lens ha érdekel priviben néhány csemege..... ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát ez tényleg marha jó! ;D ;D

Csak az a baj, hogy én ezekrôl a "the best of xy"-okról mindig lemaradok. Mert nemigen fordulok elô meg a tech-ben, és mire odaérek, már minden "jó" beszólás eltünt. :'(

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
rob:
sírva fetrengtem a röhögéstõl...

k.cs. ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
utolsó 10, 50, összes hozzászólást is lehet listázni. ;D De én nem merem... Az az eset, mint Ford Fairlane szerint: "Zuzuval beszélgetni olyan volt, mint sajtreszelõvel r*jszolni. Kissé szórakoztató, de leginkább fájdalmas..." detto

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Hát igen. Félek attól, hogy a "dani összes" legjava már a múlté... Elég sokat takarítottam. (és a többi moderátor is)

De az adatlapon van egy "Mutasdd az utolsó 10 hozzászólást ettõl a tagtól", vagy valami hasonló... :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
:-)))

de fel volt haborodva, hogy miert torlik ki mindig az irasat!

[tt]csak felve irok mar ilyeneket.[/tt]

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
az elsõ oldal végén lenne kb 220/170es vérnyomás aztán a másodiknál már 50/20...
bizonyára emlékeztek amikor az elsõ oldalnál tartottam...
mostmár kb az 5iknél...

fiblillál, hívják a vörös csoportot... igyekezzenek, megállt a szive!!!!!

;D ;D ;D ;D ;D

szóval már halál uncsi...
bár azért el kell mesélnem, amikor a tárcsafékes topikból 5ször töröltem ki ugyanazt a hozzászólását ::) azon még most is le vagyok akadva...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
A kesztyü mosás az más volt......de már meg nem mondom, hogy ki ::)

amúgy most ragadnám meg az alkalmat és javasolnék egy Dani összes létrehozását........nem tudom, hogy idegesitõbb lenne vagy inkább szorakoztató

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Melyik vót a mikrós? Tudod idézni, vagy egy topik/oldalszámot mondani?

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Jelentkeznék a kesztyûmosásos veszekedésre,mivel az velem volt! ::)
Nekem nem volt és nincs is semmi bajom Fityisszel csak akkor kicsit idegesített hogy rendes válasz helyett vagy mellett el kezdett b*szogatni hogy hogy merek ilyen hülyeséget kérdezni!
De mint mondom semmi bajom vele!Neki elég egy beszólás is egy topikba már azon is halálra tudom néha röhögni magam! ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Én csak most találtam meg (kösz findli) és kíváncsi lennék mi lehetett az elõzménye fityisz és gyaci rendkívûl intelligenssé fajult "párbeszédének".

A kesztyû mosás nem ehhez kapcsolódik?
Vagy akkor mással anyázták egymást?

(amúgy fityisz így utólag is kapsz tõlem 10 pontot (vagy k.cs.-t - nemtom melyik tetszik jobban) azért a "mikrós" hozzászólásért ;))

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Findli vót.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
fityisz

Örök hála eme nagy értékû topic feltámasztásáért! :)

Ígérem, mielõtt valamit kiveszek dani barátomtól, elõtte belinkelem ide....

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nem verekedtünk, de nekem volt/van igazam!! ::)