Bruce, köszönöm. Igazán vidám fél órát okoztál nekem.
Ez igazi fórumos csemege volt! ;D
Az elsô lapon még igencsak untam a sok spéci kesztyü kitárgyalást, és úgy éreztem, mintha egy nôi zsibvásár kellôs közepébe pottyantam volna, nem pedig bringa-fórumra. A nôcik szoktak ilyesmi csip-csup ügyekrôl dumálgatni egymás közt.
De aztán...ez a macskás poén azért jó volt. És valljuk be, tényleg illett a kesztyübe bebüdösödött kéz-hez! Hogy itt mekkorákat röhögtem!
Elôször csak duálban ment a fika, aztán jött a második, majd a harmadik ellenlábas is. Hú, csak úgy pörögtek a lapok!
Azért ez a kesztyü topik elég durva. Kedvenc beszólásom: "és még ha tesztek bele Coccolino-t akkor fincsi macis illata lesz!"
Azért sajnálom a kölköket, hát nem mos rájuk az édesanyjuk!?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Started by
legszebbcsavo
, 2002. April 01. 22:43
Posted 2003. March 06. - 16:27
Posted 2003. March 06. - 14:57
Posted 2003. March 06. - 14:34
Posted 2003. March 06. - 07:51
Nem csak Fityisz volt eltévedve!
Alapból: ez nem Chat, hanem fórum. Nagy különbség!
Egyébként a jelzett ponttól végigolvasva: sírva röhögtem néhány hozzászóláson. Hát igen, vannak még érdekes emberek.
A kesztyûmosáshoz meg csak annyit: Nincs az a kesztyû (textil és mûbõr összetétel), amit ne lehetne vízben átöblíteni, és ha mosószert nem akarsz használni, használj shampont, vagy tusfürdõt. Az nem annyira agresszív.
Csak utána ne a mikroban száritsd! ;D ;D ;D
Alapból: ez nem Chat, hanem fórum. Nagy különbség!
Egyébként a jelzett ponttól végigolvasva: sírva röhögtem néhány hozzászóláson. Hát igen, vannak még érdekes emberek.
A kesztyûmosáshoz meg csak annyit: Nincs az a kesztyû (textil és mûbõr összetétel), amit ne lehetne vízben átöblíteni, és ha mosószert nem akarsz használni, használj shampont, vagy tusfürdõt. Az nem annyira agresszív.
Csak utána ne a mikroban száritsd! ;D ;D ;D
Posted 2003. March 05. - 23:59
És ezen topik 16.oldalától is van egy Fityisz vs Others "szócsata"!Igazi gyöngyszemek ezek,a felebaráti szeretet õszinte megnyilvánulásai ;D Gyacirõl volt kép a Bikmakkban,Fityiszt meg láttam élõben,ha jól emléxem,háát,érdekes lett volna ha egymásnak esnek... :-X
Amúgy még mindig ilyen mély érzelmekkel viseltetnek egymás iránt,elég beleolvasni a legfrissebb szám topikba...
Fityiszrõl annyit,hogy legyen bármennyire csipõs a stílusa,soxor élvezet olvasni,könnyesre tudom magam röhögni a hozzászólásain,és ami még durvább,az esetek 70%-ában van alapja a szemétkedéseinek,ami régen azért nem egészen így volt... :
Amúgy még mindig ilyen mély érzelmekkel viseltetnek egymás iránt,elég beleolvasni a legfrissebb szám topikba...
Fityiszrõl annyit,hogy legyen bármennyire csipõs a stílusa,soxor élvezet olvasni,könnyesre tudom magam röhögni a hozzászólásain,és ami még durvább,az esetek 70%-ában van alapja a szemétkedéseinek,ami régen azért nem egészen így volt... :
Posted 2003. March 05. - 23:23
kedves lensver!!
kesztyûmosás:
nem hagyhattam, hogy itt elõttem hullasd a könnyeidet amiatt, hogy lemaradtál róla!
tessék:
http://www.bikemag.h...d=2591;start=30
(kb. innentõl érdemes olvasni, hogy mégis megértsük a környezetet... fityisz az ezt követõ oldal alján "érkezett")
8)
kesztyûmosás:
nem hagyhattam, hogy itt elõttem hullasd a könnyeidet amiatt, hogy lemaradtál róla!
tessék:
http://www.bikemag.h...d=2591;start=30
(kb. innentõl érdemes olvasni, hogy mégis megértsük a környezetet... fityisz az ezt követõ oldal alján "érkezett")
8)
Posted 2003. March 05. - 23:20
Posted 2003. March 05. - 23:04
Hát ez tényleg marha jó! ;D ;D
Csak az a baj, hogy én ezekrôl a "the best of xy"-okról mindig lemaradok. Mert nemigen fordulok elô meg a tech-ben, és mire odaérek, már minden "jó" beszólás eltünt. :'(
Csak az a baj, hogy én ezekrôl a "the best of xy"-okról mindig lemaradok. Mert nemigen fordulok elô meg a tech-ben, és mire odaérek, már minden "jó" beszólás eltünt. :'(
Posted 2003. March 05. - 18:39
Posted 2003. March 05. - 13:39
utolsó 10, 50, összes hozzászólást is lehet listázni. ;D De én nem merem... Az az eset, mint Ford Fairlane szerint: "Zuzuval beszélgetni olyan volt, mint sajtreszelõvel r*jszolni. Kissé szórakoztató, de leginkább fájdalmas..." detto
Posted 2003. March 05. - 13:33
Hát igen. Félek attól, hogy a "dani összes" legjava már a múlté... Elég sokat takarítottam. (és a többi moderátor is)
De az adatlapon van egy "Mutasdd az utolsó 10 hozzászólást ettõl a tagtól", vagy valami hasonló...
De az adatlapon van egy "Mutasdd az utolsó 10 hozzászólást ettõl a tagtól", vagy valami hasonló...
Posted 2003. March 05. - 02:37
:-)))
de fel volt haborodva, hogy miert torlik ki mindig az irasat!
[tt]csak felve irok mar ilyeneket.[/tt]
de fel volt haborodva, hogy miert torlik ki mindig az irasat!
[tt]csak felve irok mar ilyeneket.[/tt]
Posted 2003. March 05. - 01:10
az elsõ oldal végén lenne kb 220/170es vérnyomás aztán a másodiknál már 50/20...
bizonyára emlékeztek amikor az elsõ oldalnál tartottam...
mostmár kb az 5iknél...
fiblillál, hívják a vörös csoportot... igyekezzenek, megállt a szive!!!!!
;D ;D ;D ;D ;D
szóval már halál uncsi...
bár azért el kell mesélnem, amikor a tárcsafékes topikból 5ször töröltem ki ugyanazt a hozzászólását : azon még most is le vagyok akadva...
bizonyára emlékeztek amikor az elsõ oldalnál tartottam...
mostmár kb az 5iknél...
fiblillál, hívják a vörös csoportot... igyekezzenek, megállt a szive!!!!!
;D ;D ;D ;D ;D
szóval már halál uncsi...
bár azért el kell mesélnem, amikor a tárcsafékes topikból 5ször töröltem ki ugyanazt a hozzászólását : azon még most is le vagyok akadva...
vendég__*
Posted 2003. March 04. - 22:03
A kesztyü mosás az más volt......de már meg nem mondom, hogy ki :
amúgy most ragadnám meg az alkalmat és javasolnék egy Dani összes létrehozását........nem tudom, hogy idegesitõbb lenne vagy inkább szorakoztató
amúgy most ragadnám meg az alkalmat és javasolnék egy Dani összes létrehozását........nem tudom, hogy idegesitõbb lenne vagy inkább szorakoztató
Jelentkeznék a kesztyûmosásos veszekedésre,mivel az velem volt! :
Nekem nem volt és nincs is semmi bajom Fityisszel csak akkor kicsit idegesített hogy rendes válasz helyett vagy mellett el kezdett b*szogatni hogy hogy merek ilyen hülyeséget kérdezni!
De mint mondom semmi bajom vele!Neki elég egy beszólás is egy topikba már azon is halálra tudom néha röhögni magam! ;D
Nekem nem volt és nincs is semmi bajom Fityisszel csak akkor kicsit idegesített hogy rendes válasz helyett vagy mellett el kezdett b*szogatni hogy hogy merek ilyen hülyeséget kérdezni!
De mint mondom semmi bajom vele!Neki elég egy beszólás is egy topikba már azon is halálra tudom néha röhögni magam! ;D
Posted 2003. March 04. - 21:55
Én csak most találtam meg (kösz findli) és kíváncsi lennék mi lehetett az elõzménye fityisz és gyaci rendkívûl intelligenssé fajult "párbeszédének".
A kesztyû mosás nem ehhez kapcsolódik?
Vagy akkor mással anyázták egymást?
(amúgy fityisz így utólag is kapsz tõlem 10 pontot (vagy k.cs.-t - nemtom melyik tetszik jobban) azért a "mikrós" hozzászólásért )
Posted 2003. March 04. - 11:17
Posted 2003. March 04. - 11:16
fityisz
Örök hála eme nagy értékû topic feltámasztásáért!
Ígérem, mielõtt valamit kiveszek dani barátomtól, elõtte belinkelem ide....
Örök hála eme nagy értékû topic feltámasztásáért!
Ígérem, mielõtt valamit kiveszek dani barátomtól, elõtte belinkelem ide....