Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
No problem, ez nem volt Offolás. Az elõzõ beszólások SZVSZ tökéletesen beillettek ebbe a topikba. Csak meg lett spórolva az idézés fáradsága! ;)

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
jó-jó persze én is vágom hogy õ csinálta az egészet, egyébként ha jól tudom most készül az új gép 30-at fog mozogni hátul.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Azokat Chreis csinálta, és õ már egy jó pár éve küldi a saját vázakat, akár egy gyár. Szóval az már azért nem sufnituning szerintem, hanem mérések, arányok, stb.

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
Bocs a kicsit OFF témáért, de:
A fogasnál van egy pár 100% sufftunning bájk /össztelós bmx-ek/
Érdemes õket megnézni!!!!
Szvsz nem semmi amire otthon képes a gyerek!!!
Max reszpekt 8)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ezek nagy igazságok ::)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
1. Nem mindenki társasházban nõtt fel, ahol a legkomolyabb szerszám a konzervnyitó.

2. Azért, mert X még képen sem látott pl esztergagépet nem biztos, hogy ezzel mindeki így van.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Már én is gondoltam rá, hogy szerzek titániumot, aszt eszkábálok magamnak egy vázat belõle! Ki tudja, talán még megérem ezt a tettemet!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
akkor csak rajta...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Szeintem attól, hogy valamit én csinálok még nem lesz feltétlenûl szar. Csak azért mert nincs mindenkinek szerszáma vagy nem mer belevágni nem kell a másikat leszólni. Ha lenne pénzem biztos vennék teleszkópot de nincs, ezért megpróbálok csinálni. Szerszám is van én is vagyok, innentõl kezdve már csak anyag kell. :)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Próbáltam én is utalni rá, hogy nem komoly ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Buzz volt és ha nem vetted volna észre poén az egész... no mindegy...

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Szerintem ez iljicS, és csak nagyon szereti, és nem komolyan írta, csak így fejezte ki a szeretetét. :-*

Mac

Mac

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Az aprobol:

***Ft egy olyan ár, amelyért igaz megsiratom és nem pótolhatja azt a szeretetet amit érzek iránta, de megválnék tõle.
Mivel nagyon szeretem, ezért csak fényképes, önéletrajzos, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezõk jelentkezését fogadom el. Csak úgy akárkinek nem adom el. A jelentkezõket az elsõ fordulóba való bekerülésrõl emilen értesítem.

nem semmi a srac, amugy egy RsJudyrol van szo!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Még én is félek néha a kicsi alkatrészektõl amit én csinálok nehogy meghaljon nemhogy egy egész telot.
Nem hiszem hogy beépíteném hacsak nem akarok a tolókocsibajnokságban indulni.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hat ez kesz!
ennel mar csak az a jobb amikor nagy eszbol acelbol csinalnak valtopapucsot mert az majd eroebb lesz, mint a sz@r alu!

hat ezeknek ...

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
ez a smájllllleee csákó jól elszórakoztatja magát a topicjában. ... ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Mr. Smily Head két hozzászólását töröltem a HÜLYEGYEREK HÜLYE KÉRDÉSEI topicból... felhívom a figylemet a topiv címében szereplõ KÉRDÉS szóra...

Havveerrr!!!
Mútkor bicajozok, eccercsak: durr, szszszszszszsz...
Nézem: defekt a háccsó kerékbe.
Mondom jó, hazatolom(2-2.5 Km).
Otthon szétkapom, belsõ ki, nézem, van rajta egy 2mm-es szakadás. Értitek, ez még nem baj, orvosolható.
Na de ezután lekapom a külsõt, megvizsgálom,
bass-átok meg aszittem bessz-arok, mit látok?
Hát azt látom hogy a jó kis külsõm bal oldalán
9(igen jól látod: kilenc) szakadás van, ebbõl 2 db olyan 2-3 mm, a többi 0.5-1.5 cm.
Mellékesen ez egy Continental Traction Pro 2.0
(54-559) és 3250 Km van benne.

Ezek után nem tudom hogy bennem van a hiba,
vagy tényleg.

-----

Másnap, vasárnap(2003 06. 08.) haver megy neki egy kis dombnak, az kidobja, leérkezik, oszt darál a gépe mint az állat. Oda megyek, nézem, a következõ
történt: a váltófül kettétört, a váltó beakadt a küllõk közé. A DT küllõk úgy elhajtották a váltó kanalát(nem csoda, TY-18) hogy azt az életbe nem lehet vissza állítani az eredetijébe az biztos.
Még annyi hogy vagy 2-3 küllõ kissé elhajlott, a váltó leszedett egy kis lakkot a vázról(MALI Viper) plusz négy szemet kikellet szedni a láncból mer' úgy elhajoltak azok is hogy ennek a négy szemnek a két vége egymással derékszöget zár be.

Azér' kicsit bosszantó hogy egy elég jó vázhoz egy
hót gyenge váltófület adnak.

Az a legrosszabb hogy a váltó meg úgy az egész bicaj
köbö. egy hónapos.

na most, Én nem látom akérdést, vagy tényleg hülyegyerek hülye kérdései....... ::) :P :'( >:(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tudod olvassak ezt a sok csinald magad dologt es azt hiszik, hogy ez olyan, mint megirni a fogalmazast a magyarorara! :-/

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ki, hogyan definiálná a "shiver vastagságú anyag"-ot...