jeeee!!!
apro takaritas.
ha en tehetnem szivvel lelelkkel kuldenem az anyjaba az osszes ilyen kis buz.t.
ip cim alapjan meg egy jo kis virus csomagot postazni nekik esetleg.
ha lehetseges.
es ide egy ordogos vigyori.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2004. április 03. - 12:59
Írta 2004. április 03. - 12:27
Rossz hír, hogy per pillanat TamS ismételten 3 példányban hírdeti a Deore hátsóféket... :-X :-\ >
Írta 2004. április 03. - 12:27
Írta 2004. április 03. - 10:36
Írta 2004. április 03. - 10:04
ahogy olvasgattam mode1 kategóriáit a GYP oscar díjon, nagyon király volt, mert mindegyiknél rögtön rávágtam, hogy ki az
bár gondolom a kategóriák is így születtek ;D
na akkor elkezdem írni a jelöltek listáját, ki-ki szíve szerint még fûzzön hozzá, akiket kihagytam:
-vdani, s1ru2, dzsotty, juhi
bár gondolom a kategóriák is így születtek ;D
na akkor elkezdem írni a jelöltek listáját, ki-ki szíve szerint még fûzzön hozzá, akiket kihagytam:
-vdani, s1ru2, dzsotty, juhi
Írta 2004. április 03. - 10:01
na tegnap estétõl statárium lépett életbe a nótórius hirdetõkkel szemben...
Tams, snorbi, csumigizma, leoka az eddigi áldozatok.
Aki 2-nél többször ad fel egy hirdetést egymás után annak az összes hirdetése megy a levesbe!
Nem hiszem el, hogy tényleg ennyire gyp-nek kell lenni... >
Ha esetleg van valami észrevétel jöhet ide nyugodtan.
Tams, snorbi, csumigizma, leoka az eddigi áldozatok.
Aki 2-nél többször ad fel egy hirdetést egymás után annak az összes hirdetése megy a levesbe!
Nem hiszem el, hogy tényleg ennyire gyp-nek kell lenni... >
Ha esetleg van valami észrevétel jöhet ide nyugodtan.
Írta 2004. április 03. - 09:38
Aztán, mikor visszakérdeztem, hogy honnan vette, hogy én 200-as aliviot akarok venni és hogy a fékkart külön eladná-e, ez volt a válasz:
"(<b>ma</b> 19:41:07) vdani has sent you the following Instant Message:
->*<-
Nemtom, miért Neked küldte el.
Fékkart külön nem, csak egyben..
Dani
->*<-"
Ezek egyébként az email-értesítések voltak, amiket azért egy az egyben ollóztam be, hogy lássátok, nem csak kitaláltam, tényleg a Dani volt...
"(<b>ma</b> 19:41:07) vdani has sent you the following Instant Message:
->*<-
Nemtom, miért Neked küldte el.
Fékkart külön nem, csak egyben..
Dani
->*<-"
Ezek egyébként az email-értesítések voltak, amiket azért egy az egyben ollóztam be, hogy lássátok, nem csak kitaláltam, tényleg a Dani volt...
Írta 2004. április 03. - 09:34
Üdv!
Én ezt kaptam néhány napja priviben:
"(<b>ma</b> 19:40:14) vdani has sent you the following Instant Message:
->*<-
Szia!
Lenne 160as tárcsafékem, Shimano BR-M475, 8e Ft.
AVID fékkarral. Ha kell, 200as tárcsával, adapterrel is. (5e)
Dani
->*<-"
;D ;D ;D
Én ezt kaptam néhány napja priviben:
"(<b>ma</b> 19:40:14) vdani has sent you the following Instant Message:
->*<-
Szia!
Lenne 160as tárcsafékem, Shimano BR-M475, 8e Ft.
AVID fékkarral. Ha kell, 200as tárcsával, adapterrel is. (5e)
Dani
->*<-"
;D ;D ;D
Írta 2004. április 03. - 01:33
Írta 2004. április 02. - 22:45
Írta 2004. április 02. - 21:48
dinamikus ip cim esetén nehezen. bár telleg van vmi lehetöség, de milyen uncsi lenne már, ha nem lenne pár ilyen komolytalan/nem komoly ember? sztem ugyis ujra regisztálnának, meg minden...
jo ez igy, van min mosolyogni.
jo ez igy, van min mosolyogni.
Írta 2004. április 02. - 21:38
Írta 2004. április 02. - 21:23
Delete user? Érdekes felvetés... ;D
Úgyis újraregisztálnak... bár valszeg akkor is hasonlókat írnak majd. Könnyû Judy meg letörésugró nunu... ;D
Úgyis újraregisztálnak... bár valszeg akkor is hasonlókat írnak majd. Könnyû Judy meg letörésugró nunu... ;D
Írta 2004. április 02. - 14:41
Adminok! Nem-e lehetne-e elhessegetni azokat, akik 5-10 példányban adnak fel egy hirdetést? Pl. delete user, ilyesmi?
Írta 2004. április 02. - 14:31
Írta 2004. április 02. - 12:27
Anno be lett igérve valami GyépéOscar! Mi lett ezzel? :'( Nagyon várom a dijátadót,és azt hogy ki viszi el az Oscart! ;D
Javaslatként legyenek a következö kategóriák:
- "Egyé-vegyé-vigyé-ócsóér" avagy az apró fenegyereke Itt dijazzuk a legjobb aprót.
- "nemtomdejo" Hogyan teszteltem egy általam soha nem használt/látott alkatrészt
Itt értékeljük az alkatrészteszteket.
(csak az nevezhet aki általa egy soha nem látott és használt alkatrészt tesztelet!! )
-"WillámKezüEdwárdésaPC" Hogyan szaporitsan a csillagjaim östermelö igazolvány nélkül.
Itt értékeljük a legtöbb olyan hozzászólást elkövetö
usert aki maga sem tudja mihez is szólt hozzá de neki van a legtöbb csillagja. (planetarium sucks)
-"Alteregoego" Hányan is vagyok
Itt értékeljük a Skizofrén user(eket) harcát egymással vagy egymás ellen vagy egy mással.
-"TopicDémon" avagy nyitottam egy topic-ot me nem láttam még sehol.(pedig ott van a lapalján)
Itt értékeljük az olyan usereket akik az eddig legtöbb örömöt szerezték nekünk(nincs diszkrimináció) az általuk nyitott topic-okkal.
-"ezmévanhogyazmévan" avagy hogyan csináljunk hülyét magunkból 1 perc alatt
Itt értékeljük a legjobb hozzászólást.( dorado és a patka esete)
Hát eddig ennyi.
Várom a nevezéseket !!
Tisztelettel :
Módvann
Javaslatként legyenek a következö kategóriák:
- "Egyé-vegyé-vigyé-ócsóér" avagy az apró fenegyereke Itt dijazzuk a legjobb aprót.
- "nemtomdejo" Hogyan teszteltem egy általam soha nem használt/látott alkatrészt
Itt értékeljük az alkatrészteszteket.
(csak az nevezhet aki általa egy soha nem látott és használt alkatrészt tesztelet!! )
-"WillámKezüEdwárdésaPC" Hogyan szaporitsan a csillagjaim östermelö igazolvány nélkül.
Itt értékeljük a legtöbb olyan hozzászólást elkövetö
usert aki maga sem tudja mihez is szólt hozzá de neki van a legtöbb csillagja. (planetarium sucks)
-"Alteregoego" Hányan is vagyok
Itt értékeljük a Skizofrén user(eket) harcát egymással vagy egymás ellen vagy egy mással.
-"TopicDémon" avagy nyitottam egy topic-ot me nem láttam még sehol.(pedig ott van a lapalján)
Itt értékeljük az olyan usereket akik az eddig legtöbb örömöt szerezték nekünk(nincs diszkrimináció) az általuk nyitott topic-okkal.
-"ezmévanhogyazmévan" avagy hogyan csináljunk hülyét magunkból 1 perc alatt
Itt értékeljük a legjobb hozzászólást.( dorado és a patka esete)
Hát eddig ennyi.
Várom a nevezéseket !!
Tisztelettel :
Módvann
Írta 2004. április 02. - 09:57
Eddig még sosem tértem be ide de mostantól ez lesz az elsõ hely ahova belátogatok.Régebben még én is osztottam Vdanit.De olvasni jobb!
Írta 2004. április 02. - 09:41
;D ;D ;D ;D
ezt nem bírom bazzzz!!!!
sírva röghögök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
ezt nem bírom bazzzz!!!!
sírva röghögök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Írta 2004. április 02. - 08:53
Remélem s1r2ditu hamarosan megveszi a Blacket (ha szerencséje van a Dani eladja neki az övét, ami csöpög) és kettesben (Danival azt hiszem még volt valami alteregó is, akivel együtt láthattuk a cipõjüket - de ott elvesztettem a fonalat), szóval hármasban szép kis családot alapítanak és élik a maguk egyszerû kis életét a letörésugró Judy TT, Axel, Pilot telókkal és a dirt jumpos Nunu-val.
Most már nem kell eladni a Judy-TT mert fel van újítva a Psylo 20e-bõl, csak még mindíg kotyog valami (lehet hogy kávéfõzõ). Mennyiért vehette a Psylot, ha utána rádobott még egy 20-ast és most akarja 48-ért eladni ? Akkor olyan 20 körül ? Teleszkopót ???
Esküszöm már várom, hogy olvashassam a fórumot olyan jókat tudok röhögni, amikor belekeverednek a saját hülyeségeikbe és lusták visszaolvasni két oldalt, hogy ott mit írtak le. :
Most már nem kell eladni a Judy-TT mert fel van újítva a Psylo 20e-bõl, csak még mindíg kotyog valami (lehet hogy kávéfõzõ). Mennyiért vehette a Psylot, ha utána rádobott még egy 20-ast és most akarja 48-ért eladni ? Akkor olyan 20 körül ? Teleszkopót ???
Esküszöm már várom, hogy olvashassam a fórumot olyan jókat tudok röhögni, amikor belekeverednek a saját hülyeségeikbe és lusták visszaolvasni két oldalt, hogy ott mit írtak le. :
Írta 2004. április 02. - 00:31
huh thez, hát EZ A CSÁVÓ IS KÉSSSSZ!!!
ez kész vazze
kb 10 percig beszarva röhögtem ezen
Little Red Rider
"szumpla vállu telo"
"mert anyi egy olyan telo"
"a rugostag pár honapos de nagyon muködik"
"a váz meg birja a kikébzést"
"uzleteljünk... "
Remélem hamarosan vDani is rájön, hogy nem olyan király a Black és ráadásul csavarja a 200-as Alivio ;D.
ez kész vazze
kb 10 percig beszarva röhögtem ezen