Talán az is segitene ha minden user kapna egy privit ezekröl a problemekröl.Az uj user meg csak akkor tudna bármit hozzászólni,aprózni akármi ha elolvasta a "Kezdök ide" topicot !
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Started by
legszebbcsavo
, 2002. April 01. 22:43
Posted 2004. April 05. - 11:06
Posted 2004. April 05. - 11:04
Rob:
Ez a "3 mod szabály" szerintem már rég megdõlt, irthatsz nyugodtan. Jómagam semmiféle privátot, kérést már nem nyomok csak a delete gombot.
Apró az év folyamán visszaköltözik az (új) fórumba.
És nagyon komolyan meg fogom szigorítani.
Ez a "3 mod szabály" szerintem már rég megdõlt, irthatsz nyugodtan. Jómagam semmiféle privátot, kérést már nem nyomok csak a delete gombot.
Apró az év folyamán visszaköltözik az (új) fórumba.
És nagyon komolyan meg fogom szigorítani.
Posted 2004. April 05. - 10:54
Esetleg a megelõzés, ami pl. apróneten van, hogy nem lehet azonos tartalommal több aprót feladni. Hosszú távon lehet hogy megérné a buherálást, már ha lehet egyáltalán beépíteni ilyesmit.
Posted 2004. April 05. - 09:44
nos, sajnos elég sok idõmet veszi el, hogy az aprót takarítom. s mikor egy-egy priváttal is megtámogatom, hogy ugyan miért is tûnt el, akkor jön vissza a felháborodott privát, hogy másoktól láttam, meg nem érti, miért, meg stb.stb.
tiltáshoz egyenlõre 3 moderátor egyértelmû eltávolító véleményére van szükség, de javaslom zorgnak, hogy ezt ki lehessen váltani 10+ (régi, sok hozzászólással rendelkezõ, stb) felhasználó kérésére is. 8) hátha ez visszatartó erõ lesz.
és dzsihad!
tiltáshoz egyenlõre 3 moderátor egyértelmû eltávolító véleményére van szükség, de javaslom zorgnak, hogy ezt ki lehessen váltani 10+ (régi, sok hozzászólással rendelkezõ, stb) felhasználó kérésére is. 8) hátha ez visszatartó erõ lesz.
és dzsihad!
Posted 2004. April 05. - 09:34
Lehet hogy picit off:
Hát igen,next (de)generation ! :
Engem nem zavar hogy "apuciinternete" örülnék én mit majom a keksznek ha helyettem is fizetnék.
Ezzel nincs is baj,csak hogy "apucinet,apcibringa,apucikocsi stb" van nevelés helyett.Egyébként ez az "ujgeneráció" kérdés mindenhol probléma nem csak a bikkmakk-on.(nem akarok más fórumokat stb ide irni)
Na mind1,ezen változtani nem lehet,max elmegy "gyúrni" oszt jól megverem öket. ;D ;D
Endroo: ööö honnan is? ???
Nos lesz GYP Oscar? ;D
Tisztelettel:
Mode1
Hát igen,next (de)generation ! :
Engem nem zavar hogy "apuciinternete" örülnék én mit majom a keksznek ha helyettem is fizetnék.
Ezzel nincs is baj,csak hogy "apucinet,apcibringa,apucikocsi stb" van nevelés helyett.Egyébként ez az "ujgeneráció" kérdés mindenhol probléma nem csak a bikkmakk-on.(nem akarok más fórumokat stb ide irni)
Na mind1,ezen változtani nem lehet,max elmegy "gyúrni" oszt jól megverem öket. ;D ;D
Endroo: ööö honnan is? ???
Nos lesz GYP Oscar? ;D
Tisztelettel:
Mode1
Posted 2004. April 05. - 09:05
Az IP-t pont azért változtatja meg a UPC kb. 15 GB után, hogy ne lehessen FTP-zni
Többinél általában felárért adnak fix IP-t.
Én inkább amondó vagyok, hogy ezen kedves gyermekek emiljét kéne floodolni.
Többinél általában felárért adnak fix IP-t.
Én inkább amondó vagyok, hogy ezen kedves gyermekek emiljét kéne floodolni.
Posted 2004. April 05. - 00:17
Posted 2004. April 05. - 00:03
Posted 2004. April 04. - 23:58
Posted 2004. April 04. - 19:13
Posted 2004. April 03. - 23:19
tényleg off egy picit demostmár énis belekontárkodok... :
A legjobban azon tudok "röhögni" amikor az anyuka, keze alatt a 4-5éves forma gyermekkel lejárja az egész várost mer a gyereknek épp semelyik cipõ se tetszik...
Lehet hogy én lettem rosszul nevelve de azér ezt erõsen túlzásnak tartom :-X
A legjobban azon tudok "röhögni" amikor az anyuka, keze alatt a 4-5éves forma gyermekkel lejárja az egész várost mer a gyereknek épp semelyik cipõ se tetszik...
Lehet hogy én lettem rosszul nevelve de azér ezt erõsen túlzásnak tartom :-X
Posted 2004. April 03. - 22:03
lehet, h félreértettél. Énis a tiltás mellett vagyok. Mivel valóban apuci netje, nem fogja kisfija kedvéért szünetelteni 1 hétig... azaz lehet tiltani. Bár most vitatkozunk itt a semmirõl, mert ha nem fix IPs, akkor... :-\ Bár én nem vok tõzsgyökeres bikmakk fórumos, de azért... DZSIHAD!
Erre a nevelõsre meg nem írok semmit, mert kb elmondtad. De u.ez van buszon is, mikor kisgyerek összevissza rohangál, meg cipõvel felmászik az ülésre, ...
húdeelkanyarodtunk...
Erre a nevelõsre meg nem írok semmit, mert kb elmondtad. De u.ez van buszon is, mikor kisgyerek összevissza rohangál, meg cipõvel felmászik az ülésre, ...
húdeelkanyarodtunk...
Posted 2004. April 03. - 21:08
epp ezert kell megcsinalni.
mert ha apuci inetrnetje.
akkor majd apuci odatesz a kicsike kreten fiacskajanak.
minap is le kellett b.sznom eloszor egy par eves gyereket amiert felboritott a bringamat miutan megunta a boltban bringazast.
majd vissza menven a boltba a mutter ott sajnalkozott, hoyg igy bocsanat meg ugy bocsanat.
de felvilagositottam, hogy csak meg kene nevelni a kurva kolyket es akkor nem egne a bor a pofajarol mindenhol...
mert ha apuci inetrnetje.
akkor majd apuci odatesz a kicsike kreten fiacskajanak.
minap is le kellett b.sznom eloszor egy par eves gyereket amiert felboritott a bringamat miutan megunta a boltban bringazast.
majd vissza menven a boltba a mutter ott sajnalkozott, hoyg igy bocsanat meg ugy bocsanat.
de felvilagositottam, hogy csak meg kene nevelni a kurva kolyket es akkor nem egne a bor a pofajarol mindenhol...
Posted 2004. April 03. - 20:42
Gondolom apuci nem fogja mellõzni a netet egy hétig, mert a hülyegyerek 10x feladott egy hirdetést...
Node én csak az ötletet támogatom... ;D
Node én csak az ötletet támogatom... ;D
Posted 2004. April 03. - 20:15
eleg sokat kell varni.
penzbe nem kerult nekem anno kartya cserenel.
csak ~egy hetig tuti nincs net.
penzbe nem kerult nekem anno kartya cserenel.
csak ~egy hetig tuti nincs net.
Posted 2004. April 03. - 19:04
Kártyacserénél új IP elvileg csak chellonál van, plö matáv nem ad tudtommal.
Ilyenkor egyébként a MAC változik, amit a szolgáltatónál -jelen esetben upc- kell bejelenteni, ez alapján kapsz új IPt, amit a UPC szerverén állytanak be. Elvileg fizetni is kell érte, de ezt nem tudom...
Lényeg a lényeg, ha 3-4x kitltanák a hüjegyereket, szten meggondolná a 200szoros hirdetésfeladást... : UPCnél se adnak 2naponta új IPt... ;D
Ilyenkor egyébként a MAC változik, amit a szolgáltatónál -jelen esetben upc- kell bejelenteni, ez alapján kapsz új IPt, amit a UPC szerverén állytanak be. Elvileg fizetni is kell érte, de ezt nem tudom...
Lényeg a lényeg, ha 3-4x kitltanák a hüjegyereket, szten meggondolná a 200szoros hirdetésfeladást... : UPCnél se adnak 2naponta új IPt... ;D
Posted 2004. April 03. - 17:48
halokartya cserenel kapsz egybol uj ip-t
ftp nemtom milyen valtozo ip-nel.
ergo nekem nem valtozik.
mivel en tul lama vagyok ahhoz, hoyg itt téemkázzak a gepen.
...
ftp nemtom milyen valtozo ip-nel.
ergo nekem nem valtozik.
mivel en tul lama vagyok ahhoz, hoyg itt téemkázzak a gepen.
...
Posted 2004. April 03. - 17:26
hat chellonal ne mis valtozik.
de valtoztatast meg igy is lehet kerni, szal aki akar visszajon.
ftp meg megy nem fix ipvel is csak ugy szopoka-nyaloka van ;D
de valtoztatast meg igy is lehet kerni, szal aki akar visszajon.
ftp meg megy nem fix ipvel is csak ugy szopoka-nyaloka van ;D
Posted 2004. April 03. - 16:38
nekem a chellonal nem valtozik az ip-m.
meg akkor sem ha sokat toltok.
inkabb vmelyik fizikai ip vagy vmi iyesmi
vagy akarmi
kulonben ftp, hogy tudna mukodni?
meg akkor sem ha sokat toltok.
inkabb vmelyik fizikai ip vagy vmi iyesmi
vagy akarmi
kulonben ftp, hogy tudna mukodni?
Posted 2004. April 03. - 14:27
A legtöbbje szerintem nem állandó IP-rõl jelentkezik be. Magánszemélyeknek talán csak chello-hoz jár alapból, és ott is ugrik ha valaki sokat töltöget.
Végre egy kis rend az apróban! Apróneten egyébként pl. be van építve egy ellenõrzõ modul, ami kiszúrja az azonos szövegeket, és nem engedi még1x feladni.
Végre egy kis rend az apróban! Apróneten egyébként pl. be van építve egy ellenõrzõ modul, ami kiszúrja az azonos szövegeket, és nem engedi még1x feladni.