: :
ohh, be szakértõ ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Started by
legszebbcsavo
, 2002. April 01. 22:43
Posted 2004. May 02. - 01:22
Posted 2004. May 02. - 00:59
A fw-s Frírájd fórumon az volt a kérdés, hogy jó-e a 2003as Boxxer race?
Juhi barátunk megmondta a frankót:
"jó csak sok idõ amig bekopik a becsúszó és addig ratyi!"
Juhi barátunk megmondta a frankót:
"jó csak sok idõ amig bekopik a becsúszó és addig ratyi!"
Posted 2004. April 27. - 22:03
Posted 2004. April 27. - 21:54
:-X de :-X de már megvilágosodtam.......páran rávilágítottak erre a hibámra, de már megbántam bûneimet :'( .........megtisztultam!
(az nem fék volt hanem teló ;D)
(az nem fék volt hanem teló ;D)
Posted 2004. April 27. - 21:52
ez olyan,mint amikor az apa elveri a gyereket,mert rossz fát tett a tûzre
majd amikor a gyerekszoba elött megy el,látja,hogy a kölök nagyban fenekeli el a mackóját mérgében
amíg ki van takarítva az apró,addig tök mind1,ki hányszor postol:)
max a modiknak meló
majd amikor a gyerekszoba elött megy el,látja,hogy a kölök nagyban fenekeli el a mackóját mérgében
amíg ki van takarítva az apró,addig tök mind1,ki hányszor postol:)
max a modiknak meló
Posted 2004. April 27. - 21:39
Mániákus apróhírdetõ: lásd: apró......
Mongoose NX 7.1 : : > >
remélem tévedek, de nem te tettél fel kb 247x egy elsõ-hátsó deore tárcsaféket pár hete? hopsz :-X divatfikázás?
Posted 2004. April 27. - 21:11
Te figyu, az a rendõr, az meg annyira buta, hogy rá se jön, hogy õ tulajdonképpen buta, tehát, menthetetlen. Küldd el, hogy nézze meg nem vagy a szomszéd utcában! ;D
Kösz a tanácsot! Gondoltam már rá magam is, de annyit nem ér, hogy szólásra nyissam a szám. Alighanem leghelyesebb ha az eszéhez mérem a süket dumáját.
Posted 2004. April 27. - 20:51
Posted 2004. April 27. - 14:02
Hát a prizma? Még forgalomba' se mehetsz vele!
"Régebben jó bicikliket csináltak, azok bírták a strapát, meg a 20 kilós búzazsákot a kormányon, az igen! Azon egy sebesség volt, mindenhová azzal mentünk, nem t'om, ezek a mai fiatalok, meg mindent tönkretesznek!"
Én ilyenkor meg mindig elfordulok. Te figyu, az a rendõr, az meg annyira buta, hogy rá se jön, hogy õ tulajdonképpen buta, tehát, menthetetlen. Küldd el, hogy nézze meg nem vagy a szomszéd utcában! ;D
"Régebben jó bicikliket csináltak, azok bírták a strapát, meg a 20 kilós búzazsákot a kormányon, az igen! Azon egy sebesség volt, mindenhová azzal mentünk, nem t'om, ezek a mai fiatalok, meg mindent tönkretesznek!"
Én ilyenkor meg mindig elfordulok. Te figyu, az a rendõr, az meg annyira buta, hogy rá se jön, hogy õ tulajdonképpen buta, tehát, menthetetlen. Küldd el, hogy nézze meg nem vagy a szomszéd utcában! ;D
Posted 2004. April 27. - 10:40
Nekem meg azt szokták mondani, hogy nem jó, mert még letámasztó sincs rajta, meg sárvédõ is nincsen. Persze van ami kárpótoljon
Posted 2004. April 26. - 23:32
Haverom anyukája meg mindig azzal jön, hogy micsoda szar gépeitek vannak, hogy mindig szerelni kell õket...
Én a szomszédommal vagyok igy! Mindig csesztet, hogy mit foglalkozok annyit a bringákkal. Odáig persze nem telik az észbeli tehetsége -valszeg azért mert rendör volt valaha -, hogy használjuk is öket a bátyámmal nemugy mint a kedves fia, aki a devecseri lomiscigányoktól vett biciklit kemény 9000 HUF-ért. Akkora határ sz@rt én még nem láttam mint az. DE ÖSSZTELÓS!!!!!!! Istenkirály! ;D
Posted 2004. April 26. - 19:11
Posted 2004. April 26. - 18:56
Posted 2004. April 25. - 23:11
Posted 2004. April 25. - 22:15
Sziasztok!
Vdani visszatért! ;D ;D ;D
http://www.bikemag.h...=3802;start=225
Nekem legalábbis ûgytûnik, hogy az itt olvasható edidani stílusa elég közel áll szeretett vdaninkéhoz...
Vdani visszatért! ;D ;D ;D
http://www.bikemag.h...=3802;start=225
Nekem legalábbis ûgytûnik, hogy az itt olvasható edidani stílusa elég közel áll szeretett vdaninkéhoz...
Posted 2004. April 24. - 16:04
megcáfolnám:DAmit nem használsz az nem romlik el!!!
1 ideje vmi volt a tárcsafékemmel,nem akaródzott fogni istennek se,tökig húzva a kart se történt semmi
nohát,két ok miatt;
a tárcsa mintha 5felé forgott volna
és mert nálam volt egy teló,ami öntötte magából az olajat,ami ráfolyt a pofákra is
namost nyomogattam itthon a tárcsát,meg sütöttem/reszeltem a pofákat,sz@rt sem ért
viszont voltam bicózni (szintén nem jól indult;frontális lecsókolása egy fának;hátsó fékvezeték elszakadt,1etlen normális fék kilõve)
ráadásul a 2. körnél istentelenül elkezdett esni,gondoltam,legurulok betonon,nonstop tövig húzva az elsõ fék karját,hogy viszonylag lassan menjek,h ne csapódjon fel minden
a Diósárok felénél valami iszonyatos égett szagot éreztem,és rájöttem,hogy már a nózvilit gyakorlom;
a tárcsa kivasalva,vörösen izzott
a fék pedig újra a régi,fejreállítós volt:)
na ennek csak az lett volna a lényege,hogy néha a sok szerelgetés helyett jobb,ha az ember elmegy bicózni ;D
na megyek megcsinálni a Magurát:D
Posted 2004. April 24. - 12:01
azt birom mikor vater bíztat idõnként, hogfy menjek nyugodtan az õ bringájával, ami már cirka 30 évet kibirt és ha rajtam múlna akkor még két napot... ;D
Posted 2004. April 24. - 11:54
Posted 2004. April 24. - 11:42
Posted 2004. April 23. - 16:37
Haverom anyukája meg mindig azzal jön, hogy micsoda szar gépeitek vannak, hogy mindig szerelni kell õket...