Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Az amcsiknak "megtanítják, hogy hol a könyvtár", a porosz típusónál meg "megtanítják a könyvtárat".

ott a pont.
de ezzel minden lesz nekik, csak felhasználható tudásalapjuk nem.
meg fognak tudni oldalni egy egy szituációt jól (ami viszont ha nem siekrül, rögtön szaladnak is a személyes pszichologusukho - kész röhej nem?) de mást nem igazán vágnak... tujdák h ilyen helyekre kell jönni mint magyarország (bár nem tudják hol van) de tudják, h itt kiskirályként élhetnek....

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
...es paprikat mergeznek ;)

mellesleg egy amcsi kozepiskolas toritanar szentul hitte, hogy a kollegam csak ugratja, mikor mondta neki, hogy Napoleon nem halt meg Waterloonal. szerintuk odaat meghalt es kesz :))

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Wolf:
azért pl ha meglesz a diplomám, leszek mondjuk villamosmérnök meg minden, iszonyat nagy szükségem lesz az usa közepén levö egyik tagállam folyójának nevére.
teljesen elhanyagoható. olyan szinten, mint ázsia folyói.
jó ha tudja az ember hol van a 3 legnagyobb, utána sohatöbbetsemmi. tuti h ök maguk sem tudják. ezt 100%-ra le merem fogadni.

másik:
nekem egy amerikai kb annyi mint egy afrikai, ázsiai. kb annyira is érdekel.

de hogy õk az egyik vezetõ hatalom, attól még tudatlannak kell lenniük? ez a vicc. aki hatalmon van az azt sem tudja hogy 1+1 az 2. de hát ez szokott lenni... nem minõség alapján lesz egy ország vezetõ hatalom, hanem a mennyiség miatt.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Az amcsik buták úgy nagy általánosságban. Az összes tudósuk, mérnökük firss bevándorló, az elsõ emberük, meg a végsõ lol.

Ugyanakkor könnyû sztereotípiákkal élni, márminthogy az amcsik kövérek és buták, a németek fakószõke génkezelt robotok, a franciák félrecsapott sapkában, bagettet majszolva grasszálnak a sanzel izén, a magyarok pedig bajszosak és egész nap gulyást esznek.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Persze. Bár szerintem egy alapvetõen hülye népség... ;D

Mindehová kocsival menek, lusták, mint egy állat, tévéfüggõk, megegyáltalá, majdnem minden rosz/manapság trendi/felesleges tõlük származik....

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
De azért az amerikaiakkal szemben is él jónéhány tévhit... Nagyon sok olyannal találkoztam, aki jóval okosabb, mint az agyoniskolázott magyar társai..

Egyébként meg nem azért tanitják az USA folyóit, hogy "szaros legyen a magyarok szája", hanem mert mondjuk földrajzilag nem elhanyagolható..

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

meg tök jó h tél van, mert befagy a duna, és ott lehet nyomni a királyválasztósdit kézfeltartással :D
még jó hogy nekünk kivülrõl kellett fujni gimnáziumokban az usa összes tagállamát, folyóját, hegyét-völgyét.... ::)

Mondjk ez a különbség a 2 tanítási rendszer/iskola között..

Az amcsiknak "megtanítják, hogy hol a könyvtár", a porosz típusónál meg "megtanítják a könyvtárat". Egyik se jó szvsz, de lehet hozni pro-t és kontrát is mindkettõhöz.....

Egyébként minket is zavarba lehet, hozni pár állam fõvárosával, vagy hogy épp merre van. Tény, hogy az amcsik mûveletlenek, de mi sem vagyunk kutyák.. Volt egy felmérés, egy csomó magyar fiatalhoz odamentek, elkezdték a himnuszt, nekik meg folytatni kellett volna. Nrm volt túl rózsás az eredmény, dúrván nagy százalék nem tudta folytatni....

SZóval egy akkora ország polgárainak mia fenének kéne tudniuk, hog egyáltalán mi létezünk??? A vilgágpolitikába ne szólunk bele nagyon, én sem tudnám felsorolni pl az afrikai államokat fõvárossal, államformával. Tényleg jól hangzik, hogy hülye amcsik, de azért legyünk reálisak...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
akkor mázli, mert pl egy angol helységnév még mindig jobban megjegyezhetõ mint egy orosz, szovjet :D
persze valahogy nem tudott érdekelni, és kinyitott füzetbõl írtam megfelé az egészet. ami meg tényleg számít, azt úgyis tudom/tudni fogom(bár ez tart a 0-hoz, mármint ami számít)

na szal :-X

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
thez: nyugi nekünk még a szovjetúnióét kellett. :)

" ... eddig mi volt ?
szágyíííítyesz
most mi van ?
ájfor ..."

" ... és egyébbként is a magyar ember nem nyugszik, ha nem szaros a szája ... "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
meg tök jó h tél van, mert befagy a duna, és ott lehet nyomni a királyválasztósdit kézfeltartással :D
még jó hogy nekünk kivülrõl kellett fujni gimnáziumokban az usa összes tagállamát, folyóját, hegyét-völgyét.... ::)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
rocsipeti: és miért ne mondtad, hogy igen, igazad van, két király közt lehet választani, orbán-király és gyurcsány-király között.... :-X

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
jessz oké dollár!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nem bringas de ideillik:
tegnap beszelek a takaritonkel.itt most valasztasok lesznek,es erdekelte,hogy nalunk hogy is van ez.
mondom neki,hogy van a parlament....erre nagy hevvel a szavamba vag,mert gondolta okos lesz: ott valasztjak a kiralyt, im i right?
nem lepodtem meg,mert egy nappal ez elott meg arrol kellett felvilagositanom,hogy Bosznia es Magyarorszag nem egy es ugyanaz.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
áá jó kis váz, biztos hogy letörést ugráltak vele, vagy szinte száz lépcsõt.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
juj elcsesztem :-X nem ide akartam

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts

nem úgy értettem, hanem hogy megállapítottad hogy nem 2002-es ;D

áj ken ríd

nah énse, de mind1 ;D

áhh dmr. végre vmi új háttérkép. kár, hogy nincs pda -m, bevinném janinak ... :P ;D
nah, de (van egyáltalán itt ilyen) ON

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
(A szuper ritka és 120e-s dmr igaz málna? ;D)

;D
http://www.pinkbike....ew&image=330077

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
nem úgy értettem, hanem hogy megállapítottad hogy nem 2002-es ;D

áj ken ríd

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts

ráadásul ez egy "szar" race, nem 2002es boxxi.

nemmondod? :o

;D :-*

ken ya ríd?
mondtam.

a 2002es képest nem olyan jó, ha igy jobban tecc.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Mint ami tams-nak van... ;)