Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Bazz, lor hajnali fél 8-kor a fórumon... szédítõ. ;D

ugy ugye!
valtoznak az idok
mostansag igy mennek a dolgok
8-ra be suliba
10-kor mar a bringa boltban vagyok 11-kor itthon es 12-kor mar alszom is! ;-)
aztan 3-korul felkelek kimegyunk a bukkbe este 7 korul megint alszom 9-10-ig, melo, onnantol meg 4-ig megint ebren.

kegyetlen az elet

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

ajánlom mindenkinek hankiss elemér (nem minõsítés miatt kisbetûvel írva, hanem mert nincs kedvem shiftet nyomni) társadalmi csapdák - diagnózisok c. könyvét

a zárójelhez nem kell shift? ;D

de kell..plussz inkább írt egy mondatot, mintsem lenyomta volna 2szer a shiftet... ;D...ráadásul olyan mondatot, amihez le kellet nyomnia..:)))

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Mondjuk viccesen is néznek ki a 206os Peugeot-ok, meg a hasonló kategóriás autók egy Dodge Ram vagy FORD F350 mellett... a motorháztetõt alig éri fel az ember. Hát én is félnék ilyenek mellett az autópályán egy kiskocsiban... Mi is vettünk, 5 literes motor, 22 liter/100 km, igaz, 16 éves volt, de legalább megbizható... És két olyan acélrúd volt az elejébe éptive "ütközõnek", hogy az simán felnyársalta volna a kis pözsót..

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
na bumm.... nincs elég korán...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Bazz, lor hajnali fél 8-kor a fórumon... szédítõ. ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
oket igy nevelik.
ez az amerikai alom.
ezzel vannak butitva mar evtizedek ota.
"ha megvannak ezek a ... dolgok akkor jol eltel haver"

nem kell gondolkodniuk.
cserebe viszont vezetik oket.
de azert tehenpasztor legenybol nem lesz elnok meg szenator.
meg vannak arra a korok. amibol kikerulhetnek ezek az emberek.
a mi arisztokraciank meg szerte van kergetve a vilagon.
es akkor meg jol jartak. lehet.
mert a tobbi meg ki kerult a gulagra meg hasonlo 'jo' helyekre.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Az amcsi autók úgy általában viccesek. Igen, 5000 köbcenti, százvalahány lóerõ, 160-as (km/h) végsebesség, és ezt hivják sportautónak. Ja, nyomatékban meg annyi mint itthon egy kamion. De minek? Megbízhatóságban sokadikak a listán.

ezt azert vegiggondolnam a helyedben megegyszer. tudod miert nincs itt peugeot,renault stb.? mert az amcsik nem szeretik a megbizhatatlan autokat.kurva nagy tavolsagok vannak, ezert CSAK megbizhato autokat vesznek.

meg egy tortenet.nem birom ki,hogy ne irjam le.
a barban az egyik vendeg kerdezi tolem
-na, jobban tetszik itt,mint Europaban, igaz?
mire en:
-nem
-miert nem? (arcan megdobbenes latszik...)
-Europa szebb.Vannak szep regi varak,templomok stb.
a VALASZ:
-de itt meg vannak felhokarcolok...

no comment

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ajánlom mindenkinek hankiss elemér (nem minõsítés miatt kisbetûvel írva, hanem mert nincs kedvem shiftet nyomni) társadalmi csapdák - diagnózisok c. könyvét

a zárójelhez nem kell shift? ;D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Folytatódik a shiver 50e HUF-ért story:

http://bikemag.hu/ap...php?siteid=2184

illetve befejezõdött... ;D
LOL ;D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts

Mindenütt vannak átlag alatti iq-val rendelkezõ elemek...
És ha valaki idejönne, mondjuk Delaware államból, szerintem mindenki pislogna merre is van az...
örüljünk, hogy azt tudja a nagy többség, hogy európában...

Nem is Európában van :)

Ezt szerintem már magyarországra írta... ;)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts

És ha valaki idejönne, mondjuk Delaware államból, szerintem mindenki pislogna merre is van az...

Nem is Európában van :)
Egyébként adóparadicsom (ez egy nagyon hasznos zöldség) szóval érdemes megkeresni ha céget alapítasz, vagy pénzt mosol...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nem kell azzal foglakozni hogy ki mit tud, ki mit nem ez nem egy Vágó mûsor.. Saját magunkat kell pallérozni, s elérni hogy tudjuk vezetni a többieket. Mint amit láthatunk mostanság népektõl, politikusoktól, ipari lobbiktól.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Még a tudatlansághoz annyit, bár pár oldallal elõrébb befejezõdött, hogy Németországban sajnáltak, mert egy háborús országból jöttem... Bosznia... ééérted. Angliában meg nem igazán tudták hovátenni Hungaryt, majd csak kiötlötték, hogy Bukarest azé' annyira nem szörnyü... Szal nem kell messze menni, hogy a világranagyivbenszaró embereket találjunk.

Endroo, émmeg hallgattam Hofit, ezt is... Mindegy. Én már csak ilyen Amerikabuzi vagyok, de nem az emberek miatt... Azok átlagban sötétek sajna, bár ha az ember nagyvárosban jár, pl. Chicago, Minneapolis, vagy ilyesmi, ott meglepõen jófej, értelmesekkel lehet találkozni, egyébként meg, az az amcsi, aki már egyáltalán átjön Európába, az dicséretet érdemel. Sok olyannal találkoztam, aki egész életében ha 5 államban járt... Na, mindegy.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

ott akárki van hatalmon, ugyanarra megy a szekér, csak egy kicsit máshogy.

ez nem az ott élõkét, hanem a vezetõ réteg mentalitását tükrözi inkább. attól lehet a nép buta, kólazabáló... és mindezt nem bántásból mondanom, hanem mint tény!

én sem kötözködésül, de a "vezetõ réteg" közülünk kerül ki.

de 300 tisztességes ember is lenne M.o.n.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
eszelõs egy dolog ez...elképzelem, hogy a milliárdos kissrác unalmában búvárkodik a megrendelt!! saját korallzátonya körül, mikor rátalál az aranyrúdra...majd késõbb levélnehezéknek használja, mert az értékére nincs szüksége...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Naja.. azta dubai dolgot énis láttam... ::)
megyünk majd aranyrudakat keresni? ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hasonlo szigetet mar csinaltak korabban is a fold mas reszein, de az nagyon durva, hogy a kornyeken megvaltoztattak a tenger sotartalmat. :o :o

Tul sos volt nekik, nem szerettek abban furdeni... mi ennyivel is elorebb vagyunk, a mi balcsink edes mint a mez.. ;D ;D ;D ;D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
LCS: ugye azér nincs harag? ;)

Egyébként tegnap rájöttem, hogy rohadtul szar helyre születtem... ;D (najó, nem, csak vicelek)..szóval ismét a tv elõtt butítottam magam....épp dubai-ról volt szó...elmondták, hogy az emírségekben, minden 12.életévét betöltött férfi fizetést kap az államtól, nincs adó, stb.stb...ott akarok élni!!!

Az viszont fergetegesen dúrva volt, amit mutattak:
csináltak új szigeteket, amik különbözõ dolgokat formáztak : föld, vers, pálmafa...nagyon dúrva volt..annyi pénzbõl etiópia egész lakosságát halálra lehetne etetni...

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Az amcsi autók úgy általában viccesek. Igen, 5000 köbcenti, százvalahány lóerõ, 160-as (km/h) végsebesség, és ezt hivják sportautónak. Ja, nyomatékban meg annyi mint itthon egy kamion. De minek? Megbízhatóságban sokadikak a listán.