Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Egykerekezés, bunnyhopp, ugratás >> váz geometria

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
400 hozzászólás a témában

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
nálatok is esett 6 óra fele ki mentem a hegyre de lekezdett esni megint vizes lett a beton..

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
reh! sajna elmaradt a kamerázás, mert oparatõr barátunk nem ért rá :-[ holnap lehet hoogy megcsináljük, de akkor meg lehet hogy szar idõ lesz :-/ ha holnap nem, akkor meg vasárnap, akkor már 100% jó idõ lesz.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
ja képeket is rakhattok!!!!

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
kösz, és okés ;D reméljük sikerül. majd mindent elmotyogunk. de az is lehet hogy szombaton már fönt lesz a neten. ccsaó

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
sok sikert a videohoz holnap majd számoljatok be mi sikeredett...

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
hát ez szar ügy :-/ na mind1, holnap muszály megcsinálni a videot, mert már mindenkit khívtam meg minden megvan beszélve. ha meg szar az elsõféked, akkor max. a teknikánál gurulsz egykettöt a lejtön. ja és sehol nem lehet egyszerre 3-an elsökerekezni, szóval most csak akkér én meg a tomi gurulunk. de manualozni ugye tudsz? ;D az átriumot lezárjuk kamerázás miatt, szal most emberekkel nem lesz baj ;) biztos hogy enm tudsz kamerát hozni? :-/ reménykedjük hogy albert hoz.de akkor 3-ra legyél teknikánál. ja énmeg lazán leugrottam az 5-ös lépcsöt. :D ha meg balkezes vagy, akkor tekerünk másik irányba, amerre neked jó, mert én mindkét irányba tudok kanyarodni

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
na z már elég jó haverom aki egy éve trialozik 65 ugrik pedálból föl de le csak egy olyan 90-100 cm mer..

chrow

chrow

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
hallod janika nem lehetne inkabb valamikor jovo heten? mert nekem most szar az elsofekem. ja es 63cm magasrol ugrottam ma le pedalbol. bregyoba egyutt gondoltad az egy kort tehet eccerre megyunk? mert az ugy nekem szar mert balkezes vagyok. amugy minden kiraly. faterom nem adja oda a kamerat.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
akkor egy két héten belül kész lesz a videó?

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
rere! na szoval most már megvan minden, már csak tisza neked kell szólnom, hogy 3-ra kell jönnöd a teknika házához! ja és azért hozd el a kamerát, mert nem 100% hogy albert tudja hozni. és még azt is kérdezte, hogy van a lyuk a kamerád alján. egyébként nem biztos még hogy ezek a számok lesznek, lehet hogy puddle off mudd lesz az alvin bizalom, és a sum41-12-es szám helyett. majd meglátjuk melyik illik hozzá jobban. majd még ma este feljövök 9-10 között

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
na kiváncsi vagyok mijen lesz a zenéket is egész jól választottad ki. ja és kösz, hogy leírtad ki kicsoda. tényleg belsõ néha nem árt.

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
meg még azt a tanácsot adom, hogy hozzál belsöt, meg pumpát hátha kell ::)

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
azt még elfelejtettem hogy tisza temeg megmutizod a teknika házánál a bánit, meg az ovinál is ;)

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
csáó! na már le isvan írva minden mi hogy lesz, zene is megvan, hosszúság kb. 9 perc 30mp. ;D na akkor a program: teknikánál egymás mellett elsõkeró, szegályrõl oldalra, szegélyrõl normálisan, welinsky 3-as lépcsö leugrás (egy lépcsö kb. 1.5 méter hosszu ;D) még a teknikánál ugyis gurulok én vagy te hogy a fejünkön van a kamera, aztán elmegyünk az átriumhoz ilyen 30as tempóval közben ilyen 1perce vidám sum 41 dal ;D átrumnál 3an egymás mellett manual az egész lejtön, egymás mellett elskeró, azon a 3 méteres szegélyen egykeró, meg leugrás, aztán 12 lépcsõ lemenés, 12tõl a fõutcán végigzuzunk ti egkerón énmeg a fejemen a kamerával, aztan a wörösmartynál 5 lépcsö leugrása, domusnél a szegélyrõl leugrás, bregyóba 3an egy kör egykeró a focipálya körül, aztan végül 3ágúnál lépcsõzés, és 1.5méterröl leugrás, meg egykis dh ;D ennyi lesz. zenék alá:sum 41 12-es szám, sum41 3as szám, alvin és a mókusok- bizalom, alvin és a mókusok nembaj panx live, és alien ant farm-movies. és ki hoz kamerát? mer az enyém szar, és nehéz, meg hamar lemerül. lehet hogy albert hoz, és ö lesz az operatõr ;D és a tisza a chrow, a tommerke õ fórumos, és én meg yanee vagyok. na csao

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
áruljátok el , hogy kit hívtok Tiszának, tommerkének, mert yanee írta, hogy kirõl mit lehetnek csak nem tudom ki kicsoda.

chrow

chrow

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
nekem 100m manual megy. ja janika en bedigizem. faterom az ilyen dolgokhoz nagyon ert. en tudok vagdosni, zenet alanyomni meg ilyenek. lehet hogy az en elsokerekezesem nem fogjatok latni :'(

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Ennyi bõven elég jó hosszú videot tudtok csinálni ennyi anyagból. Kinek megy legjobban a manual?

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
csáó! énis mér krvára unom azt a szar idöt, de most vettem pici stucnit meg hajlíott kormányt, és kiváncsi leszek rá, hogy feltudom -e kapni tekerés nélkül ;D egyébként video nem tom mikor lesz. valószínû ezen a héten felvesszük, ha jó idõ lesz, már csak után vagdosni + bedigizni kell. szerintem 2-3 héten belül meglesz ;D de most tõletek megkérdezem, hogy a videoba miket rakjak? leírom én véleményem: 1. magamról: egykeró, elsõkeró, lépcsõ ugálások, lépcsõzések, manuálok, + kb. 1.5 méterrõl leugrás. 2. tiszáról: manual, elsökeró, pedálból leugrás, bánizások. 3. tommerke: egykeró, elsõkeró, manual. szerinetek ez így jó lesz? ;D kérem a véleményeket ::)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
ja akkor jobbulsát kívánok!  ;) ;) szép tõled, hogy betegen is bciklizel.
Én utálom az esõt. remélem holnap már nem fog esni és lehet biciklizni..

chrow

chrow

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
nem tudom mekkoran mivel szepen lassan eresztett csak le. de mar 3 napja 37,5-os hoemelkedesem van. es igy tok szar biciklizni.