Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

"Zenebutik"

- - - - -

• Please log in to reply
6180 replies to this topic

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
:o
Ezt most komolyan nem értem.
Azt látom , hogy az egybegyültek 90%-a valami zúzást szeret hallgatni. Emgem meg mindíg megszóltok ha zúzda szól a versenyen, és vissza a nyolcvanasakhoz, a 24 órjáson, reggeliként (kb6 óra) nosztalgiakulb alakult és hatalmasat denszeltünk az esõben -10-ben. Teknotronik, sznepp..stb

Hajrá Krisszkrossz!!! ;)

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
Na most én is hozzászolok!!!
Szerintem kerrozáshoz valami jó pörgõs,zúzós muzsika kell.Ilyenek az én stílusirányzatom szerint a Slipknot,Korn,Biohazard,H2O,Warpath,Earth Crisis,Sepultura,S.O.A.D eggyüttesek álltal elõadott zenék.A kerózás közbeni zenehallgatás az én véleményem szerint elõhozza az emberbõl szinte az összes brutalitását, és ez nálam mindenhol ott van,koncerteken ha valami megbrutál van attól egyszerûen nem nézem,hogy ki van elõttem csak zúzok /így voltegyszer,hogyegy kb 2m magas embertõl kaptam egy olyan sallert,hogy csak na :'(/.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Jimmy Eat World - The Middle

Momentán ez az amit szeretek, aki nem ismeri az halgassa meg. De ki ne ismerné?  8)

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
System Of A Down az télleg qul, de eléggé elszomorodik tõle az ember, na és a szövege is belejátszik ebbe, de azé teccik, de ha jó az idõ, én vmi vidám zenáz halgatok...

Opa

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
system of a down most ujra rakattantam asszem veglegesen.
okos. zuz. fenomalis.
kicsit mintha a regi kiszamolosdi vagy egyeb gyerekenekekre hajaznanak az arcok. ettol iszonyu fulbemaszo, de nagyon komplex zene.
maszas es kimondottan ereszkedes vagy komolyabb jumpok bevallalasa elott mindenkepp ajanlatos.
beszaras.

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Zúzás erre ---->>>> Millencolin - That's Up To Me
Itt a Mediterraneumban mindenkien vmi ilyesmi szól a fülében...

Opa

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
missing foundanation.. hmm anno voltak fekete lyukban. asszem csak 3 ember szenvedett hallaskarosodas.
skinny puppynak orokbecsu darabja pl
a tin omen.. [ a vege annak a szamnak jezus.. ]
en spec ha kerozom panterat machin head-et hallgatok szivesen ha gondolkodom is kozben akkor pearl jamet soungardent vagy egyeb finom seattle-i grunge-ot..
es meg ott a jungle es a drum and bass.. jol megporget..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mostanában kissé én is ráálltam erre a "keményebb" stílusra, és nekem is mond valamit az, hogy Biohazard, a New world disorder c albumukat hallgatom, meg egy másikat, ami nem annyira jó, és a címére se emléxem.  :( Meg szvsz tök jó (bár most a minõségi metal/rock fanok biztos azt fogják gondolni, hogy  ::)) a Crazy Town is. (toxic <- ezzel kezdõdik a NWD I). Jó az ilyen zene, ami pörgõs, kicsit ordibálós, zúzós. Ilyen szempontból nekem tökmind1, hogy mennyire minõségi, mennyire "mûvészi".

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
"Mond az valakinek valamit, hogy..."
(in alphabetical order)

Controlled Bleeding (Drowning LP)
Missing Foundation (Ignore the White Culture LP)
Plasma Pool (MC)
Skinny Puppy (Ain't it Dead Yet? 2LP)

...ha már ennyire mindenki "overkill"...

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
hali hüjék!!!!

Én vagyok az az unalmas állat aki a versenyeken blamálja magát egy mikropofonba. Sokak szerint má' elavulok. NA éppenezért, mostantól MP3, laptop, online net kapcs. minden versenyen ahol ott vogyok ti tudjátok meghatározni online , hogy milyen zene szóljon.
Küldjetek mail, hogy gyóje így!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Bakker, nekem mond valamit a Biohazard neve. Voltam nem egy, de kettõ koncertjükön és kint Bécsben olyan "megtiszteltetés" ért, hogy kezet rázhattam a zenekar tagjaival (azaz be lettem nekik mutatva, ennek persze semmi jelentõsége).
De hogy fér ez össze egy Onyx-al, Há-blokkal és Dí Er Áj-al? Na mind1...

Sun

Sun

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Bakker, mond az valakinek valamit, hogy Biohazard?
Meg, hogy Onyx, meg Cypress Hill. H-Blockx? És persze a másik régi nagy kedvenc a Trash Metal korszakbol: D.R.I.
Szóval ezek jönnek be, meg a másik több tucat, amik eddig fesorolódtak...  ;D

Üdv: S.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Nu-Metal: POD, Ill Nino, ilyesmik. Rá lehet húzni a Linkin Parkra is, de az annyira nem. Metál mert mély hangok vannak benne, zúzás ezerrel, néha hörgés, de van szövege. Az Ill Nino sok latinos hangzást használ, tehát marhajó :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ha jol tudom a numetal attol az ami, mert hasznalnak samplereket is, meg valami csavo probalja tonkretenni a lemezjatszojat (scratch ezerrel), aztan van valaki aki enekelni nem tud, de be nem all a szaja ;D
Igazabol annyira nem szegelos, mint a classzikus metal :) inkabb a rockhoz van kozelebb kemenysegben.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Elmagyarázni szvsz nem lehet, csak halgass meg egy NU-Metal számot, és szerintem rájössz.

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts

Tekerõs zene: mostanában Nu-Metal.

miaza nu-metal ? miben kulonbozik a classic metaltol ?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A Tilos legkorábban fél év múlva kezdheti meg a sugárzást. Addig marad a net és a kábel.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Palmer, üdv újra az élõ fórumosok társaságában.
Vókmenkivezetõs táskám van nekemis (keletipakk), és marhajó, de ha mellérakom a tellát, akkor a tötödö tötödö nem mindig a hívást jelenti, hanem néha az adókeresést, és idegel :)

Tekerõs zene: mostanában Nu-Metal. Ha ilyet hallgatok, ne találkozzak senkivel, mert lezúzom :)

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Varosi Harcosok!
Rovidesen ujra foghato a Tilos Radio az eterbol !
Radios walkmanokat beizzitani!

90.3 !!

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Ebben a banatos (esos, hideg, paras, nembringazos) idoben The Gathering a legjobb...

mrc, a hangulatember :-/