Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

"Zenebutik"

- - - - -

• Please log in to reply
6180 replies to this topic

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Helló! Szóval van egy jó kis magyar zenekar, akik szoktak sok szép tekerõs zenét csinálni mint pl: Drive My Hand, vagy Wild Open Eyes! és úgy hallottam hogy szétváltak? Ja a Fresh Fabrikról beszélek! Szóval tényleg?

Tomka

Tomka

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Hahhó emberek !
Eltûnt innen mindenki?

ppüsi te meg ne legyél olyan ideges egy kis hó miatt.
Tudod:nyugalom a hosszú élet ritka ;D
Gondolj arra hogy ezután csak egyre jobb idõ lesz(ha minden igaz)

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Igen, tudom, csak valahogy ebben a helyzetben beszolasnak tunt, :-\ mindegy...

Egyebkent lehet hogy egy kicsit elhamarkodott voltam, de egy poppet begurultam a reggeli hovihar miatt. >:(

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
a F*ck the system
a system of a down egyik szama..
kotve hiszem hogy beszolasnak szanta, hanem csak okosan zarta a temat.

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Nem tudom miért sajnáljátok azt a kis hóvihart! ;D
Nálunk minden száraz maradt! Mivel a taliról lemaradtam... :'( ...hallgatok egy kis ill ninot, meg dry kill logic-t és amikor vége a melónak hazamegyek. kaja közben ... mondjuk legyen a third down 8) és utánna nincs aki megállítson, csak én+a bicaj. Ha akkora lesz a sár hogy nem lehet tekerni, majd keresek akkora lejtõt hogy gyorsuljak rajta! ;D
na jó, ez mégiscsak az alföld, de mégis. majd streetelek.

Tomka

Tomka

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Hát igen ez a sz*r hó esik, :-[ az ember meg várja mikor lesz már jobb idõ amikor mehet tekerni.
Hiába a sok tekerõs zene ha csak a szobában hallgatja az ember.
Egy ideig még marad a NWD és Kranked sorozatok nézegetése a pocsék idõ miatt.

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Ez most mi????? ???

Azért lefuckozod a systemet, mert nem ért egyet veled Kala?? ???
Ha nem szimpatikus Neked a személye, oszd meg vele priviben, de légy szíves ne fuckozzál csak azért, mert nincs kedved vitatkozni!!!! >:(

El vagyok keseredve!!! :'( Ez a tetü hó esik most is, én nem hiszem el, hogy nem lesz már tavasz soha!!!! :'(

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
se idom se energiam .. F*ck the system

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Azt pont mellélõtted,mert ha kedd,AKKOR Belgium. :) De lehet,h félreértettem én is anno a hozzászólást,de akkor meg jó lenne,ha +magyaráznád,h mire gondoltál...Mert én személy szerint arra,h "minden örmény népzenei hangzásra épülõ rockzenekart örmény,(sõt,maga a System :) ) de nem minden örmény rockzenekar épül örmény népzenei hangzásra stb,szóven nem minden rovar bogár,de minden bogár rovar ;)

"Így magyarázta kimagát"

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
kala ebbe most nem kelett volna beleszolnod.
.... innen latom hogy asse tod , hogy kedd van vagy belgium ..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Az,h úgy is lehet örmény egy rockzenekar,h közben "kommersz" dalokat írnak és adnak elõ minden egyéniség nélkül ;)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

[
A System meg szerintem nem azért egyedi, mert nem sok örmény rockzenekar van, hanem azért, mert a zenéjük az örmény népzenei világra épül!

na... a ket dolog kozott mi a kolombseg ..? egyrol beszelunk szerintem .

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Tudod az a baj, hogy lementem próbára és azt éreztem, hogy mindenki kiégett!! :'( Jammeléssel lehet egy-két számot írni, de erre alapozni egy zenekar jövõjét... :-X

Egyszerûen szer érzés volt elcseszni a hétvégémet, ahelyett, hogy "go for a ride" lett volna!!! 8)

Te játszol valamilyen hangszeren???

Tomka

Tomka

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Hello ppüsi!
Hogy hogy van vagy volt zenekarod, most van vagy csak volt?Próbák?Koncert?
Van? Lesz?

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts

.. 4 ev zene iskola , hangszer nagybogo .. de semmi komoly valalkozas a 40 taguban..
azota basszus es akusztikus .. semmi komoly de ott vagyok a szeren ..

Én most már 11 éve gitározok, 3 éve óraadó tanárbácsi is vagyok!! Emellett 8 éve énekelek, komolyabban (tanulás szintjén) 6 éve!
Van (vagy volt) egy zenekarom, a banda 7 éve létezik!! Tudok ezen kívül szájharmónikázni, és egy kicsit zongorázni!!

Ennyi!!

A System meg szerintem nem azért egyedi, mert nem sok örmény rockzenekar van, hanem azért, mert a zenéjük az örmény népzenei világra épül!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

Nos, a System of a Down ... észrevettétek, hogy szinte semmihez nem hasonlít a zenéjük?? Teljesen egyedi.

talan koszonheto hogy Ormenyek nem nagyon keszitettek eddig rock zenet .. :)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

Van itt valaki, aki tud valamilyen szinten zenélni??

jahh es igen .. 4 ev zene iskola , hangszer nagybogo .. de semmi komoly valalkozas a 40 taguban..
azota basszus es akusztikus .. semmi komoly de ott vagyok a szeren ..

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

Queens of the Stone Age
Songs for the Deaf

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Én talán tudok vmit kezdeni egy gitártabbal,de ez csak olyan dolog,amit próbák és koncertek alatt ellestem haveroktól... ::)

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Ja,ja!! Fujj fujj 80-as évek heavy metálja!!! ;D

Nos, a System of a Down egy kegyetlen állat banda!!!! Én amikor meghallgattam az elsõ albumukat, nem nagyon fogott meg. De az, ami a Toxicityn van, az vmi iszonyatosan igényes, zúzós, világzenei alapokra épült kõkemény metál!!!! 8)Egyébként észrevettétek, hogy szinte semmihez nem hasonlít a zenéjük?? Teljesen egyedi.