Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

"Zenebutik"

- - - - -

• Please log in to reply
6180 replies to this topic

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
shaun.
engem az a klipp az oruletbe kerget.
hosszu haju nya'lge'p vinnyog a varosban bringazas kozben. Amikor eloszor lattam hasznalt zsebkendokkel dobaltam a tv-met. annyira nem jon ossze a streeteles az a zene es az a magas hangon vernyakolas hogy semennyire
slusszpoennak a vegen atugrik egy auto csomagtartoja felett.
fortelmes.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
A multhéten az MTV-n (nem a magyar tv) a fresh egy Thicke nevü csávó volt aki a klippben biciklis futárt alakított: Planet-X váz, Bomber teló, 32-es lánctányér, hayes fékek,... Érdekes futár cucc:))
Ugrált, nyomkodta a telót,...
A zene elég lájtos, fülbemászó dallamú volt, de emészthetõ a punkrock-hoz szokott füleimnek:)

Nézzétek az MTV-t, biztos látjátok még jópárszor.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ja egy miskolci csapat (nemtom hogy hijak oket)
klipjeben egy haver ugrik le a lepcsorol!

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Nos nemrégiben láttam a Tv-be egy klippet! Egy ilyen hoszúhajú srác nyomul egy street bringával, és avval futárkodik! :o Elõsször aszittem béna mert úgy rángatta a kormányt hogy csak a teló mozgott! :D de a végén nyomat pár izgis movementet! a zenéje meg szõrnyû sztem! szóval õ és csinált magának tekerõs zenét! ja van más klipp is ahol montisok vannak, nem csak bevágásként?

Tomka

Tomka

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Nekem Rammsteintõl csak egy két szám jön be.
Pl Ich will, Du hast.
Most Sepulturat hallgatok a Morbid Vision-t.
Iszonyat jó ;D

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Régebben én is halgattam rammsteint, de valahova odalett a régi albumuk, a mutter meg gyengébb! sztem!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Megbocsátok ;D

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
StorM: Ha rádnézek tuti nem egy rammstein fan-t látok benned, már megbocsáss ;D
Nekem 1 számom van meg tõlük a Feuer Frei (ami a tripla x filmzenéje), najó meg az Ich will, dehát az alapmû. Nem rossz számok, de számomra hangulatzene.

Akkor már inkább Offfffffspring!!! :D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Nekem mostanság (meg úgy egyébként is) a RAMMSTEIN jön be.

Ja, és ha valaki szereti még az ilyet, akkor vannak letölthetõ MP3-ak: www.rammsteinfan.hu ;)

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Vazeg, érdekes zenekar ez a Dope, eddig nem ismertem õket! Néztem pár képet róluk a neten, elég erõs Manson beütésük van külsõre!! :D A szövegeik viszont érdekesek!!

Majd letöltöm az egy szem albumukat, kíváncsi vagyok a zenéjükre!!! Nem tud valaki többet róluk???

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Begbie: te egy isten vagy! ;) Kazza már küldi is ezerrel! :D Gondolom a hihetetlen leírásom vezetett rá a megoldásra! Azóta meghalgattam 30szor és az már értem hogy take your best SHOT! :D
Ja hát konkrátan én a Kranked4-et láttam, de zeneileg az is núdli! >:(

Tomka

Tomka

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Sajnos nekem nincs meg az elõzetes.
De már kíváncsian várom de már fullosban.
Most néztem meg a Kranked III felét.
Nem tudom kinek mi a véleménye, de én nem ájultam el a zenéktõl.
Így magát a videót sem volt kedvem végignézni.
Látta még valaki?
Kinek mi a véleménye róla?

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Az zene:

Dope - Take Your Best Shot ;)

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Hi Mudcow!

Elõször is a Freshfabrikra visszatérve: az a bizonyos album már tavaly kijött, a címe: certificado+

Másodszor: én is láttam az elõzetesét a Disorder 3-nak, de nem tom, mi az a szám! Esetleg ha Tomkát megkérdezed, õ ugyanis hörgésszakértõ!!! ;D
Bár lehet, hogy neki meg az elõzetes nincs meg... Ez mondjuk nem gond, majd odaadom neki!! ;D

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Helló srácok! Újabb értelmetlen de rendkívül hasznos kérdés! Most töltöttem le NWD3 bemutatóját és megy alkatta egy szám! ::) Szóval egy pacák hörög valamit -de ez mindegyiknél így van- és közbe egy másik azt gurgulázza hogy SHOOUUT! Remélem! :D Szóval ha ráismertek eme hihetetlen leírás alapján kérlek írjátok meg! ;)

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
nálam is a HARDCORE a nyerõ ;D fõként a melocore, hatecore vonalak. ismeri valakia Madballt? Na az nagyon zúzzzz!! ;D
és a The Deathbeats-t ? az inkább skapunk és nekik is van egy Downhill c. számuk
nem rossz

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Valami haverom mondta! De ahogy elnézem te tájjékozottabb vagy! Az új albumuk kijött? valamikor tavaszta volt ígérve, vagy múlt õszre? Ja ilyen vállogatás cd-m nekem is van. már 3. csak az a baj hogy ezek a lejátszók nem bírják a gyûrõdést. ahogy nekigyorsítok elhalgatnak (kapaszkodnak a zenészek ;D), és amikor ugrok pont nem szól semmi >:(

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Szerintem a hardcore nyerõ!(mármint a gitáros nem a tuc-tuc)Most voltam hétvégén egy hc koncerten Gyõrben ahol játszott egy debreceni banda a SZEG.
Nos az király volt különösen a Downhill c. számuk,na az különösen megnyerte a tetszésemet!
Az elsö albumuk most jelenik meg In to your Brain címmel!
Hát debreceniek gratulálok ehhez a bandához! ;D ;D ;D ;) ;)

szanti

szanti

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
A tekerés közben mindenki azt a zenét hallgassa,amit szeret,és ez a lényeg.
Szerintem lehet a zene sklipnot-tol elkezdve a baby gabi-is minden,azt a lényeg,hogy szeresse azt a zenét,és ha ez pezsdíti fel a tekesrést akkor
azt is hallgassa.
Én mondjuk a pergös progressziv zenét is szeretem,meg a pop-ot is,ugyhogy van 1 válogatás cd-m amin minden amit szeretek rajta van,és azt hallgatom.....

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Csõ Mudcow!

Honnan veszed, hogy feloszlottak?? ??? Ahogy tudom, most amcsi földön kellett volna koncertet nyomniuk 14-én, de a vízum miatt elmaradt a buli!!
Lehet, hogy ennyi is elég egy rémhírekhez??? :-\