Én az NWD zenékkel pörgetem fel magam, 3-4 szám után húzok is bringázni, ezért este nem szoktam ilyeneket hallgatni, fõleg alvás elõtt nem, mert egybõl beindul az agyam a síletörésen és a nagy dirt ugratókon
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
"Zenebutik"
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:25
Posted 2003. June 24. - 22:44
Posted 2003. June 24. - 21:26
Bazi nagy ugrásokhoz,meg sebesség dömpinghez szerintem a system of a down a nyerõ!!!!!!
De jó még SLIPknot is....
De jó még SLIPknot is....
Posted 2003. June 06. - 23:07
Alhana.Ismeri vki?Nagyon jó alapok vannak ebben a zenekarban,és csak jelent vmit,h a Szigeten lépnek majd fel...Igaz,h 5 számuk van még csak,de azok igazán kiforrottak,és jók.
Posted 2003. May 21. - 22:41
A Disorder I, II, III osszes zeneje megvan mar, csak az a baj hogy a Superheroes II végén nem irjak ki az eloadokat és a cimeket!
Ezúton kerek mindenkit aki ismeri az elobb emlitett szám cimet hogy irrjjooonnn! Ngayon kellene az a szám!
Üdv.Dude
Ezúton kerek mindenkit aki ismeri az elobb emlitett szám cimet hogy irrjjooonnn! Ngayon kellene az a szám!
Üdv.Dude
Posted 2003. May 21. - 22:35
Egyébként egy filmnél sem jó ha végig zúzós az egész.Az a jó ha van bennel lájtibb rész is meg minden, persze a nyálas izékat nélkülözve....értitek ugye???
A disordereknek is jó a zenéje
A disordereknek is jó a zenéje
Posted 2003. May 21. - 22:00
Hy!
Most neztem meg a Superheroes II-õt, és qrva jó zenek vannak benne!
Fõleg az szám teccik ami:
Inhsane, Hart, Spangler, Peters, Vanderham, Brian O és Minx alatt megy! Ugy a 20. perc környékén!
A refrén: Slam, god damn, get up your ass and jam!
Ha valaki tudja a szám címet azt nagyon megköszönnem ha leírná!
Üdv.: Dude
Most neztem meg a Superheroes II-õt, és qrva jó zenek vannak benne!
Fõleg az szám teccik ami:
Inhsane, Hart, Spangler, Peters, Vanderham, Brian O és Minx alatt megy! Ugy a 20. perc környékén!
A refrén: Slam, god damn, get up your ass and jam!
Ha valaki tudja a szám címet azt nagyon megköszönnem ha leírná!
Üdv.: Dude
Posted 2003. May 14. - 15:57
Nem is,mert a két konclemez az etalon
Vagy akkor már az SnM.Vagy a Nirvana MTV Unplugged.( vmiért a koncertlemezek nagyon bejövõsek nekem)
Az S&M egy döbbenet!! Nem bírom végighallgatni, mert mindig sokkot kapok, annyira király!!! ;D ;D
Posted 2003. May 14. - 15:55
Nem is,mert a két konclemez az etalon
Vagy akkor már az SnM.Vagy a Nirvana MTV Unplugged.( vmiért a koncertlemezek nagyon bejövõsek nekem)
Posted 2003. May 14. - 15:31
Posted 2003. May 14. - 15:04
Posted 2003. May 14. - 13:11
Posted 2003. May 14. - 07:47
Posted 2003. May 14. - 00:01
nekem minden hard rock és nu metal!
slipknot
manson
rob zombie
na meg van még egy csomo!
slipknot
manson
rob zombie
na meg van még egy csomo!
Posted 2003. May 12. - 12:28
Kala: Megvan!! A Kazaa-ról szedtem le!!
Elõadók:
Limp Bizkit nyomta a Sanitarium-ot
Korn a One-t
Avril Lavigne a Fuel-t
Staind a Nothing Else Matters-t
A Metallica egy új számot, a Franticet, meg egy egyveleget (9 perc volt): Hit The Lights-Enter Sandman-Blackened-Creeping Death-Battery!!! Nem volt zúzós!!!
Ott volt az új basszusos is, érdekes egy figura, full nu metal arc!! Az új szám alapján egyébként kellemes meglepetésekre lehet majd számítani!!
Elõadók:
Limp Bizkit nyomta a Sanitarium-ot
Korn a One-t
Avril Lavigne a Fuel-t
Staind a Nothing Else Matters-t
A Metallica egy új számot, a Franticet, meg egy egyveleget (9 perc volt): Hit The Lights-Enter Sandman-Blackened-Creeping Death-Battery!!! Nem volt zúzós!!!
Ott volt az új basszusos is, érdekes egy figura, full nu metal arc!! Az új szám alapján egyébként kellemes meglepetésekre lehet majd számítani!!
Posted 2003. May 12. - 11:40
Ez komoly?+van a felvétel ? ? ?Na, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Avril Lavigne nyomatta a Fuelt!!
A Metallica egyike a bálványcsapataimnak...(Sabbath,Maiden,Mcica)
Posted 2003. May 12. - 11:19
A Metallica is kiérdemelte az MTV Icon címet!! Yeah!!!! 8)
Na, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Avril Lavigne nyomatta a Fuelt!! Látta valaki rajtam kívül?? Eddig egy hülye tininek gondoltam a kiscsajt, de ez nagyon durva volt!!!
Ja és a Korn sem volt semmi a One-nal, csak kár, hogy a végét lerövidítették! :-\
Na, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Avril Lavigne nyomatta a Fuelt!! Látta valaki rajtam kívül?? Eddig egy hülye tininek gondoltam a kiscsajt, de ez nagyon durva volt!!!
Ja és a Korn sem volt semmi a One-nal, csak kár, hogy a végét lerövidítették! :-\
Posted 2003. April 25. - 06:44
tudjátok, mi lenne az igazi?
verseny elõtt benyomatni ilyen "napjaink "zenéjét", a szokásos nyáltengeres cuccot, ezt nyomatni kb fél órán keresztül, ezalatt mindenkiben felmenne a pumpa, nekem legalábbis biztos bedurranna az agyam, és a rajt elõtt 10 perccel pedig stílust váltani, és valami jó kemény metál zenével indítani......
szerintem felszántanánk a rajt-cél területet..... ;D
dude mit tudsz még az új Korn lemezrõl?
verseny elõtt benyomatni ilyen "napjaink "zenéjét", a szokásos nyáltengeres cuccot, ezt nyomatni kb fél órán keresztül, ezalatt mindenkiben felmenne a pumpa, nekem legalábbis biztos bedurranna az agyam, és a rajt elõtt 10 perccel pedig stílust váltani, és valami jó kemény metál zenével indítani......
szerintem felszántanánk a rajt-cél területet..... ;D
dude mit tudsz még az új Korn lemezrõl?
Posted 2003. April 24. - 19:58
Posted 2003. April 24. - 19:55
Hát nem tom! Pinokkió elég érdekes egyéniség! Hallottad már a zenéjét?!?! A macskák párzása is muzikálisabb nála!
Én biztos nem tudnék rá bicozni, max. meghalni!
Én biztos nem tudnék rá bicozni, max. meghalni!
Posted 2003. April 24. - 19:49
Beszélt a riportban Pierrot "zseni" is :-*, azt mondta, hogy ma olyan zenét kell írni, amiben minél primitívebbek a dallamok, két témánál több ne legyen benne és a szöveg ne szóljon semmi komoly gondolatról!! IGEN, EZ ELHANGZOTT!
Én nem utáltam ezt a palit, de most már talán ne hívjuk zeneszerzõnek, jó!!!!!!!! > > >
Én nem utáltam ezt a palit, de most már talán ne hívjuk zeneszerzõnek, jó!!!!!!!! > > >