Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
"Zenebutik"
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:25
Írta 2003. július 16. - 13:14
Jaja, én hirbõl ismerem, de számát nem hallottam.
Kell a pitbull? Tõle csak válogatás van rajta, nem album sajna. Ha ilyeneket is hallgatsz, a Demagógról nem hallottál?
Kell a pitbull? Tõle csak válogatás van rajta, nem album sajna. Ha ilyeneket is hallgatsz, a Demagógról nem hallottál?
Írta 2003. július 16. - 13:07
Írta 2003. július 16. - 11:41
Van 1 válogatás cd-m amin rajta van a this is the new shit, Kittie, demagóg (de ezt ugyse ismeri senki), R. Pitbull, Metallica na azt oda tudom adni. Amugy fogalmam sincs melyik albumon van a this is the new shit.Ja a this is the new shit melyik albumon van g.a.o.g. megvan mp3? odaadod?
Kittiet én hallgatok, de abba nincs "'s" lehet nem ugyanaról beszélünk! olyan az énekes mint a cradleba csak minden fordítva van! :
Hát igen... Kittike... ezt nem értem mert a neten én is csak ugy találom meg, hogy Kittie, de ha megnézed egy cd-jüket akkor a nevük Kittie's... Még régen láttam egy klipjüket mittudom én már hol de ott is Kittie's volt. :-\ na mind1.
Hogyhogy minden forditva van?
Kár hogy a netrõl csak cenzurázott kilpeket, koncert felvételeket lehet letölteni.
Ja és ezt ismered: Kittie - Feel Good most nekem tõlük ez a best.
Írta 2003. július 10. - 16:00
Írta 2003. július 10. - 15:50
Köszönöm a címeket! :-* Lesz mibõl csemegézni!
1 hete nekem már csak a no more sleep album megy!
1 hete nekem már csak a no more sleep album megy!
Írta 2003. július 10. - 15:14
Írta 2003. július 10. - 15:13
Term kaphacc, de mivel kb. még 20 percet vagyok itten a dolgozóban, és utána legközelebb csak júli 28-án, amit utazgatás, meg nyaralás övez, így nem nagyon tom megírni, de elviszem neked a Master Copyt SAUH-re, azt majd visszaadod valamikó. Egyébként 3 X 75 perc köbüki.
Írta 2003. július 10. - 15:03
hmmm... Jorus béjbi esetleg abból a spiritbõl kaphatnék egy leguán mentes kópiát ? :
Írta 2003. július 10. - 14:20
3 hete csak Kispál...
Na, jó, ma True Spirit of Tresor 1989-2000 Höhh... a techno gyökereihez süllyedünk, mint a leguánok Galapagoson.
Na, jó, ma True Spirit of Tresor 1989-2000 Höhh... a techno gyökereihez süllyedünk, mint a leguánok Galapagoson.
Írta 2003. július 10. - 14:18
na tessék... vmelyik nap még azt írtam nyomatom a underworld és darude meg társai számokat, ma meg egész nap szinte CREED album megy... :
Írta 2003. július 10. - 14:14
Írta 2003. július 10. - 14:12
Project Wyze - Nothing what it seems
Disorder 2 zene jól
kisvajda kibírhatatlan, mindig énekel, és nincs hangja!
Disorder 2 zene jól
kisvajda kibírhatatlan, mindig énekel, és nincs hangja!
Írta 2003. július 10. - 14:10
Anthrax - Fueled
Blood for blood - living in exile
Project wyze - Nothing's as it seems (cime nem biztos...)
Blood for blood - living in exile
Project wyze - Nothing's as it seems (cime nem biztos...)
Írta 2003. július 09. - 21:52
System...Korn... ;)tuti zuzda ;D
meg persze a fogasba jó dalolni egy kis Sum41-et
meg persze a fogasba jó dalolni egy kis Sum41-et
Írta 2003. július 09. - 14:47
Cold - anti-love song
Blood for blood - anything but this
AFI - total immortal
Saliva - click click boom, superstar
Most csak ennyi jut eszembe de majd irok még.
Blood for blood - anything but this
AFI - total immortal
Saliva - click click boom, superstar
Most csak ennyi jut eszembe de majd irok még.
Írta 2003. július 07. - 19:18
Dope - Take your best shot !!! ez van a disorder 3-ban, amikor bemutizzák az urgéket. (starring)
Én is nem rég kezdtem elgyûjteni a bringás videók zenéit elég nehéz meszerezni a címeiket. Írnátok 1párat, pls!! Megvan:
311: Down
Distrubed: Voices
Dope: Take your best shot /köszike yanee/
Volt több is de lévén nem ezt a mûfajt kedvelem kitröröltem egypárat.
Írta 2003. július 07. - 11:39
Az a "baj" eléggé egyformák ezek az amerikai metal együttesek!Letöltöttem a neten talalhato össze Dry Kill Logic számot, és hát mit mondjak! Aki erre nem pörög fel, az vagy impotens, heregörcse van! Ajánlom mindenkinek, aki amugy is metal-t hallgat!
Én most ill ninot hallgatok, néha olyan mint valami spanyol zene...lehet azok?
Ja a this is the new shit melyik albumon van g.a.o.g. (megvan mp3? odaadod?)? És megvan valakinek a last tour on earth album (Manson)?
Kittiet én hallgatok, de abba nincs "'s" lehet nem ugyanaról beszélünk! olyan az énekes mint a cradleba csak minden fordítva van! :
Írta 2003. július 06. - 12:18
Dismiss the Cynic, Minus. Ez a 2 nagyon bejön. Nekem az Új In Flames (reroute to remain) jobban tetszik de a colony se rossz.
Ja és manson is rulez! Pl ház a kisértet hegyen zenéje (sweet dreams) akkor még jó a This is the new sith, mOBSCENE, stb... Szerintem rohadt jó hangja van! Jól körbejárta a metal fajtáit, és ez tetszik benne.
Ja és manson is rulez! Pl ház a kisértet hegyen zenéje (sweet dreams) akkor még jó a This is the new sith, mOBSCENE, stb... Szerintem rohadt jó hangja van! Jól körbejárta a metal fajtáit, és ez tetszik benne.
Írta 2003. július 06. - 11:04
...Most nekem az In Flames jon be nagyon, arra pörgök...
Nekem is, kb 5 eve ;D
Írta 2003. július 06. - 09:42
Én nem szeretem a trance-techno-t.
Most nekem az In Flames jon be nagyon, arra pörgök. Kittie's-t ki hallgat? Az is nagyon király! szeretek még system-et, slipknot, korn, cradle of filth-nek is van 1-2 jo száma(a csávonak aki énekel benne félelmetes hangja van ;D)
Most nekem az In Flames jon be nagyon, arra pörgök. Kittie's-t ki hallgat? Az is nagyon király! szeretek még system-et, slipknot, korn, cradle of filth-nek is van 1-2 jo száma(a csávonak aki énekel benne félelmetes hangja van ;D)