Children of Bodom - Somebody Put Something In My Drink
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
"Zenebutik"
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:25
Posted 2003. July 28. - 14:18
Posted 2003. July 27. - 23:33
Posted 2003. July 27. - 23:05
Posted 2003. July 27. - 14:26
freer!!! a szövegük az nagyon poén, de nem bicajozás közben....
Én Slipknotot, vagy Blind Myselfet szoktam hallgatni, mert eszméletlenül elbírja voni belõlem az emberiséget, és akkor megy a pedál mint az állat.....
Szóval Slipknot CD-ket készenlétbe és lehet zúzni a témát 10000£
Üdv....Sianis
Én Slipknotot, vagy Blind Myselfet szoktam hallgatni, mert eszméletlenül elbírja voni belõlem az emberiséget, és akkor megy a pedál mint az állat.....
Szóval Slipknot CD-ket készenlétbe és lehet zúzni a témát 10000£
Üdv....Sianis
Posted 2003. July 27. - 13:27
Posted 2003. July 27. - 02:03
London After Midnight - A Letter to God
...b*szott mod elvont zene :, nagyon ráhangol az ugrásra! (Enyhe extázisd ad...probald ki, nekem bejott!)
...b*szott mod elvont zene :, nagyon ráhangol az ugrásra! (Enyhe extázisd ad...probald ki, nekem bejott!)
Posted 2003. July 21. - 12:41
Posted 2003. July 21. - 12:38
a melleslegen nem csak cradle van, hanem slipknot is meg egyebek, de azok cenzurázottak :-\ és ezér nekem nem teccenek
Hát a vér az nem igazi az biztos , de olyan brutál fejet soha nem láttam mint a gitárosé meg az énekesé De milyen lehet egy koncertjük
Hát a vér az nem igazi az biztos , de olyan brutál fejet soha nem láttam mint a gitárosé meg az énekesé De milyen lehet egy koncertjük
Posted 2003. July 21. - 08:31
RózsaszínP: Ne legyé mán genyó, Add kõcsön a bicsajod
A cradlnek van fenn pár klippje a melleslegen!
amúgy szerintem bringázáshoz elég depis!
Ja és nem tudom hogy ezt mennyire játszák meg!
mert Manson igaz hogy nem sátánista vámpír! de azért döglött állatokat meg mûvégtagokat gyûjt!
Láttam Twiggy lakását és az se semmi!
A cradlnek van fenn pár klippje a melleslegen!
amúgy szerintem bringázáshoz elég depis!
Ja és nem tudom hogy ezt mennyire játszák meg!
mert Manson igaz hogy nem sátánista vámpír! de azért döglött állatokat meg mûvégtagokat gyûjt!
Láttam Twiggy lakását és az se semmi!
Posted 2003. July 20. - 22:15
szedd le: www.dchun.hq.hu
Jaja!! azaz! késsel hegedülnek: from the cradle to enslave! aranyos... ;D
Jaja!! azaz! késsel hegedülnek: from the cradle to enslave! aranyos... ;D
Posted 2003. July 20. - 19:31
Posted 2003. July 20. - 19:17
Cradle-re bicózni kibaszottul jó! Idén télen amikor kurva nagy hó volt, felmentem fogassal, és cradlere jöttem le. Nagyon fílinges volt. Kihalt erdõ, minden fehér, hideg van, zúzok lefelé ezerrel, és max hangerõn halálsikolyokat hallgatok. Amúgy a Bitter siutes to Succubi a legjobb album.
Én is láttam egy-két klipet. Kemény. Késsel hegedülnek a karjukon, stb.
Én is láttam egy-két klipet. Kemény. Késsel hegedülnek a karjukon, stb.
Posted 2003. July 20. - 18:54
Amugy ez az énekes eredeti hangja! semmi számitogép meg ilyenek nincs benne! Kiskorában megmûtötték, aztán mégegyszer és ilyen lett. Elõször én is sokkot kaptam, hogy valaki kiadja azt a hangot ;D Szerintem nem rosszak. pl gitár benne nagyon jo.
Posted 2003. July 20. - 14:57
Danii hangján kívül sztem semmit nem tudnak felmutatni,azt meg máshogy kéne kamatoztatni...De nem szidom õket,mert olvassa haverom,és megsértõdik
Posted 2003. July 20. - 14:26
Posted 2003. July 20. - 14:21
leszedtem a BCDC++ ról a Cradlenek egy cenzúrázatlan(!) klipjét!! (From the cradle of the enslave) rohadt durva! ütõsebb mint egy jo horror film! ismeri még valaki a cradlet MudCow-n kivul? Manson hozzájuk képest szelid bárány...
Posted 2003. July 17. - 19:17
Ja... Meg a Brackish ahh... ;D Melyik album van a pitbulltól? A Feel Good-ot a System-mel csinálta. A Limp Bizkit régen nekem is tetszett...ma nem hallgatom. Ja nookie, faith, my way, my generation...
Ja! Metallica is rulez! St. Anger, enter sandman, i disappear... Gitárszoloi rohadt jok!
Ja! Metallica is rulez! St. Anger, enter sandman, i disappear... Gitárszoloi rohadt jok!
Posted 2003. July 17. - 09:25
Hát ha megnézed akkor az ofical site is www.kittie.net
és ott van valami kép borítóról és az is Kittie!
az enyém meg nem eredeti :-X !
A feel goodot nem ismerem :-\
Most a paperdoll megy meg a brackish!
Pitbulltól van 2 albumom illetve másfél, mert elég sok szám ugyanaz csak még kommentálják az elején!
A limk biznisz meg régen volt jó: Nookie, BrakeStuff
utánna divatzene, most meg vége, mert kiléppett a gitáros!
és ott van valami kép borítóról és az is Kittie!
az enyém meg nem eredeti :-X !
A feel goodot nem ismerem :-\
Most a paperdoll megy meg a brackish!
Pitbulltól van 2 albumom illetve másfél, mert elég sok szám ugyanaz csak még kommentálják az elején!
A limk biznisz meg régen volt jó: Nookie, BrakeStuff
utánna divatzene, most meg vége, mert kiléppett a gitáros!
Posted 2003. July 16. - 15:15
Posted 2003. July 16. - 15:09
Hát nem...
System is király!
Meg a Limp Bizkit bátyótól a Roll'n. A öbbi száma nem jön be...
System is király!
Meg a Limp Bizkit bátyótól a Roll'n. A öbbi száma nem jön be...