ööö való igaz egyszer szántam rá magam hogy fussak és akkor télleg csak.......................
de 1kilométer múlva úgyis rájöttem, hogy a futás nem az én sportom
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
"Zenebutik"
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:25
Írta 2005. február 05. - 21:00
Írta 2005. február 05. - 20:58
mert a biciklizés közben nem rázkódik annyira mint hinnéd.
futást eszméletlenül nem bírják.
mert bicónál kevés rázkódás, sok lazaság.
ill ha már állítva van élére, figyelni kell rá, hogy a fejnek ne fel le kelljen mozognia, hanem vizszintesen mászkáljon a rúdon.
futást eszméletlenül nem bírják.
mert bicónál kevés rázkódás, sok lazaság.
ill ha már állítva van élére, figyelni kell rá, hogy a fejnek ne fel le kelljen mozognia, hanem vizszintesen mászkáljon a rúdon.
Írta 2005. február 05. - 20:55
hát nekem ez grundig, és tekerés közben (táskában) abszólut élvezhetõ, csak nagyritkán ugrik.
séta közben kabátban/pulcsiban egy fokkal gyakrabban, ha sietek
séta közben kabátban/pulcsiban egy fokkal gyakrabban, ha sietek
Írta 2005. február 05. - 20:53
nekem 200as cd-s philips volt.
200 sec. egy sarkot nem bírt. ami ugye futva vagy 30 sec.
szal csak kamuka, elemet jobban zabálja, de ha nagyon rázkódik akkor ok h egy ideig memóból megy, de földrengést érzékel, ezért kikapcsol.
hát a jó édes anyját. tehát mozgó alkatrészes cuccal(cd) csak sétálni, meg ülni érdemes.
200 sec. egy sarkot nem bírt. ami ugye futva vagy 30 sec.
szal csak kamuka, elemet jobban zabálja, de ha nagyon rázkódik akkor ok h egy ideig memóból megy, de földrengést érzékel, ezért kikapcsol.
hát a jó édes anyját. tehát mozgó alkatrészes cuccal(cd) csak sétálni, meg ülni érdemes.
Írta 2005. február 05. - 20:41
namost akkor az mp3-ról még annyit, hogy több fér egy CD-re, valamint én discman rázkódásvédelme audiónál 90sec, mp3nál 120sec.
Írta 2005. február 05. - 20:35
Amúgy elvileg a kiadók lejjebb fogják vinni az árakat (elvileg...) mert nekik is feltûnt h kicst elszálltak a fizetésektõl. Ha 1-2 ezer lenne egy cd egy percig nem gondolkoznék, mert sokkal jobb minõségû, mint az mp3. De nem fogok 5-6 ezerért egy albumot megvenni. Ezért is van, hogy szinte nincs is eredeti cd-m. (Ezzel nem azt akarom mondani h letöltök, mer azt ugye nem szabad, hanem hogy nem is szoktam zenét hallgatni:D)
Írta 2005. február 05. - 11:35
jatényleg, azon is szerzõi jogdíj van.
na, akkor máris nem lopott az a sok zene, amit le tud tölteni az ember és kiírja..
teljesen legális, hála az államnak!
na, akkor máris nem lopott az a sok zene, amit le tud tölteni az ember és kiírja..
teljesen legális, hála az államnak!
Írta 2005. február 04. - 23:33
Írta 2005. február 04. - 23:31
en ures cd-ket es dvd-ket veszek
abban fizetem ki a jogdijjat
abban fizetem ki a jogdijjat
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. február 04. - 21:35
bocsánat, én nem vagyok gazdag.
egy cd árából fél hónapig tudok melóba járni...
majd ha k.vagazdag leszek akkor meg fogom tudni tenni. bár akkor is 5-10e röhejesen sok.
egy cd árából fél hónapig tudok melóba járni...
majd ha k.vagazdag leszek akkor meg fogom tudni tenni. bár akkor is 5-10e röhejesen sok.
Írta 2005. február 04. - 20:25
Picit off
Tudtam, hog mindenki zenei ízlése kiértékelése után arról fog szólni a topic, hogy "mithonnétttõccsek le".... (ez is off egy cseppet)
Sz.v.sz. meg kell tisztelni az elõadókat azzal, hogy megvesszük eredetiben az edott hanghordozót.
Persze én szoktam letölteni mp3-at, amikor kíváncsi vagyok egy együttesre, vagy köll nekem möpöháromlejáccóba az adott album (persze már megvan eredetiben is), szóval én nem vagyok szoftverrendõr, csak piszkálja az az orromat, ha a menõrokkergyeröknek van pénze mindenféle pulcsira, meg kiegészítõre, de a CD-t nem veszi meg....
Innen nem fikáztam senkit, remélem.
Az ilyen brigásvideó-zene keresgetés egy-egy számra bocsánatos bûn;)
Persze én sem vagyok tele pénzzel, hogy mindent meg vegyek, csak válogatok, és ott van az a jó kis antikvárium a 70 éves idõs hölggyel, aki már Aranyomnak szólít..., és aggódik értem, hogy nincs rajtam kabát és megfázom:D.
a másik helyen meg a jó öreg piaszagú Gizmó, akinél mindenféle ritkaságok vannak
Kösz, hogy elolvastatok.
És kissé egyhangú már ez a letöltögetéses dolog.
A Bikkmakk rádiót már nagyon várom.
Tudtam, hog mindenki zenei ízlése kiértékelése után arról fog szólni a topic, hogy "mithonnétttõccsek le".... (ez is off egy cseppet)
Sz.v.sz. meg kell tisztelni az elõadókat azzal, hogy megvesszük eredetiben az edott hanghordozót.
Persze én szoktam letölteni mp3-at, amikor kíváncsi vagyok egy együttesre, vagy köll nekem möpöháromlejáccóba az adott album (persze már megvan eredetiben is), szóval én nem vagyok szoftverrendõr, csak piszkálja az az orromat, ha a menõrokkergyeröknek van pénze mindenféle pulcsira, meg kiegészítõre, de a CD-t nem veszi meg....
Innen nem fikáztam senkit, remélem.
Az ilyen brigásvideó-zene keresgetés egy-egy számra bocsánatos bûn;)
Persze én sem vagyok tele pénzzel, hogy mindent meg vegyek, csak válogatok, és ott van az a jó kis antikvárium a 70 éves idõs hölggyel, aki már Aranyomnak szólít..., és aggódik értem, hogy nincs rajtam kabát és megfázom:D.
a másik helyen meg a jó öreg piaszagú Gizmó, akinél mindenféle ritkaságok vannak
Kösz, hogy elolvastatok.
És kissé egyhangú már ez a letöltögetéses dolog.
A Bikkmakk rádiót már nagyon várom.
Egy órán át keresgéltem a Google-ben , mire ezt az avatarképet megtaláltam 100X100 képpontosban.
Angus rule!
Angus rule!
Írta 2005. február 03. - 18:59
Írta 2005. február 02. - 21:35
szerintem meg psyradio.org ...mert "tudattágító"
"Take my hand and walk down the path of forgiveness..."
Írta 2005. február 02. - 21:28
Sehol nem találtam meg az nwd5-nek azt a zenéjét amikor kyle strait teker. tényleg megnéztem mindent. Szóval ha valaki tudja a szám címét írja be.
swollen members: watch this
de pár oldallal feljebb belinkeltem egy tracklistet...
Autist Team:)
Írta 2005. február 02. - 21:17
Írta 2005. február 02. - 21:16
Sehol nem találtam meg az nwd5-nek azt a zenéjét amikor kyle strait teker. tényleg megnéztem mindent. Szóval ha valaki tudja a szám címét írja be.
Írta 2005. február 02. - 16:59
biztos megvan, de igy nemtom melyik az. tudd meg, és irány a **plusplus
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 02. - 16:58
Helo
Megvan vkinek a NWD1-bõl, az a zene amikor Robbie és Joe Schwartz rideol?
Megvan vkinek a NWD1-bõl, az a zene amikor Robbie és Joe Schwartz rideol?
Írta 2005. február 02. - 13:11
Tényleg, mikor indul a bikemag rádió?
én már várom:)
Mára közbejött egy-két elõre nem látott intéznivalóm, bikemag.radio pedig nem 100%-os, úgyhogy: "írd fel az ajtófélfára: majd holnap". Bocs, de tényleg nem tudtam befejezni!
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2005. február 01. - 22:34
egy hasznos cím csak úgy:
audiofind.ru
azaz: "Van itt minden kéremszépen..."
de psszt;)
audiofind.ru
azaz: "Van itt minden kéremszépen..."
de psszt;)
Autist Team:)