Ez betalált! Még ilyet! Johnny Cash NiN-t játszik! Kééész.zOrg-nak -is- ajánlva:
...és akkor már kihagyhatatlan:
Nine Inch Nails - Right Where It Belongs v2 (live)
és a videoklip.
Ez betalált! Még ilyet! Johnny Cash NiN-t játszik! Kééész.zOrg-nak -is- ajánlva:
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
fura hogy ez mellet szertem reggelig /másnap :D/ ludmillára,máskor republic koncerten ugrálni,vagy kispálra ágyban sírni..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Volt már róla szó, de hátha már többen hallgatták:
Érdekelne néhány vélemény a Metallica új albumáról.
Most hallgatom én is.
Az Unforgiven III kivételével nagyjából semmi extra nincs benneCsak én hallom így?
Volt már róla szó, de hátha már többen hallgatták:
Most hallgatom én is.
Az Unforgiven III kivételével nagyjából semmi extra nincs benneCsak én hallom így?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
egyébként mitõl lenne ?Volt már róla szó, de hátha már többen hallgatták:
Most hallgatom én is.
:help: kéne ez a szám nekem mp3-ba.
Bárány Attila & Antonyo - White Angel:
akinek megvan pls jelezze vagy küldje el a balazs86@gmail.com-ra
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."