Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Linkelõ

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4481 hozzászólás a témában

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hú ez gáz... Ez egy átoperált csávó??? :-X

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jujj. ez télleg mufurc a mocival. De legalább sejtettem, mire jó a teherautókon a fényszórómosó: le tudd nyüszütölni az agyat a tompitottról...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Ezeket a motoros képeket szerinte inkább meg kellene mutatni minden kis p*csnek aki jogsit szerez a f*sz motorjához, utána meg a városban janizik. El lehet dönteni megéri e a záróvonalon (és azon túl) elõzni, csak mert az olyan kemény. Ja és ugye nem egyedûl volt, volt aki csak nézni tudta (túl közelrõl, ugye).

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Szadista ;D ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a bcsinal hianyzik a fejebol.

reklam foto menoseg.
vegre talalt vki vmi vidamat az orszagban...

ezt nezzetk vegig a fooldalon!
http://www.stileproject.com/hotty.html
kicsit sexinek tunik

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hidd el, nem csak izelgetni akartalak ;D nincsn nekem EZER kek csillagom, szal nincs jogom sem....
csak velemenynyilvanitas volt, amire nem kell hallgatni ;D
botsi, ha ize... DOLOG.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Ennél többet már tényleg nem tehetek. Nem kérhetem el azok szamélyiét, akik rákattintanak...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
najo, de amikor meg kiskoru voltam (hehehe) akkor nalam pont az volt, h nem kattiontottam ra arra a linkre ahova nem volt odairva h csak 18 even felulieknek... meg az h eros idegzetueknek ;) ez az "akkoris megszegem a szabalyokat" kijelentessel ;)
a keptrol meg szepen elhalt az oreg, deettol meg mindig nem fogok nekimenni szembol egy teherautonak, eddig sem tettem ;D kocsikat max oldalrol kapok el.... nno mind1 ;D
ROTFL rulez ;D

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Azért írtam, hogy csak erõs idegzetûeknek. Aki elhánnya magát tõle úgyse nézi végig. ;) De ok. Módosítok a szövegen.
Egyébként ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenki vigyázzon magára, és gondoljon bele abba, hogy milyen baromságot csinál. És ezt ezen képek után szerintem aki belegondol egy kicsit meg is teszi. Nem csak speedmotoron lehet meghalni. ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ember
hmm. egesz komoly.
de lehet h nem kene ide felrakni ;) legalabbis sajat meglatasom szerint :-\ de ez egyenenkent valtozo ;D csak egy 8 eves forumozo kartars nehogy megnezzem, mert orok eletere lelki karosodast okozol neki ;D (es amint olvassuk a hozzaszolasokat, nem egy ilyen alig 8 eves van itt.... :-\ ;D)
Major: szinte az osszes helyszin, ami a reklamban van, itt van budapesten ;D ezt enis erosen megneztem ;D
(akarcsak pl a groove coverage - moonlight shadow... (a klip)az is bp...)
de ez tok jo ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
EuroSporton megy egy Coolpix reklám amiben a csávó vgyorgó arcra hasonlító képeket fotóz és odaadja a gépet a csajnak:

Feltöltött kép

Citadella délnyugati oldala? Ott parkolotam amikor volt a BPDH!!! ;D

Szerintem a többi kép is itt készült!!! Van egy ivó csap is ami mögött látszik a Margit szigeti víztározó!!!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

tegnap láttam a sport1-en szuperbike-ot, és abban volt egy (benzin)tankra rögzített kamera és úgy ment a csávesz (speed motor). frankón lehetett látni közben a kilóméterórát (mert ilyen nagy digitális kijelzõs volt). olyan faszán 270ig kipörgött (13000es fordulat..de ugye nem számít), 170 alatt sehol sem ment, úgy elõzött, hogy közben jöttek szembe, meg mindenhogy, egyszer odaérkezett egy elõzéshez, ahol két szembejövõ elõzte egymást (talán azért, mert 270el ment) meg hasonlók... a legjobban az tetszett, amikor a srác egy elég éles jobbos kanyarba úgy ment be, hogy egy emeletes buszt elõzött (szal semmit sem látott), bal sávból, záróvonal (bár ez kit érdekel) és olyan 220al.
poén volt.

A következõ link durva képekre mutat. Csak 18 éven felülieknek erõs gyomorral szülõi felügyelet mellett.

Poén csak erõs idegzetûeknek

Szóval vigyázzatok magatokra.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kergeegér: nem rossz,ösmerrrtem. 8)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Nekem meg ez:
http://www.nissan.at...allyepickup.jpg

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Bocsi nm láttam... :-X

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Eztet én már beraktam elõb... ::) Igaz, másik topikba, de itt is qrva röhejes ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Ez viszont már komoly!!!

A kedvenc kocsim a Dakaron:

Feltöltött kép

Ez a lett csapat OSCar nevû járgánya!!!

Itt lehet róla többet olvasni: http://www.osc.lv/en/aboutoscar.php

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Feltöltött kép

;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
http://hem.passagen....ction/index.htm

Azé' vannak érdekes oldalak a neten

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
savanyugabi: 8)

A cigánynak és a rendõrnek egymás mellett van a háza amik mellesleg tökegyformák. A rendõr dicsekszik, hogy az õ lakása tízmillió forintot ér. De a cigány csak mondja:
-Az én lakásom kétmillióval többet ér!
A rendõr már megelégeli, úgyhogy megkérdezi:
-Már miért érne kétmillióval többet a te piszkos lakásod hiszen ugyanolyan mint az enyém!?
-Mert nekem nincsen cigány szomszédom!

:-X 8)