Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Linkelõ
Indította
Paraferee
, 2002. szeptember 18. 15:47
Írta 2004. január 08. - 14:26

fu de szar. én nem értek ezekhez a dolgokhoz, de hát nem is kerek alaku a kerék!
meg az ugrató is eléggé ugy néz ki, mintha paintbrush-hal lenne odarajzolva... lol

Írta 2004. január 08. - 14:05

Írta 2004. január 08. - 12:41

Hi!
Olvasd!
http://index.hu/kultur/media/via0107/
Nem akarja véletlen valaki felvenni és bedigizni a Csernussal készült adásokat? Nagyon kéne.
Olvasd!
http://index.hu/kultur/media/via0107/
Nem akarja véletlen valaki felvenni és bedigizni a Csernussal készült adásokat? Nagyon kéne.
Írta 2004. január 08. - 12:01

Írta 2004. január 08. - 12:00

Írta 2004. január 08. - 11:55

Írta 2004. január 08. - 11:49

hmmm
a keresztelon enis elcsusztam kicsiket
(bar nem szoktam)
a fotok is emgmutattak
a keresztelon enis elcsusztam kicsiket
(bar nem szoktam)
a fotok is emgmutattak
Írta 2004. január 08. - 11:45

Azt hiszem a balekokításról vannak nekem is fogalmaim ;D Csak addig röhögtem, míg engem nem jelöltek vmi fasza feladatra. Rég égtem annyit, mint ott... ;D ;D ;D De megérte a szenvedés a keresztelõ bulira csináltattak literes korsókat, hogy ne kelljen gyakran tölteni, de így is kellett
Azok a régi szép idõk...

Írta 2004. január 08. - 11:40

hat balek okitason semmi dolgom nem volt.
mivel tobbseguk a firmaknak velem egyutt jartak
tolem fiatalabbak.
elottuk kezdtem...
de mivel diszbalek voltam ezert a musort elo kellett adni
a kozonseg elott a keresztelon.
iylen az elet! ;-)
mivel tobbseguk a firmaknak velem egyutt jartak
tolem fiatalabbak.
elottuk kezdtem...
de mivel diszbalek voltam ezert a musort elo kellett adni
a kozonseg elott a keresztelon.
iylen az elet! ;-)
Írta 2004. január 08. - 11:39

Tegnap voltam moziban. Azt hittem csöpögõs vigjátékot fogok látni de nem az volt.
Plátói szerelmem legújabb "tárgya":
http://www.bikemag.h...lbum.php?page=1
Plátói szerelmem legújabb "tárgya":
http://www.bikemag.h...lbum.php?page=1
Írta 2004. január 08. - 11:36

Aszittem ahhoz már túl öreg vagy lor... vagy nem? ;D Mindenesetre megnéztem volna... Nekem is volt.
Írta 2004. január 08. - 11:32

Írta 2004. január 08. - 11:31

Írta 2004. január 08. - 11:22

hat...
ne tudd meg!
durva volt.
szerencsere rohogtek rajta tanarok diakok. (ez volt a cel)
ugyhogy 'siker' volt.
elvileg vannak kepek.
ne tudd meg!
durva volt.
szerencsere rohogtek rajta tanarok diakok. (ez volt a cel)
ugyhogy 'siker' volt.
elvileg vannak kepek.
Írta 2004. január 08. - 11:09

És hogy sikerült?
Borostásan nyers rákot rágcsálva gázoltál a medúzáktól hemzsegõ hugymeleg tengerben és a gázsira gondolva erõsen ráncolt homlokkal elõadtad, hogy mennyira kemény ez a játék? ;D
Borostásan nyers rákot rágcsálva gázoltál a medúzáktól hemzsegõ hugymeleg tengerben és a gázsira gondolva erõsen ráncolt homlokkal elõadtad, hogy mennyira kemény ez a játék? ;D
Írta 2004. január 08. - 10:49

hat ja
a masik sofor lelku.
a stohl bucit majdnem magamra ertettem.
nemreg el kellett jatszanunk a roma sörvaájvört.
es en voltam buci.
a masik sofor lelku.
a stohl bucit majdnem magamra ertettem.
nemreg el kellett jatszanunk a roma sörvaájvört.
es en voltam buci.
Írta 2004. január 08. - 10:23

Írta 2004. január 08. - 10:11

Írta 2004. január 08. - 10:07

Paliklacihoz annyit, hogy egykor Héder Barnával (ha jól tudom) birtokolták a Rádió Bridge-et, és nem kevesebb, mint kb. 500 milkót kaptak érte fejenként, mikor eladták. Meg gondolom a Hungaroring vezérigazgatójaként se keres rosszul, vagy a modellcégén, ha van neki, de úgy tudom. Szóval
Palik "Hoppácska" Laci
messze nem annyira lúzer, sõt, nem is az szerintem, mint
Baumgartner "Jó helyre születni kell, most leugrom a Maldív szigetekre vikkendezni" Zsolti.
Mégha kölcsön is... Esélye sincs a forma egyben, kb. mennyi idõt töltenek a Minardi kocsik a TV képernyõn? Mondjuk a versenyidõ 1%-át, na jó, meg az edzés, de nem ezt hívnám rendkívül jó befeketetésnek... Azon kívül nem tudom miért érné meg a MOL-nak, hogy Ausztráliában látják a cég nevét, amirõl azt se tudják, hogy micsoda... Szóval ez az elsõ magyar a forma egyben nagyon rossz duma, mert az egykori versenyzõtársak se istenítették a Zsoltit.. és ugye hallottunk már olyan nevenincs japó versenyzõrõl, aki vett magának egy ülést valamely tragacsban. Hát így.
Palik Laci nagyon jól csinálja, amit csinál szerintem, és õ tényleg kihívásként tekint a Dakarra. Azt mondják egy Dodge Viper-t is magáénak tudhat. Nem mintha ez számítana, de mégis ;D
Palik "Hoppácska" Laci
messze nem annyira lúzer, sõt, nem is az szerintem, mint
Baumgartner "Jó helyre születni kell, most leugrom a Maldív szigetekre vikkendezni" Zsolti.
Mégha kölcsön is... Esélye sincs a forma egyben, kb. mennyi idõt töltenek a Minardi kocsik a TV képernyõn? Mondjuk a versenyidõ 1%-át, na jó, meg az edzés, de nem ezt hívnám rendkívül jó befeketetésnek... Azon kívül nem tudom miért érné meg a MOL-nak, hogy Ausztráliában látják a cég nevét, amirõl azt se tudják, hogy micsoda... Szóval ez az elsõ magyar a forma egyben nagyon rossz duma, mert az egykori versenyzõtársak se istenítették a Zsoltit.. és ugye hallottunk már olyan nevenincs japó versenyzõrõl, aki vett magának egy ülést valamely tragacsban. Hát így.
Palik Laci nagyon jól csinálja, amit csinál szerintem, és õ tényleg kihívásként tekint a Dakarra. Azt mondják egy Dodge Viper-t is magáénak tudhat. Nem mintha ez számítana, de mégis ;D
Írta 2004. január 08. - 10:06