Egy spanyol ifjúsági labdarúgó-mérkõzésen egy felháborodott szurkoló biciklivel akarta megdobni a játékvezetõt. Az ország északnyugati részén található Malpicában a bíró azért vetett véget idõ elõtt a találkozónak, mert egy vitatott ítélet után a játékosok nekiestek, és alaposan megrugdosták. A sípmester megpróbáltatásai ezzel nem értek véget, hiszen az öltözõbe menet egy kerékpár repült feléje a nézõk közül, mely elõl alig tudott félreugrani. Az eset feljelentéssel végzõdött.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból - 2.
Indította
vendég_Charon_*
, 2002. augusztus 26. 10:53
Írta 2003. október 28. - 15:09

Írta 2003. október 28. - 12:03

Katasztrófasújtott területnek nyilvánították Kalifornia államot, miután továbbra sem sikerült megfékezni a dühöngõ erdõtüzeket. Ezt hétfõn jelentették be a Fehér Házban, mivel a tüzek miatt több ezer embernek el kellett hagynia otthonát, legalább tizennégyen életüket vesztették, és a tüzek már a nagyvárosokat veszélyeztetik. A Fehér Ház bejelentése után új anyagi források szabadulnak fel, amivel a legsúlyosabban érintett területeket lehet segíteni, mint: Ventura megye, San Diego, Los Angeles, és San Bernardino városok.
A hivatalos adatok szerint mintegy hat nagyméretû tûz dühöng az állam területén, amik összesen mintegy tizenhatezer hektárnyi területet pusztítottak el eddig. Összességében az érintett területek az állam túlnyomó részére, Los Angeles már veszélyeztetett elõvárosaitól egészen a mexikói határig terjednek. A légiközlekedést részben le kellett állítani, mert a San Diego-i kontrollcentrumot evakuálni kellett, a fõ közlekedési utak jó részét pedig le kellett zárni a tüzek miatt. Az állam területének minden tûzoltója és más államok kontingensei is részt vesznek az oltásban, ezzel mintegy hétezer ember harcol a nap minden percében szakadatlanul a tûzzel: hiába.
A kétszázezrer lelket számláló San Bernardino elõtt két tûz egyesült és összességében mintegy hatvan kilométer hosszú lángfrontot alkotnak. Több tízezer embert, teljes városokat kellett kitelepíteni, mivel a tüzek körbezárták õket. Több területen ki kellett hirdetni a szükségállapotot. A helyzet különösen veszélyes. Az erdõk kiszáradtak, az elmúlt évtizedben a kaliforniai erdõk nagy része elpusztult egy bogárfaj támadása következtében. Ehhez jön még a híres Santa Ana szél, ami a sivatagi Nevada felõl fúj Dél-Kalifornián keresztül az óceán felé és maga elõtt hajtja a lángokat.
A hivatalos adatok szerint mintegy hat nagyméretû tûz dühöng az állam területén, amik összesen mintegy tizenhatezer hektárnyi területet pusztítottak el eddig. Összességében az érintett területek az állam túlnyomó részére, Los Angeles már veszélyeztetett elõvárosaitól egészen a mexikói határig terjednek. A légiközlekedést részben le kellett állítani, mert a San Diego-i kontrollcentrumot evakuálni kellett, a fõ közlekedési utak jó részét pedig le kellett zárni a tüzek miatt. Az állam területének minden tûzoltója és más államok kontingensei is részt vesznek az oltásban, ezzel mintegy hétezer ember harcol a nap minden percében szakadatlanul a tûzzel: hiába.
A kétszázezrer lelket számláló San Bernardino elõtt két tûz egyesült és összességében mintegy hatvan kilométer hosszú lángfrontot alkotnak. Több tízezer embert, teljes városokat kellett kitelepíteni, mivel a tüzek körbezárták õket. Több területen ki kellett hirdetni a szükségállapotot. A helyzet különösen veszélyes. Az erdõk kiszáradtak, az elmúlt évtizedben a kaliforniai erdõk nagy része elpusztult egy bogárfaj támadása következtében. Ehhez jön még a híres Santa Ana szél, ami a sivatagi Nevada felõl fúj Dél-Kalifornián keresztül az óceán felé és maga elõtt hajtja a lángokat.
Írta 2003. október 27. - 11:55

Írta 2003. október 25. - 18:55

Néztétek most az RTL Klub-on a híradót? Benne volt a Redbull Rampage! Huh de csúnya taknyolásokat mutattak...

Írta 2003. október 24. - 10:16

Írta 2003. október 22. - 19:20

hmmm, végülis nekem is, de az már más téma, hogy a szülõknek miért nincs elég energiájuk porontyaikra rendesen odafigyelni és érdeklõdési körüket formálni.... :'(
Írta 2003. október 22. - 15:56

Írta 2003. október 21. - 17:42

. Az igazságügyi orvosszakértõ szerint ugyanis a szadista férfi közepes fokban korlátozottan cselekvõképes, ami megakadályozhatta abban, hogy felismerje tettének súlyát, ezért nem lehet õt megbüntetni. Ez a státusz viszont egyben azt is jelenti, hogy a zavart férfit elmegyógyintézetbe is csak akkor vihetik, ha õ maga is hozzájárul.
Jesszzz...
Olyan, mintha a kormány tagjai lennének.... ;D
Írta 2003. október 21. - 07:39

Megszüntették az eljárást az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint rendszeresen csonkolt kutyákat Bölcskén.
A zavart elméjû férfi még szeptember elején vágta le egy kiskutya farkát a Tolna megyei településen, járókelõk szeme láttára és megdöbbenésére - adta hírül a Havaria Press.
A kutyák csonkításával meggyanúsított bölcskei férfi tanyájával szemben több állat tetemét találták meg az állatvédõk. A Tolna Megyei Állat- és Természetvédõ Alapítvány elnöke, Fiáth Szilvia szerint a tanyával szemközti erdõben 14 kutya tetemét találták meg temetetlenül.
A gyanúsított ellen a paksi jegyzõ indított eljárást, ám a törvény értelmében be kellett azt szüntetnie. Az igazságügyi orvosszakértõ szerint ugyanis a szadista férfi közepes fokban korlátozottan cselekvõképes, ami megakadályozhatta abban, hogy felismerje tettének súlyát, ezért nem lehet õt megbüntetni. Ez a státusz viszont egyben azt is jelenti, hogy a zavart férfit elmegyógyintézetbe is csak akkor vihetik, ha õ maga is hozzájárul.
A jegyzõ mindössze annyit tehetett az állatok érdekében, hogy a gyanúsítottól elkoboztatta a baltáját - értesült a Havaria Press.
>
>
>
A zavart elméjû férfi még szeptember elején vágta le egy kiskutya farkát a Tolna megyei településen, járókelõk szeme láttára és megdöbbenésére - adta hírül a Havaria Press.
A kutyák csonkításával meggyanúsított bölcskei férfi tanyájával szemben több állat tetemét találták meg az állatvédõk. A Tolna Megyei Állat- és Természetvédõ Alapítvány elnöke, Fiáth Szilvia szerint a tanyával szemközti erdõben 14 kutya tetemét találták meg temetetlenül.
A gyanúsított ellen a paksi jegyzõ indított eljárást, ám a törvény értelmében be kellett azt szüntetnie. Az igazságügyi orvosszakértõ szerint ugyanis a szadista férfi közepes fokban korlátozottan cselekvõképes, ami megakadályozhatta abban, hogy felismerje tettének súlyát, ezért nem lehet õt megbüntetni. Ez a státusz viszont egyben azt is jelenti, hogy a zavart férfit elmegyógyintézetbe is csak akkor vihetik, ha õ maga is hozzájárul.
A jegyzõ mindössze annyit tehetett az állatok érdekében, hogy a gyanúsítottól elkoboztatta a baltáját - értesült a Havaria Press.
>

Írta 2003. október 19. - 18:29

bezzeg kicsit régebben. Napfényt csak álmukban láttak a rabok...
(felõlem a csótányok a farkát is lerághatják)
(felõlem a csótányok a farkát is lerághatják)
Írta 2003. október 19. - 14:04

svab-bogarashoz: ki a fenet erdekel egy senkihazi koztorvenyes bunozo hulyesege? ha nem lopott volna, nem kerult volna bortonbe es nem lennenek ott bogarak sem... nem? ááá. en az ilyenektol kapok hulyet. a tolvajok ezt erdemlik... nem luxust...

Írta 2003. október 19. - 12:48

Írta 2003. október 18. - 19:05

http://hirek.mti.hu/...id=138572&pub=7
ezen meg jól felhúztam magam.
finoman szólva, és csak a lényegre hagyatkozva: kit érdekel?
ezen meg jól felhúztam magam.
finoman szólva, és csak a lényegre hagyatkozva: kit érdekel?
Írta 2003. október 18. - 19:04

Írta 2003. október 17. - 13:15

aaaaaaáááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Itt a MÁTRIX-FORRADALMAK trailje... megtkinthetõ, viszont Én nem bírom felrakni a quicktime-ot... >
>
>
vki tud olyan progit, ami megtudja nézni a mov-ot??
edited: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
csak sikerült kijátszani a telepítõõõõõõt... brrrrrrr...ÁLLLAT AZ AJÁNLAT... brosódzik a hátam... :
;D ;D ;D
huhhh az anyját...
már csak 1 hónapot kell ki bírni... :
Itt a MÁTRIX-FORRADALMAK trailje... megtkinthetõ, viszont Én nem bírom felrakni a quicktime-ot... >

vki tud olyan progit, ami megtudja nézni a mov-ot??
edited: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
csak sikerült kijátszani a telepítõõõõõõt... brrrrrrr...ÁLLLAT AZ AJÁNLAT... brosódzik a hátam... :

huhhh az anyját...
már csak 1 hónapot kell ki bírni... :

Írta 2003. október 17. - 12:08

:'( :'( :'(
nagyon sokat olvastam az egyik róla írt könyvet...
Példakép volt, mégha sohasem bokszoltam akkor is...
nagyon sokat olvastam az egyik róla írt könyvet...
Példakép volt, mégha sohasem bokszoltam akkor is...
Írta 2003. október 17. - 09:09

Írta 2003. október 17. - 09:02

Futók is, meg a salakmocis is. Bár itt azért érdekes a helyzet, mert bár az óramutató járásával ellentétesen, ergo balra mennek a pályán, a motorral meg jobbra kanyarodnak közben. Baromi hülye sport szerintem.

Írta 2003. október 16. - 16:27

a futók is, nem?
akkor sztem a zsigulik jobbra ;D (lehet h ezért nem indulnak nascaron? ;D )
akkor sztem a zsigulik jobbra ;D (lehet h ezért nem indulnak nascaron? ;D )
Írta 2003. október 16. - 16:23