ott a kádad, egy kis lúggal "kitisztítod" oszt kész is.
Vagy biztos akad egy építkezés a környéken, mindíg elkél az ember a háznál
Esetleg megeteted a disznókat, egyenek valami emberi kaját is

OFFezert jo ha kozel van egy angy erdo
itt ha elasnek vkit csak akkor talalnak meg ha en is ugy akarnam.
kutyanal is a gazdit veszik elo
mar ha van persze
NE ÍGY! NE ÍGY!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ha a betörõ bemegy a lakásodba és Te meg leütöd, akkor beperelhet ezért. Testi sértés.
ez nem mindig van így...
a múltkor besétáltam egy mûszaki cikkeket árusító boltba úgy, hogy már elõtte vettem egy hasonló cikket máshol...nemtom hogy , de befelé nem, csak kifelé kezdett üvölteni az a szar csipógó, én megálltam, majd mikor konstatáltam, hogy senki nem figyel rám, elsétáltam...
NE ÍGY! NE ÍGY!
a nagy bolt teljesen más tészta mert a legtöbb helyen van csipogó és ha ott csipogsz és futsz akkor az már jelent valamit..és akkor perelhet a rabló.
De az hogy odajönnek a pénztártól való távozás után miután nem csipogtam hogy menjek be..hát a faszom!
Ha valaki csipog vagy a kamerák veszik hogy lop úgyis beparáztatják és ottmarad ha meg fut elkapják és akkor tuti lopott..
Na ha így közelítjük meg: ha te a boltunkból lopsz és én levágom a lábat aztán megduglak szerited az másként kezelendõ?Mert ez is magánterület és lopni próbáltál én meg intézkedtem.Attól még lesittelnek..
NE ÍGY! NE ÍGY!
De az hogy odajönnek a pénztártól való távozás után miután nem csipogtam hogy menjek be..hát a faszom!
ennek kb mind2oldalról igaznak kénne lennie, de egy kisboltot, ahol a pénztár nem az ajtó "útjában" van, ne hasonlítgassunk a angyokhoz.pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.