Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból - 2.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
1628 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
há' a bódi guszti meg a mitommééénn kicsodák (fekete szemek?)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
mi aza Bódi família?
:wtf:?
vagy csak én nem nézek tévét?
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
éljen, csak ne legyen helyette:

Bódi família hétköznapjait

fábry, vagy hajós esetleg....
bennük tallán van egy minimális gusztus és mûveltség.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hála a jó égnek! Csak igaz legyen!

kiri

kiri

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
elõbb-utóbb úgy lácik fizetni kell:)
de ha már mindenképpen kell, akkor veszek inkább egy mac minit...legalábbis arról még csak jókat hallottam

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
http://index.hu/tech/jog/nonet0301/

eszem megáll...:-X

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

juj, hívom a zsarukat...!!!

(msn-en küld el légyszi :D)

Nem kell hívni a zsarukat, de hanyagoljunk már mindenféle ilyen témát! Mégegyszer. Utoljára. Köszi.
"In idem flumen bis non descendimus"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

errõl jut eszembe:
hogy lehet fegyvert váltani az OLÁH ACTION-ben?
:D

öö.. csak csendesen: megvan valakinek?
lecsúsztam róla...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
juj, hívom a zsarukat...!!!

(msn-en küld el légyszi :D)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
errõl jut eszembe:
hogy lehet fegyvert váltani az OLÁH ACTION-ben?
:D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
http://www.mtv.hu/cikk.php?id=17847

:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hülyeség. a csip ugyis meghülyül az elsõ újratöltéskor. (injekcióstüs-szakszerütlen utántöltés természetesen). azt jelzi hogy üres, közbemeg ugy nyomja kifele a lapokat, mintha muszáj lenne.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://index.hu/x?c0...ech/jog/hp0224/

Nekem is gyanús volt.... :mad:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
no, hagyjuk abba, mert modera...élvezzük õket és kész. ultraliberális vagyok.

themo

themo

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Iszonyat egyet értek! Lehet hogy csak itt Szegeden vannak rettenetesen sokan és nagyon merészek. Bár ne õk dobnák fel a hangulatot!Feltöltött kép

üdv:

**themo**

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
bár élnék én szívesebben unalmas országban ha arról van szó!
debunkó vagyok mi? ;o)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

http://www.blikk.hu/....php?cikk=19397
LOL:D

lógott a nyálam a röhögéstõl... unalmas egy ország lennénk romák nélkül :-)))

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
A Zengõn épül a radar, csak másképp

2005. február 19., szombat 9:42

A Zengõn, de nem az eredeti tervek alapján épül fel a radarállomás - értesült a Népszabadság. A lap információi szerint a honvédelmi és a környezetvédelmi miniszter a helyszínbejáráskor talált egy olyan utat, amely fakivágás nélkül kiszélesíthetõ háromméteresre. Találtak egy olyan utat a hegyre, amelyhez nem kell kivágni a fákat. A kormányzat olyan új koncepciót rendel, amely megfelel a környezetvédelmi és a honvédelmi szempontoknak is.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerosének!Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változatNyomtatható változat
hirdetés

Az eredeti tervekben egy 13 méter széles út szerepelt, amelynek vonalában fák és védett bazsarózsák is voltak, kivágásuk ellen több alkalommal tüntettek a környezetvédõk.

Áttervezik a radarállomást

A most talált alternatív út fakivágás nélkül szélesíthetõ ki háromméteresre, azonban a nagyobb elemeket így sem lehet teherautón felvinni. A Népszabadság információi szerint ezért áttervezik az épületet, a súlyát és a tömegét csökkenteni akarják, amelyik elem pedig ezek után is kihagyhatatlan, azt helikopterrel és kötélpályán szállítják a csúcsra. Az ezt megalapozó hatástanulmányokat már megrendelte a kormányzat.

Gyurcsány Ferenc a tervrõl pénteken csak annyit jelentett be, hogy a kormány döntése szerint a Zengõre tervezett radarállomás az 1999-ben jóváhagyott és engedélyezett módon nem épülhet meg. A kormány új koncepciót rendel, amely a honvédelem és a természetvédelem szempontjainak is megfelel. A környezetvédelemi tárcát meglátogató kormányfõ szerint az Orbán-kormány nem kellõ körültekintéssel döntött errõl a kérdésrõl. Gyurcsány az új koncepciótól azt reméli, hogy a két egyformán fontos szempontot - a természet- és környezetvédelmet, valamint az ország biztonságát - arányosan kielégítõ megoldást sikerül találni.

Zengõ vagy plusz 20 milliárd forint

A zengõi helyszín megtartása mellett szól az, hogy a radar beszerzését lényegében a NATO fizeti. A szervezet döntése a Zengõre vonatkozik, és a NATO-nak nincsen szándékában ezt a döntést megváltoztatni, mivel ahhoz újra az összeg tagállam beleegyezését kellene kérni. Gyurcsány szerint Magyarország bármely más helyre a saját költségén építhet radarállomást, ez azonban mintegy 20 milliárd forint pluszköltséget jelent.

A zöldek szerint a költségek ügyében a helyzet nem egyértelmû. A Magyar Természetvédõk Szövetsége a napokban levelet kapott a NATO-fõtitkár titkárságáról, amelyben az áll: ha a kormány esetleg más helyszín mellett dönt a kormányfõ által felkért szakértõi bizottság ajánlásai alapján, az a katonai szervezetet is a projekt újraértékelésére késztetheti.

A Fidesz-frakció környezetvédelmi kabinetje a Zengõ védelmére kérte fel a miniszterelnököt. Turi-Kovács Béla kabinetvezetõ emlékeztetett az állampolgári jogok országgyûlési biztosának álláspontjára, amely szerint az építkezés megkezdése jogerõs engedélyek híján egyelõre nem is lenne lehetséges. Felhívta a figyelmet arra: a felkért szakmai bizottság más helyszínt is lehetségesnek ítélt.

forrás: a zindex

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
http://www.blikk.hu/....php?cikk=19397
LOL:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

nem csak azt hijjak tamponnak amit a csajok hasznalnak

Tudom, de elsõre nekem se az ugrott be.... :)