Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból - 2.
Started by
vendég_Charon_*
, 2002. August 26. 10:53
Posted 2005. May 25. - 12:37

"Hírek a nagyvilágból" - próbáljunk visszatalálni a címadó dologhoz.
Azt pedig, hogy különféle - de fõképp cigány - kisebbség egyre gyakrabban fordul elõ a fórum valamely topikjában (és furcsamód nagyrészt ugyan az a tucatnyi ember pörgeti) kezdem kibaszottul unni. [SENKIT nem ítélek meg ez alapján; inkább vérmérséklet kérdésének tudom be.]
Hagyjuk már ezt a témát, úgy amblokk! Tudnék pro és kontra ezer példát és jó/rossz élményt írogatni én is. Nem teszem.
Megköszönöm elõre is.
Azt pedig, hogy különféle - de fõképp cigány - kisebbség egyre gyakrabban fordul elõ a fórum valamely topikjában (és furcsamód nagyrészt ugyan az a tucatnyi ember pörgeti) kezdem kibaszottul unni. [SENKIT nem ítélek meg ez alapján; inkább vérmérséklet kérdésének tudom be.]
Hagyjuk már ezt a témát, úgy amblokk! Tudnék pro és kontra ezer példát és jó/rossz élményt írogatni én is. Nem teszem.
Megköszönöm elõre is.
"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2005. May 25. - 12:29

de nagyon kevesen vannak...
egy hetet töltöttem jordániában, háát..nem laknék ott...bár a turistáktól félnek, mert ha feljelentem, hog ycsesztetett, lecsukják még egészen kis semmiségért is...a turizmusból élnek (Aquaba)
egy hetet töltöttem jordániában, háát..nem laknék ott...bár a turistáktól félnek, mert ha feljelentem, hog ycsesztetett, lecsukják még egészen kis semmiségért is...a turizmusból élnek (Aquaba)
Van állásom...:bananadan
Posted 2005. May 25. - 12:28

meg szinte minden nemzet képviselõji, és nem is kevés.
mégis.
na mind1.
éjjena rasszista magyarország!!(de mit is jelent ez a szó? nemtom, de divat hsználni, használjuk mi is!)
mégis.
na mind1.
éjjena rasszista magyarország!!(de mit is jelent ez a szó? nemtom, de divat hsználni, használjuk mi is!)
Posted 2005. May 25. - 12:25

LL rulez. Pont ezt akartam mondani.

Kislust: nem vágyóm az arabok közé, de köszi a felajánlást

és úgy gondolom, hogy élnek magyarban arabok is. (gondolom, mert szinte sose hallok róluk a hírekben -->nincs velük komolyabb problem)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. May 25. - 12:22

LL rulez. Pont ezt akartam mondani.

Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum:
Posted 2005. May 25. - 12:22

tudom, hogy nem csak rájuk tartozik, csak számomra undoritobban adják elõ..
és minden nemzetiségben van probléma, csak éredekes, hogy velük a legtöbb.
nos ez tény...bár próbálnál meg arabok között élni..

szerintem kulturálisan nagyon messze, földrajzilag meg nagyon közel vannak hozzák, szerintem ezért a sok összetûzés
Posted 2005. May 25. - 12:18

tudom, hogy nem csak rájuk vonatkozik, csak számomra undoritobban adják elõ..
Posted 2005. May 25. - 12:16

m kisistennek hiszi magát..
?!
hát ez nemcsak rájuk vonatkozi, sõt, mivel kisebbségben vannak, így köztünk több ilyen van....sokkal
Posted 2005. May 25. - 12:14

meg egyszerûen könyörgöm sokuknak a higénia ismeretlen kifejezés..
és télleg az van, hogy ha már kicsit csunyábban nézel rá, akkor már húúúúú
a másik oldal pedig a békalámpás mercivel közlekedik és kisistennek hiszi magát..
?!
és télleg az van, hogy ha már kicsit csunyábban nézel rá, akkor már húúúúú
a másik oldal pedig a békalámpás mercivel közlekedik és kisistennek hiszi magát..
?!
Posted 2005. May 25. - 12:11

Nincs ezzel baj, tesó, én csak azt mondom, hogy két út közül álltalában a könnyebbet választod, és ha elég sírni egy kicsi egy valag pénzért, hogy téged elnyomnak, akkor azt csinálod. Persze lehet, hogy ez hülyeség, és nem akarok megölni senkit, de miért kell beszólni, lécci valaki magyarázza el. Volt olyan is, hogy a csajom fenekére csapott egy cigánygyerek, volt vagy nyolc éves. A család meg vigyorogva, meg persze ugrásra készen figyelte.
Cseppet sem volt megalázó.....
Cseppet sem volt megalázó.....
Posted 2005. May 25. - 12:09

Na akkor hadd offoljak én is:
Ámerikában pölö már a 60as évek óta nagy erõfeszítéseket tesznek ez ügyben. Az eredmény: majdnem semmi.
Szal más ötlet? Ha megvan a megoldás, garantált a Nobel-díj:D
és ha nem megy, akkor hagyjuk a picsbe? ááá, mindegy alapon?
ez van, ez (is) az emberiség keresztje...
Posted 2005. May 25. - 12:07

az szerintem mindig csak a lusta/egyszerûbb/tipikus megközelítés, hogy ezt tett>>utáljuk õt...ahelyett, hogy megnéznénk, hog ymiért tette...
nem azt mondom, hogy jó dolog, ha szétbaltázzák a hivatalt, de egy egyszerûbb embernek kevesebb eszköze van kifejezni magát...
nem azt mondom, hogy jó dolog, ha szétbaltázzák a hivatalt, de egy egyszerûbb embernek kevesebb eszköze van kifejezni magát...
Posted 2005. May 25. - 12:07

Na akkor hadd offoljak én is:..ezeket az okokat kell megszüntetni, és akkor jó lesz...
nempedig kiirtani õket..
Ámerikában pölö már a 60as évek óta nagy erõfeszítéseket tesznek ez ügyben. Az eredmény: majdnem semmi.
Szal más ötlet? Ha megvan a megoldás, garantált a Nobel-díj:D
Kutyanyúl: Nekem az egyik kedvenc történetem, mikor (asszem fél éve történt) kimentek a yardok intézkedni egy putrihoz, be akartak vinni valami jóembert, de jött a lelkes rokonság, és megtámadták a fakabátokat.
Azok meg elmenekültek. Aztán semmi, gyõzött a Kolompár family, mint 1 rossz vígjátékban.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Posted 2005. May 25. - 12:04

Azt tudom, hogy nem az, de talán nem kellene adni a lovat alájuk. Lassan már mi vagyunk kissebségben jogilag, mert ha valami nem úgy megy, ahogy szeretnék, akkor: Azé merén cigán vagyok?
Volt olyan, hogy szétverték a polgmesthivatalt baltával, vaz, mert nem kapták meg idejében a segélyt. Szerinted? Ráadásul onokabratyó cociológus, tudnék mesélni órákig vaz, hogy mik vannak....
Volt olyan, hogy szétverték a polgmesthivatalt baltával, vaz, mert nem kapták meg idejében a segélyt. Szerinted? Ráadásul onokabratyó cociológus, tudnék mesélni órákig vaz, hogy mik vannak....
Posted 2005. May 25. - 12:02

nos ha szentelsz egy kis idõt rá, akkor rájöhetsz, hogy miért ilyenek (a többség)..ezeket az okokat kell megszüntetni, és akkor jó lesz...
nempedig kiirtani õket..ha a gyerekd rosz, lelövöd? õ csak úgy viselkedik, hogy mutaják/hagyják neki..
azt is mondhatnám példának, hogy mikor a kutya beugrik elém a bicóúton, nem a kutyára vagyok mérges, hanem aki odaengedte..
ezisoffvolt
nempedig kiirtani õket..ha a gyerekd rosz, lelövöd? õ csak úgy viselkedik, hogy mutaják/hagyják neki..
azt is mondhatnám példának, hogy mikor a kutya beugrik elém a bicóúton, nem a kutyára vagyok mérges, hanem aki odaengedte..
ezisoffvolt
Posted 2005. May 25. - 12:01

ez az ország nem rasszista.
csak néhány ember az, de az hol nem?
a rasszistát csinálják belûlünk.
és van sok sok primitív ember az országban(kb 9 millió?)
akik ezt elhiszik, és hangoztatják utána, hogy igen, fujj, tényleg rasszisták vagyunk.
még jó hogy tudják mit jelent akár a szó maga. de hangoztatják, morognak, stb.
böe.
csak néhány ember az, de az hol nem?
a rasszistát csinálják belûlünk.
és van sok sok primitív ember az országban(kb 9 millió?)
akik ezt elhiszik, és hangoztatják utána, hogy igen, fujj, tényleg rasszisták vagyunk.
még jó hogy tudják mit jelent akár a szó maga. de hangoztatják, morognak, stb.
böe.
Posted 2005. May 25. - 11:57

Ezek betegek, ami itt a rasszizmussal megy ebben az országban, hát én kész vagyok ettõl. Nekem meg odarakták a hasamhoz a kést b*zdmeg, hogy adjak cigit. És akkor szeressem õket, meg tiszteljem a másságukat, mi? Mennek a picsába.
Igenis zavar, mikor beszólnak a barátnõmnak, hogy: de jó s**ged van bébi - miközben bringázunk,.A múltkor azért akartak megverni, mert RÁJUKNÉZTEM, hogy nem lépnek-e elém. minndjárt volt: Mitnézelvazegájjámegazonnalköcsög.
Bocs, off volt.
Igenis zavar, mikor beszólnak a barátnõmnak, hogy: de jó s**ged van bébi - miközben bringázunk,.A múltkor azért akartak megverni, mert RÁJUKNÉZTEM, hogy nem lépnek-e elém. minndjárt volt: Mitnézelvazegájjámegazonnalköcsög.
Bocs, off volt.
Posted 2005. May 25. - 11:24

biztos kevlárborítást kap majd a sérült fotel. Az bírja a gyûrõdést:)remélem hogy a BKV is felfogja jelenteni azt a mocskos fasiszta aljas támadót, hogy a józsika túloldalán outpotolt bicska kiszurta a mûbõrt...
Posted 2005. May 24. - 21:53

remélem hogy a BKV is felfogja jelenteni azt a mocskos fasiszta aljas támadót, hogy a józsika túloldalán outpotolt bicska kiszurta a mûbõrt...
Posted 2005. May 24. - 18:09

Józsika és a Mongoose típusú BMX kerékpár esete. -Már megint báncsák ezt a szegény gyermeket, nem elég hogy megszurkálták...brühühü