Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból - 2.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1628 replies to this topic

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
ezért jó a Nascar, meg a többi körbe-körbe autóverseny. Hiába dög unalom a pálya, és a kormányt nem is kell balra fordítani (lehet egyáltalán? :D ), de ott legalább egyformák az autók, és nem az dönt, hogy kinek a segge alatt van (sokkal) jobb kocsi
Mondjuk a forma 3000 is vmi ilyesmi, és Zsoltunk nem alakított túl maradandót...

(apropó: a Nascarosok merre mennek? balra vagy jobbra? Mert azt hallottam, hogy amikor a salakmotor pályán van a miskolc-rally prológja, akkor azért mennek más irányba mint a futók, mert régen sok volt a zsiguli, és a tankjuk olyan volt, hogy csak így kapnak benzint. Mondjuk ez sztem nascarnál nem áll fenn)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://index.hu/poli...lvar/penge1016/

...nos, ha felém repülne tekerés közben egy 40 centis fûnyírópenge, lehet, hogy én is szívbajt kapnék...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ;D ;D nagy igazság! ;D ;D ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Hill nagyon bölcs ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
engem csak az zavar, hogy nem õ a legjobb, csak egy a jók közül, akinek több szerencséje volt. A szerencséjét meg úgy hívják, hogy Ferrari. Nem lehet épeszû ember számára kétséges, hogy azzal az 1es számú Ferrarival ma Coulthard, Raikönnen, Ralf, Montoya, Alonso, vagy Barichello is világbajnok lehetne. De csak MS-nek jutott ki belõle egy darab.

Amikor Villeneuve ott volt a Williams Renault-nál, akkor neki (vagyis az autójának) nem volt ellenfele. Világbajnok lett. Azt hitte, hogy megfogta az isten lábát a milliókkal beszálló BAR-ral, de besz*pta. Azzal a kocsival már nem ment igazán a szekér.

Amúgy Damon Hill már régen megmondta az igazságot: "Érdekessé akarják tenni a Forma1-et? Adjanak mindenkienk egy minardit... "

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
jaj ne útáljátok már mert jó... ;)
Én sem bírom, mert tényleg nagy az arca, de el kell ismerni tud...
http://index.hu/spor...umacher/msjobb/
vagy ha õ nem is a managere a király.. :D
És szerintem ha az én anyémék kertje végén is lett volna egy gokartpálya, ahol kiskoromtól nyomatom a gokatot lehet, hogy én állnék ott.... :)
És ha a nagyi piros lett volna, a nagypapinak pedig kék villógó lett volna a fején, én lennék.....

Szerintem akkor is király amit csinál, és ha rajtam is akkora lenne a nyomás mint rajta, én is elengedném magam néha....

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
épp Rossi az, akit a ferrari teszt pilótának hívott meg... :-\ :-X

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Na, ez mégegy ok, amiért tudom utálni a MS-t. nem kommentálom, legyen elég annyi, hogy sztem szánalmas...

Ja, amúgy nem az a csúnya, hogy Valentino Rossi megnyerte az 5. világbajonoki címét a gyorsasági motoros VB-n, az se, hogy még 2 futam van, de hogy a Sumájer 32 éves, õ meg 24, na az!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Sokan nem 6szoros világbajnokok és ezt teszik, bár... nem helyeslem!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Tudod Para ha én lennék 6.-szorra világbajnok Én is ezt tenném! ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Az lett volna szép, ha ráesik a hûtõ, vagy mittudomén...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
cipészg*** megünnepelte a 6.világbajnoki címét...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
no, mifene. valasztasok lesznek a sogoreknal? mert en nemhiszem hogy egy ember, marmint politikus onkent ilyet tenne. vagy hogy is van ez, lehet hhogy megint csak magyarorszagbol indulok ki...
és ha mar osztrakok, mit szoltok hogy kaliforniat a terminator kormanyozza? ;D ;D ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
BKVs topikban volt szó a sógorokról:
http://index.hu/eu/e...03.10.09

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hát neke ma medvés hírhez kapcsolódva csak annyit, tudom morbid és kegyetlen:
Aki hülye haljon meg... :-X

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Igen. Ez a nemjöttbe-kategória. Nem szeretnék morbid lenni, de tipikus utolsó mondat: Nem kell aggódni, az alaszkai barnamedvék barátságosak... biztos csak egy kis kekszért jöttek a sátrunkhoz...

Más: http://index.hu/velv...bil/mobiljatek/ Azért picit sajnálom azon embertársaimat, akik szabadidejüket a telefonukkal játszva töltik... Nem is amerikaiak lennének. Mivel támasztják alá? Hogy a Lara Croftnak jó a feneke... vazzeg... :-X :-X :-X

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ciki... ::)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://index.hu/poli...lvar/medve1008/