Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból - 2.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1628 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
kicsit lassú, ez tény (agyilag). de nem lehet mindenki olyan okos és gyors mint mi. ::) de õ csak egy autóversenyzõ.
mind ennek kellemes folyománya legalább, hogy nem egy észmegjátszós seggarc, mint a legtöbb gyors és intelligens médiaszemélyiség. ::)

az tanulságos viszont, hogy a külföldi kollégái, fõnöke, f1-es személyiségek nem így nyilatkoznak róla.
kedvelik õt a személyisége miatt.
pedig ebben a sportban nem szokás véka alá rejteni durva véleményeket.

lehet, ez csak a honfitársait zavarja. vajon miért?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

Sztarokra szukseg van, beloluk el a media, mert a buta emberek csak veluk foglalkoznak. Lasd VV barmok.
En sem szeretem kifejezettem Zsoltikat, de o legalabb elmondhatja magarol, hogy valamilyen szinten muvelt ( 5-6 nyelvet beszel ) ezzel szemben a csodas gigasztarok, meg a valosag tuleloi olyan butak mint a fold.
Az Oroszok sem azert tesznek be valakit a csapatba, mert nincs jobb nala, hanem azert mert nekik egy Orosz kell oda. Ez majdnem olyan, mint az, hogy az amcsik ket termek kozul azt veszik amelyik a sajat hazajuk termeke. Vedik a piacot kemenyen.

Ehez persze az is hozzatartozik, hogy a minosegre is figyelnek. Ehez kepest mi van itthon?

kár, hogy eközött az 5-6 között nincs ott a magyar is.... :-\

erõsen vetekszik egy focista stílusával, mikor nyilatkozik, arról nem is beszélve, hog ymekkor béna volt a U...n reklámban, pedig gondolom ott volt lehetõsége betanulni azt az egy mondatot..
engem azért zavar, mert a mi f1-es pilótánk ha nyilatkozik, ha reklámban szerepel, ha fényképet készítenek róla, vacakul érzem magam, már-már égõ(mint amikor az iskolai ünnepségen valaki belesül a versbe, nekem is szar..)....

az biztos, hogy nálam csilliószor jobban vezet, de ettõl még nem szívesen látom a képernyõn/újságban...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Szerintem vicces..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nagyon lol...
jódolgukban nem tudnak mit csinálni..... :-X

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
"Bocsánat!" - Amerikai honlap kér elnézést Bushért

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Bár még nem robogott át felettem vonat, de ha lelapulsz az anyaföldhöz és nem lóg ki kezed/lábad, akkor..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na ezt csináld utána...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Maghalt Jasszer Arafat

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A mûveltség és a nyelvtudás nem azonos!!!!! _képzavar_

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
lordleslie:
csak a pontossag kedveert:
zsolti nem kapott egy fillert sem az allamtol.ha kapott volna,azt is csak kolcsonbe kaphatta volna,ugy,hogy a csaladi vagyon lett volna ra a biztositek.ami olyan,mint a Dallasban...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Sztarokra szukseg van, beloluk el a media, mert a buta emberek csak veluk foglalkoznak. Lasd VV barmok.
En sem szeretem kifejezettem Zsoltikat, de o legalabb elmondhatja magarol, hogy valamilyen szinten muvelt ( 5-6 nyelvet beszel ) ezzel szemben a csodas gigasztarok, meg a valosag tuleloi olyan butak mint a fold.
Az Oroszok sem azert tesznek be valakit a csapatba, mert nincs jobb nala, hanem azert mert nekik egy Orosz kell oda. Ez majdnem olyan, mint az, hogy az amcsik ket termek kozul azt veszik amelyik a sajat hazajuk termeke. Vedik a piacot kemenyen.

Ehez persze az is hozzatartozik, hogy a minosegre is figyelnek. Ehez kepest mi van itthon?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
zavar valakit hogy ottvan?
tudom, lehetne másvalaki tehetségesebb is ott, de akkor mért nincs?
mert szegények ebben tuti nem (olyan) tehetségesek(max dodzsemben). lévén nicns pénzük gyakorolni. gazdagok! mi tart vissza titeket?!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
;D vicces.
más szinten vannak itt problémák. Vole tömören megfogalmazta.

nem kapott az államtól támogatást....állítólag, ezt sem cáfolni, sem megerõsíteni nem lehet.
a hivatalos álláspont az, hogy nem kapott.
innentõl ezzel dobálózni demagógia.

nem csak a tehetség számít sajnos, NAGYON SOK MÁR OTT LÉVÕ VERSENYZÕ ESETÉBEN SEM
mindenki lóvéval ugrott be.

csak ezen más országban nem fröcsögnek.
örülnek, hogy ott van az emberük.

jön az új csapat, orosz versenyzõvel....sok lóvéval. a szitu ugyanez, még nem tudjuk milyen lesz a pénzzel betolt emberük.

és még mindig nem értem miért kell kiakadni, ha vkit tolnak.
a szponzorkeresés nem a versenyzõ dolga, hanem a menedzseréé. ha van pénze (vagy az apjának)menedzserre (és jó :-X), lesz szponzora.
aki bambabéla, nem lesz menedzsere. az csak pampoghat, hogy "mér õ, amikor én annyira jó vagyok"
ez nem így megy sehol a világon.

és azt sem értem, hogy azok pampognak különbözõ f1-es fórumokon is a legjobban, akiknek a szája elõl nem vesz el "falatot" ez a szerencsétlen. és igazából senki szája elõl nem vesz el.
akkor meg minek dumálni, nem értem? :o

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Na igen, a helyes hozzáállás :-\

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Az utak szet is fogjak razni a segged, ha tobb penz lesz akkor is, mivel eleve szarul csinaljak meg, hogy szetmenjen, es par ev mulva ujra legyen munkajuk.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Valamint mennyi pénzébe is kerül ez az államnak?
A kórházakban meg nincs mûszer és tán fûtés se, az útjaink "hibátlan" állapotban vannak és még sorolhatnám.
szóval szerintem mielõtt elkezdjük rázni a rongyot, hogy húú nekünk van F1es pilótánk az elött tegyük rendbe az ország népét jobban érintõ kérdéseket.
(nekem nem lett attól jobb, hogy BAumgartner ott van, de az útak szétrázzák a sejhajom)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem erdekel a szomszed tehene.
de ha ilyen luzerekre pazarolunk minden lehetososeget akkor az igazi tehetsegek ott fognak megoregedni a szerviz hatso udvaran.
ezzel az erovel arra a fazonra is buszkek lehetnenk aki a keletiben csovezik tolo kocsiban, es egy ronyggyal szokta felitatni a vizeleltet.

de minek legyek az?

mas nemzet sem buszke az ilyen emberekre!
csak mi feltelezzuk roluk.
csak nemtom miert.

de mindegy te lehetsz buszke ra.
en inkabb azokra a fazonokra leszek az akik tenyleg letettek vmit az asztalra, de mindezek ellenere szinte senki nem ismeri oket.
van ugy, hogy meg a sajat varosuk polgarmestere sem.
de az utolso focista ket ballalbas f@szt igen.
lehet nyugodtan folytatni ezt a vonalat.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
sztem tök nagy szégyen kinevetni, fanyalogni valakin, aki azonos állampolgárságú velünk.

az, hogy milyen a teljesítménye, ilyen szempontból tök másodlagos, nem az a lényeg.

a fél világnak meg is van a véleménye a magyarokról az ilyen hozzáállás miatt, számukra ez ismeretlen viselkedés.
ez a téma kapcsolódhatna a gyp topikos-hoz is, mert nagyjából ugyanaz a szar, amirõl ott beszéltünk az usa kapcsán.
ezért tartunk itt, ahol.

legyünk demagógok magunkkal szemben is, dögöljön meg a szomszéd tehene is, ez a követendõ példa........gratulálok.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem zavar, hogy ott van
csak az zavar, hogy mindezert o nagy istencsaszar.
vannak sokkal tehetsegesebb emberek akik meg igy ismeretseg nelkul is sokkal tobbet tesznek az orszagert es oket senki nem ismeri.
hat ez a gond!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
valóban nem egy õstehetség, de miért zavar ennyire mindenkit, hogy ott van?