Ácsi! :no:
Nem fikáztam senkit.
A saját országukban pedig azt csinálnak amit akarnak. Ha terroristát fognak, hát tegyék.
Ha azt mondják, hogy több terv is volt, hát legyen - reálisan hangzik.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból - 2.
Indította
vendég_Charon_*
, 2002. augusztus 26. 10:53
vendég_Charon_*
Írta 2004. november 23. - 11:55

Írta 2004. november 23. - 11:54

ki az az "anglia"?
õk?
"állítja meg nem nevezett kormányzati forrásaira hivatkozva az ITV News brit hírtévé."
õk?
"állítja meg nem nevezett kormányzati forrásaira hivatkozva az ITV News brit hírtévé."
Írta 2004. november 23. - 11:50

ja, ez annyira igaz mitn a tömegpusztító fegyverek létének híresztelése.
van aki még hisz egyántalán az angoloknak?
hogy is van? farkast kiáltanak, hisznek nekik... egyszer. kétszer. háromszor.
de most már akkor is hazudik anglia amikor kérdez..... :x
vendég_Charon_*
Írta 2004. november 23. - 11:40

Írta 2004. november 23. - 02:29

kutyaszarszedés a fõváros parkjaiban, napi 16 órában három éven keresztül?
szerintem.
szerintem.
Írta 2004. november 23. - 01:12

Írta 2004. november 23. - 00:53

mögé
de ezeket nem megölni kell.. hanem elrettenteni. és ez elrettentés másoknak is... talán.
de úgysem lehet jó módszert kitalálni...
sajnos.
de legalább idáig eljutottunk. hogy az ilyeneket igaz röhejes idõre, de lejegelik.
mondjuk tényleg nem sok idõ, de ezek után FUCCS erkölcsi bizonyítvány...

de ezeket nem megölni kell.. hanem elrettenteni. és ez elrettentés másoknak is... talán.
de úgysem lehet jó módszert kitalálni...
sajnos.
de legalább idáig eljutottunk. hogy az ilyeneket igaz röhejes idõre, de lejegelik.
mondjuk tényleg nem sok idõ, de ezek után FUCCS erkölcsi bizonyítvány...

Írta 2004. november 23. - 00:44

jó.. igaz.... elhamarkodott volt
de legalább valami kézlevágás, vagy homlokba valami jel égetése?
autó után? vagy autó elé?
de legalább valami kézlevágás, vagy homlokba valami jel égetése?
autó után? vagy autó elé?

Írta 2004. november 23. - 00:19

azért a lopással ne ennyire elhamarkodottan...
mert akkor igen kevés vállalkozó maradna az országban.
sorban állnának a saját kivégzésükön.... (vannak pár millióan)....
simán aki ilyet tesz, kegyetlenkedés, kis mértékben vissza kéne adni neki. megtanulná egy életre..
mondjuk légpuskával a hátsó felét céltáblának használni... vagy autó után kötni, sztem 5 méter után megjegyezni egy életre... csak az a baj h akkor meg a "hóhér" kerülne ugyanebbe a helyzetbe....
mert akkor igen kevés vállalkozó maradna az országban.
sorban állnának a saját kivégzésükön.... (vannak pár millióan)....
simán aki ilyet tesz, kegyetlenkedés, kis mértékben vissza kéne adni neki. megtanulná egy életre..
mondjuk légpuskával a hátsó felét céltáblának használni... vagy autó után kötni, sztem 5 méter után megjegyezni egy életre... csak az a baj h akkor meg a "hóhér" kerülne ugyanebbe a helyzetbe....
Írta 2004. november 22. - 23:44

Írta 2004. november 22. - 18:37

Úgy kell nekik... :mad:
hogy rohadna meg az összes ilyen köcsög buzeráns barom.
:rocketman
egy életre be kéne zárni ezeket a rohadékokat. :mad:
hogy rohadna meg az összes ilyen köcsög buzeráns barom.
:rocketman
egy életre be kéne zárni ezeket a rohadékokat. :mad:
Autist Team:)
vendég_Charon_*
Írta 2004. november 22. - 16:41

Írta 2004. november 21. - 02:07

Netesek viruljatok[/url]
Akkor ezért lett olyan gyors a net itthon 1óra kapcsolat szünet után

Mondjuk fura is volt "Az Ön kapcsolata: 1556.5 kbps" a letöltés vezérlõben

Írta 2004. november 20. - 19:43

mekkora jó
gyõrben ingyen lámpa osztogatás kerékpárosoknak, illetve egyedi "rendszám" ráfujása, mely csak UV-vel látható... hétfõtõl meg györben razzia, szal vigyázni ottaniak:)

gyõrben ingyen lámpa osztogatás kerékpárosoknak, illetve egyedi "rendszám" ráfujása, mely csak UV-vel látható... hétfõtõl meg györben razzia, szal vigyázni ottaniak:)
vendég_Charon_*
Írta 2004. november 17. - 08:59

vendég_Charon_*
Írta 2004. november 16. - 10:39

Írta 2004. november 15. - 13:17

Megtalálták Atlantiszt
(már megint)
ha énis kijelentem h megtaláltam (már megint, ahogy a Charon is írta:) )
szal ha énis bejelentem a dolgot, engem is megtámogatnak vajon 250ezer amcsi fizetõeszközzel?
je. mert akkor megyek a Blikk-hez rögtön:D
vendég_Charon_*
Írta 2004. november 15. - 13:14

Írta 2004. november 13. - 00:59

hát igen.
de inkább a MOL, - a ma bejelentett "brutális" (nem találtak már elég kifejezõ szót) idei extraprofitja örömére - adhatna legalább olyan benzint, mint amit az osztrákok kapnak 5X annyi fizetésbõl.
ezért írtam, hogy nem ott kezdõdnek a gondok, amit a média felfúj, hanem ott, amit már nem is mutathat
képzeljétek hányan buknának, ha a benzin ügy bizonyítást nyerne. tehát mindenki benne van, aki számít.
az ilyen Zsolti ügyek arra jók, hogy eltereljék a figyelmet a valódi, nagyon súlyos geciségekrõl.
a polgár meg jól benyeli.
sztem itt kezdõdnek a gondok, nem a zsoltinál. az a pénz............ki sem lehet fejezni, mennyire lófasz.
lenne, ha megkapta volna.
de inkább a MOL, - a ma bejelentett "brutális" (nem találtak már elég kifejezõ szót) idei extraprofitja örömére - adhatna legalább olyan benzint, mint amit az osztrákok kapnak 5X annyi fizetésbõl.
ezért írtam, hogy nem ott kezdõdnek a gondok, amit a média felfúj, hanem ott, amit már nem is mutathat
képzeljétek hányan buknának, ha a benzin ügy bizonyítást nyerne. tehát mindenki benne van, aki számít.
az ilyen Zsolti ügyek arra jók, hogy eltereljék a figyelmet a valódi, nagyon súlyos geciségekrõl.
a polgár meg jól benyeli.
sztem itt kezdõdnek a gondok, nem a zsoltinál. az a pénz............ki sem lehet fejezni, mennyire lófasz.
lenne, ha megkapta volna.
Írta 2004. november 13. - 00:07

Kedves srác. Olyan kis ügyefogyottan, belassulva, kicsit határozatlanul, de azért tudja mit beszél. Én nem azt mondtam, hogy a személyiségével van a gond, nem is irigylek tõle semmit, csupán nem azt kapja amit érdemel. Talán nem adtak neki állami pénzt, de volt szó róla. És itt a gond. Mert szerintem meg inkább a 6 éves kis pöcsöknek kellene épiteni sportpályát, meg tornatermet. Sajnos rájuk viszont már nincs pénz. Arra sincs pénz, hogy a 80 éves nagymama a kórházban ne csak egy 2/3ad kiflit kapljon reggelire, hanem mondjuk annyit, amennyit kér. Szal a vezetõ pénzelosztó emberek szemléletével em értek egyet.