Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból - 2.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1628 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem nem errõl volt szó tényleg hanem hogy szabad e a táskámba akármilyen idegen embernek, belenéznie legyen az boltos vagy biztonsági..nem.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
namost várjá attól tekintsük el, hogy beverem-e az orrát vagy nem. mer az oké testi sértés, kivéve, ha õ kezdi? ;)
de maag a lopás ténye szerintem más mint, hogy bliccelsz
ha megdigsz feljelentlek zaklatásér, emg megontásér, meg, meg,

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Na ha így közelítjük meg: ha te a boltunkból lopsz és én levágom a lábat aztán megduglak szerited az másként kezelendõ?Mert ez is magánterület és lopni próbáltál én meg intézkedtem.Attól még lesittelnek..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

amugy is eleg fura stilusban jarom a boltokat

te amúgy is elég fura vagy :)
bátyám is szopatja az öröket hébe-hóba. meg meg a Tescoban vannak más sztorik is :D

de szerinted 10 tolvajból, hány mutatja meg önként a tatyót?
azmeg oké, hogy a kaller nem tartóztathat fel, de a saját boltod az végülisnem.. "magánterület" féleség és a saját értékedet lopja, szal kicsit más tésztának kénne lennie.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szertem nem tarthatod ott
mert nincs hozza jogod, eppugy ahogy a kallerral sem varod meg a zsarut
mert meno az ember.

amikor bekisernek es eg a bor a pofadrol akkor elvileg visszakene kiserniuk ugyanoda ahonnan behoztak es ott mindenki szeme lattara szabadon engedni
nem?
nem csak ugy a hatso ajton elsurranthatsz modo elengedni.

ha a tolvaj maga enged bepillantast nyerni a taskajaba akkor nincs miert feljelentenie.
mivel o mutatta meg.

kb olyan mintha egy mutogatos jelentene fel vkit mert megezte a pocset.

en neha szoktam szivatni az oroket
jarkalok ossze vissza
amugy is eleg fura stilusban jarom a boltokat
(utalom a nagy tomeget, mindenki vonszolja a kosarat, ...)
szal sokszor lekopnak rolam.
amugy leszarom en csak halkan rohogok magamban az egeszen

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Onnan nézve lehet;) innen..néha az;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
igen igen és igen..
azért abban megyegyezhetünk, hogy szar a világ? ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nekem a barátnõmet szólította le biztonsági õr aztán meg a haverjaival kiröhötgék mikor elküldte a picsbe a taplót..kár hogy nem voltam ott, mert ha nem loptam és nem keltek zavargást szarok a biztonságiak fejére de azt utálom mikor bevásárlókocsival nyomulok a boltban és jön utánam a nagyapó forma biztonsági és néz hogy mit csinálok..
Kis boltba mondjuk nem járok csak egy üzletbe de az egy nagyon jó barátomék boltja és törzsvevõ vagyok szóval ha épp nincs nálam annyi mint amennyi kell simán elnézik éls vihetem másnap, meg egy napi 1500 forintot átlagban otthagyok:D
Persze tudom Leslie, de azt kell hogy mondanom hogy benne van a pakliban ha dolgozol érnek kellemetlen meglepetések(hamis pénz, átbaszások, lopás rablás stb)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Ismerem azt az érzést is amikor, vadul figyel a biztonságiõrbácsi, hisz kamasz vagyok... ;)
de bahh..
és kisboltokban sem csak a nap végén derül ki a lopás. anyám olyan hogy ránéz a polcra és kiszúrja, hogy hopp hiányzik az a váza.
tudod milyen szar ezekután még gürcölni aznap és mosolyogni a következõ vevõ szemébe és tûrni a picsogását?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Velem is történt már meg olyan, hogy nagyböhömáruházban (T**co).... ....Belémkaroltak két oldalról a biztonsági õrök, hogy megyünk be szépen a szobába kisöcsi, megnézzük mit loptál....
Persze semmit, de olyan megalázó dolog volt, ami miatt azóta se mentem be abba az üzletbe.
Szóval iszonyatosan megalázó, hogy ÉN, aki soha semmilyen formában sem loptam, meggyanúsíttatok, az osanban kétpofára túrórudit zabáló karamellbõrûek mellett meg elmegy a biztonsági õr.
Vagy kedvesem mellett egy bizonyos élelmiszerüzletben végig sétált egy biztonsági õr bátsi és nézte a kezét, hogy mit csinál - odahajolva gyakorlatilag.
Skandallum! :mad:

Nálam szépen nõ a lista, hogíy hova nem megyek többet.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem mindíg jó mindenkinek és egy kisboltban meg nem lehet úgy figyelni..de ott nincs is biztonsági, általában ha ott lopnak akkor az csak este derül ki leltárnál.
Szóval elismerem hogy ez egy boltvezetõnek nem mindig jó, de egy átlag polgárnak aki nem lop csak szenved a túlbuzgó alkalmazottak miatt csak jó..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
csipogonk nincs, múltkor meg egy másik ügy miatt olyan 50percbe telett a rendõrõknek hozzánk érni.. emnnyi lehet? 6km?
addig kínáljam meg kávéval?
hameg beverem az orrát még én leszek feljelentve..
hol az igazság?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem nézheted még ha egy utolsó c*igány is az aki lopott..ha megmutatja az õ baja de késõbb ezért perelhet téged...
gondolj bele a te táskába én belenézhetek vagy akárki bámulhatja?turkálhatunk benne?
Nem.
Ha rendõrt hív az eladó akkor tõlem megnézhetnek mindent, de egy boltos ne egy biztonsági és egy ellenõr ne;)
Ha tudod hogy lopott akkor megállítod.
Ha csak csipog majd õ kipakolja a táskát és kiderül minden ha meg megtagadja na akkor feltarthatod és hívhatsz rendõrt lopás alapos gyanújával..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
az rendben van, de én mint "eladó" nehogymár ne nézhessem meg teszemazt egy napbarnította ember táskáját, amikor tudom, hogy eltünt a könyv a polcról...
(eddig mindig akkor voltak a boltunkban tolvajok, amikor én nem, de egyszer, úgy....)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nagyon helyes!Ez csak kis részben a tolvajoknak kezdvezés de velem már történt olyan atrocitás hogy a biztonsági örök harmadmagammal hátravittek minket és fenyegettek hogy biztos loptunk(fizetés után! persze nem csipogott semmi de azért ugye)és tudod miért vittek be?Mert röhögtünk..táskák ki.
Én örülök neki..rendõrnek bármikor, mert még soha nem loptam meg szeretek vásárolni egyébként is:D de a biztonságiak..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Szigorítanák a petárdázás szabályait (végre)
http://index.hu/poli...lfold/peti0102/

amit az indexen nem találtam, de reggel hallotam a híradóban, vagy miben, hogy
ezentúl egy bolt biztonsági õre, vagy eladója nem nézhet bele a táskádba. ha azzal gyanúsít, hogy loptál valamit ki kell hívnia a rendõrõket és õk megnézhetik a te pakkodat.
úgy imádom, hogy mindig a tolvajoknak kedveznek a kereskedõk helyett.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
http://index.hu/poli...ld/1227tsunami/

http://index.hu/poli...old/renges1226/

egyik pillanatról a másikra...:-\

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag