Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból - 2.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
1628 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jó vassal indult.;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Talmácsi Gábor NYERT !!!! :respect: :cool: :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Nem, a sniper a fedezettûz, õs is a rakétással van:) De egy szóval sem említettem, hogy Én lennék a rakétás, kérlek ne vádolj ijenekkel, a végén még értem jön egy nagy fekete Volga... :scared:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Igenis palimadarak vagyunk, különben már ez lenne: :rocketman :snajper:

te vagy a mérges palimadár, aki rakétavetõvel akarja lemészárolni a politikust
és a mesterlövész meg eközben téged szed le? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...egyszer, ha felbosszantanak, befúrom magam a parlamentbe karbantartónak, s szüretkor belekakálok a ventillátorba...

argghh...

:lol1: LOL
Az a baj, hogy akik a parlamentben "melóznak", egész nap beleszarnak...no nem ám a ventillátorba, hanem 10.000.000 palimadár életébe...
Igenis palimadarak vagyunk, különben már ez lenne: :rocketman :snajper:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
http://www.origo.hu/...eszamolnak.html

következõ mi lesz? Nem dolgozhatom magamnak "csak úgy"??
....

legközelebb ha gereblyézem a baszott leveleket, bejelentem magam, mint alkalmazott magamnál, adózok magamután, s felveszem amunkanélküliek foglalkoztatása után járó bértámogatást magamnak magam után államelvtárstól.

Remélem, holnaptól minden szép lesz, meg legális, meg fehér, mint a mészkõbányák, meg az autópályanyomvonal telek kisajátitások, meg bankkonszolidációk...

egyszer, ha felbosszantanak, befúrom magam a parlamentbe karbantartónak, s szüretkor belekakálok a ventillátorba...

argghh...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kúl.
dózerolták volna el azt a pár szálat, a lokátor miatt azt' jóva'.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
offtopic: most voltam a koppenhagai botanikus kertben. Egy bazsarozsa fajra (Paeonia officinalis subsp. banatica) azt irtak, hogy Magyarorszagrol szarmazik, ami igaz is, mert csak itt el meg. Ezutan lazan odairtak, hogy danul ugy mondjak, hogy roman (!) szellorozsa. Le is fenykepeztem:)
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Valahol azért én is megértem a csigazabálókat, hiszen az új tagállamok állampolgárai kb. olyanok, mint itthon a román melósok. Szaré'-hugyé' elvállalnak minden munkát, bár ezzel még nem is lenne gond talán, Anglia pl. összeomlana a bevándorlói nélkül.
De azon érdemes lenne elgondolkodni, hogy miért utálják egyre több helyen a magyarokat... Rengeteg magyar LOP külföldön, a magyarországi hírek pedig sokszor negatívok, gondoljatok csak a pár évvel ezelõtti BBC riporta, amely hazánkat a korrupció fellegváraként aposztrofálta, teljesen jogosan. Azok "akikrõl nem beszélünk" pedig rendszeresen, 3-400ad magukkal, politikai menedéket kérnek Brüsszeltõl, Kanadától, stb. Ha pedig sikerül ott letelepedniük...nos el tudjátok képzelni milyen hatással lesznek az országimídzsre...

Egyszer volt dolgom olasz zsarukkal (volt egy kis balhé anno az osztálykiránduláson ;) ), elõször románnak néztek minket, majd mikor kiderült hogy magyarok vagyunk, legyintett az egyik és ennyit mondott: "Rumainen". Persze lehet hogy ez csak egyedi eset, de szerintem sok külföldi egy kalap alá vesz minket.

De nézzük azt az esetet, mikor pl. egy német nyugger -érthetetlen okokból- hazánkba látogat! Megérkezik a repülõtérre, ahol már egy készséges taxis várja, elõzékenyen elveszi a csomagjait, és már robognak is a Gellért szálló felé. Fizetés után Hans még nem sejti, hogy a 10.000 Ft-os viteldíjjal alaposan ÁTB@SZTÁK a fejét. Ha elég idõt tölt el itt, lassan rájön, hogy a Vörösmarty téri kávézók még német szemmel nézve is drágák, fõleg ha elfelejti lecsekkolni elõzetesen az árakat, hiszen ott is átverik a külföldit.
Ha kocsival érkezik Budapestre, szerintem elõször azt fogja hinni hogy épp háború dúl. Az utak állapota olyan, mintha folyamatosan szõnyegbombáznák õket, az autópálya és a benzin a legdrágább Európában. A közlekedési morál is ilyeszõ lehet: mindenki ellenség:)

Aztán hazamegy Jürgen, és nyilván áradozni fog kis országunkról...

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 hozzászólás
Na de heló, álljunk már meg egy szóra. Ez nem NAGYON gáz, hogy magyar zászló=nacionalista orbánjúgendista ista-pista-nyista? Mer' szerintem nagyon az.

Sebaj, nemsokára lesz köztársasági elnökünk.
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum:

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
fac€, lass csodat, az elso ket soroddal egyetertek:)

A kitorolt reszt meg direkt nem piszkaltam, mert nem tudom, mit irtal, ezert nem is tudok belekotni;)
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
valahol ezt is elcseszte a politika:(
lehetnének sérthetetlen dolgok amiket tisztel minden politikus :(

lacley nemtudod mit írtam nem is fogod tudni:) ugyhogy ne köss bele.
Amit olvashatsz abba csak bátran;)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Nem ha v.ki magyar zászlóval jelenik meg jelentem (mások szerint) Orbán Viktorista!!!
(halkan jegyzem meg) ebbe nem akarok olyan méllyen belefolyni :)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Tudod, Geza mire gondoltam:) Arra, hogy ha valaki magyar zaszloval jelenik meg, az mar rogton fasiszta. (nekem nem, jegyzem meg)
ákos

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
ezzel arra célzol ,hogy mi magyarok szégyelljük a mivoltunkat ???
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Ezek a danok meg olyan nacionalistak, hogy meg a postan is lehet kapni dan zaszlot, 8 meretben, es felhasznalasi teruletre. Sot, nem restek kirakni lathato helyekre. (cinikusan- a szerzo)
ákos

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
ez vallástól független dolog. Nem nagyon tudsz felnõni itt európában Karácsony és Húsvét nélkül...
Meg tényleg másvilág.
de ezért nem kell elítélni a muzulmánokat csak nembiztos, hogy annyira keverni kéne a dolgokat.
Szavazásokra meg emlékeszem, hogy sokat bemondtak a híradóba, hogy sikerült jeje:)

A nacionalista duma meg arra szólt amit kitöröltem:)

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Hat en erre mar nem emlekszem. Marmint hogy mindenhol megszavaztak volna minket. Huu, akkor ennyire komalnak minket? dejoo! :)

A keresztenyseg nem nacionalizmus kerdese, de ketsegtelen, hogy a torokok vallasukban is kulonboznek.

Az is jo kerdes, hogy MA mit jelent az hogy kereszteny kulturkor. Az emberek sztereotipiakban gondolkodnak errol is, es inkabb pruszkolnek ellene, mint akceptalnak. De azert a massagot azt toleralni kell. Irtam mar, hogy felborult a vilag rendje?:)
ákos

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Amikor minket felvettek minden országban volt népszavazás.

És elkezdtem írni, hogy Európában keresztény-kulturkörben nõ fel az ember függetlenül a vallástól de olyan nacionalista hangzású lett szóval inkább kitöröltem a folytatást:)

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
torokokkel kapcsolatban: vigyazni kell, mert hamar antiszemita lesz vki, ha kimondja, mit gondol. Ezt magamra irtam. Kisse felborult a vilag rendje.

teljesen mas kultura: hat igen a szovjet allamok is azok voltak, amig nem standardizaltak oket. Aztan most lehet a bespajzolt loszereket felhasznalni, hogy "rendet tartsanak", mert nemelyik ontudatara ebredt.

Kozhely, de az EU alapjaiban recseg. Minel tobb naciot tomorit a kozosseg, annal nehezebb lesz kozos nevezot talalni, sot egy ido utan az is kerdesesse valik, hogy kell-e.
uj tag felvetelehez szerintem nem kell nepszavazas, csak megfelelo szinten a bolintas.
ákos