Hát nyilván igazatok van.. De azért mégis: ;D
http://www.pinkbike..../pbpic47661.jpg
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Érdekes képek
Indította
Paraferee
, 2002. augusztus 22. 10:39
Írta 2002. szeptember 25. - 17:14

Írta 2002. szeptember 24. - 22:45

Nevetséges ezen vitatkozni, mivel a Marzok ezen kategóriáját eleve egy külön erre a célra kitenyésztett "ember"fajta használja, aki nem az óvatosságáról híres, teljesen logikus, hogy emiatt több törött fordul elõ így.
De pl mi a helyzet a Gulyás eddig 3db tönkretett tullio-s Psylo-jával, az is ez a kategória, vagy mi van a csomó törött GT-vel megy RM9-essel a pinkbike-on.
Úgyhogy szerintem maradjunk annyiban, hogy minden el lehet törni, csak barom módjára kell közlekedni.
De pl mi a helyzet a Gulyás eddig 3db tönkretett tullio-s Psylo-jával, az is ez a kategória, vagy mi van a csomó törött GT-vel megy RM9-essel a pinkbike-on.
Úgyhogy szerintem maradjunk annyiban, hogy minden el lehet törni, csak barom módjára kell közlekedni.
Írta 2002. szeptember 24. - 20:33

Igen, arra gondoltam! De többet is lehetne említeni...
De még egy Mozora sem mondom azt ennek ellenére kapásból, hogy hulladék!
De még egy Mozora sem mondom azt ennek ellenére kapásból, hogy hulladék!
Írta 2002. szeptember 24. - 20:24

Ezt mosz nem vágom, kit hívnak még M-mel ? Csak nem a többszörös tezstbajnok Mozot ? Tudtommal a törések rossz tervezés eredményei voltak és már ki lett a dolog javítva.
Írta 2002. szeptember 24. - 19:28

Épp azért írtam, hogy akkor ezekszerint a monster is szar, mert ki van könnyítve! ??? :
Végülis tényleg szar az alu, ugyanez acélból nem eltört volna, csak elgörbül, de a végeredmény szempontjából szerintem tökmindegy!
Jah, és azért különleges ez a kép, mert a marzonál ez ritkán szokott elõfordulni. Senki nem lepõdik meg ha egy másik m betüs (nem a manitou) márka telóját látja eltörve.

Végülis tényleg szar az alu, ugyanez acélból nem eltört volna, csak elgörbül, de a végeredmény szempontjából szerintem tökmindegy!
Jah, és azért különleges ez a kép, mert a marzonál ez ritkán szokott elõfordulni. Senki nem lepõdik meg ha egy másik m betüs (nem a manitou) márka telóját látja eltörve.
Írta 2002. szeptember 24. - 15:49

Begnek: egyrészt a Monster is Marzo, másrészt ezek a törések inkább az alumíniumot minõsítik.
Persze a Marzo az aki ilyen anyagból csinálja a villáit, vagy csak egyszerûen túlságosan kikönnyítik a cuccokat.
Persze a Marzo az aki ilyen anyagból csinálja a villáit, vagy csak egyszerûen túlságosan kikönnyítik a cuccokat.
Írta 2002. szeptember 23. - 18:47

Írta 2002. szeptember 23. - 16:54

esküszöm a wallride-os képnél eszembe se jutott, hogy fake, lenne, csak most, hogy így mondogatjátok. Szóval most eszembe jutott, hogy az lehet, de ennek semmi alapja, szóval nem az

Írta 2002. szeptember 23. - 16:18

Már mindenki parázik, hogy fake képet lát? Tessék elhinni, ,hogy vannak ügyes srácok is a világban. Pl. az a wallride-os srác én vagyok, csak jól álcázom magam ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2002. szeptember 23. - 09:28

a wallride képhez: az a kék folt a hajtókarnál, az a háttérben levõ kék reklám felület tükörképe... ha jól megnézitek, akkor a másik oldalt is láthatóak tükörképek, illetve az elsõkereke alatt is... plussz a kerékpáros halovány tükörképe is kivehetõ a kövön, ammit azért elég macerás lenne bedolgozni ha kreálmány lenne a kép...
szal a srác enyhén jól nyomja...
szal a srác enyhén jól nyomja...
Írta 2002. szeptember 22. - 18:47

Nem biztos mert a faágak és levelek beárnyékolnak és nem eresztik át egybe az egész tábla fényét!
vendég__*
Írta 2002. szeptember 22. - 18:43

És az a bizonyos tükrözõdés miárt csak a hajtókarnál és a keréknél látható?(SZVSZ az egész sávnak kéknek kéne lennie
)
Lama

Lama
Írta 2002. szeptember 22. - 18:37

Zolle szerintem az nem napellenzõ hanem fényreklám és így már jobban hihetõ hogy valódi a kép!
Írta 2002. szeptember 22. - 17:30

Jó, Lama képén a busz kicsit félbe van vágva, na bumm, mennyi ilyen áll Budapest utcáin is...
Az én képemen pedig a fal azért kék, mert a modellerek rányomtak reflection mapot, meg raytracet, és tükrözõdik a napellenzõ a ház oldaláról.
Másrészt ezek tökös amerikai fiatalok, akik félistenek, és MINDENT képesek megcsinálni.
Az én képemen pedig a fal azért kék, mert a modellerek rányomtak reflection mapot, meg raytracet, és tükrözõdik a napellenzõ a ház oldaláról.
Másrészt ezek tökös amerikai fiatalok, akik félistenek, és MINDENT képesek megcsinálni.
Írta 2002. szeptember 22. - 17:07

vendég__*
Írta 2002. szeptember 22. - 16:57

Az én képemen nézzétek meg a kisteherautót 
A Wallride-os képen pedig érdekes az oszlop szine a hajtókarnál.
Lama

A Wallride-os képen pedig érdekes az oszlop szine a hajtókarnál.
Lama
Írta 2002. szeptember 22. - 16:45

Péef: A mi régi Skodánk még 105 000 forint volt... ;D
Zolle: Qul egy kicsit... 8)
Zolle: Qul egy kicsit... 8)
Írta 2002. szeptember 22. - 12:17

Ezt a weboldalt tessék végignézni, nagyon durvás dolgok vannak. Vólrájd: http://www.rightshif...an/image003.jpg
vendég__*
Írta 2002. szeptember 22. - 09:27

Írta 2002. szeptember 20. - 20:19