Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Érdekes képek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4012 hozzászólás a témában

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Hát nyilván igazatok van.. De azért mégis:  ;D
http://www.pinkbike..../pbpic47661.jpg

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Nevetséges ezen vitatkozni, mivel a Marzok ezen kategóriáját eleve egy külön erre a célra kitenyésztett "ember"fajta használja, aki nem az óvatosságáról híres, teljesen logikus, hogy emiatt több törött fordul elõ így.
De pl mi a helyzet a Gulyás eddig 3db tönkretett tullio-s Psylo-jával, az is ez a kategória, vagy mi van a csomó törött GT-vel megy RM9-essel a pinkbike-on.
Úgyhogy szerintem maradjunk annyiban, hogy minden el lehet törni, csak barom módjára kell közlekedni.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Igen, arra gondoltam! De többet is lehetne említeni...
De még egy Mozora sem mondom azt ennek ellenére kapásból, hogy hulladék!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ezt mosz nem vágom, kit hívnak még M-mel ? Csak nem a többszörös tezstbajnok Mozot ? Tudtommal a törések rossz tervezés eredményei voltak és már ki lett a dolog javítva.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Épp azért írtam, hogy akkor ezekszerint a monster is szar, mert ki van könnyítve!  ??? ::)

Végülis tényleg szar az alu, ugyanez acélból nem eltört volna, csak elgörbül, de a végeredmény szempontjából szerintem tökmindegy!

Jah, és azért különleges ez a kép, mert a marzonál ez ritkán szokott elõfordulni. Senki nem lepõdik meg ha egy másik m betüs (nem a manitou) márka telóját látja eltörve.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Begnek:  egyrészt a Monster is Marzo, másrészt ezek a törések inkább az alumíniumot minõsítik.

Persze a Marzo az aki ilyen anyagból csinálja a villáit, vagy csak egyszerûen túlságosan kikönnyítik a cuccokat.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Akkor viszont kicsit komoly... ::) :o :o :o

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
esküszöm a wallride-os képnél eszembe se jutott, hogy fake, lenne, csak most, hogy így mondogatjátok. Szóval most eszembe jutott, hogy az lehet, de ennek semmi alapja, szóval nem az :)

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Már mindenki parázik, hogy fake képet lát? Tessék elhinni, ,hogy vannak ügyes srácok is a világban. Pl. az a wallride-os srác én vagyok, csak jól álcázom magam  ;D ;D ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
a wallride képhez: az a kék folt a hajtókarnál, az a háttérben levõ kék reklám felület tükörképe... ha jól megnézitek, akkor a másik oldalt is láthatóak tükörképek, illetve az elsõkereke alatt is... plussz a kerékpáros halovány tükörképe is kivehetõ a kövön, ammit azért elég macerás lenne bedolgozni ha kreálmány lenne a kép...

szal a srác enyhén jól nyomja...

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Nem biztos mert a faágak és levelek beárnyékolnak és nem eresztik át egybe az egész tábla fényét!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
És az a bizonyos tükrözõdés miárt csak a hajtókarnál és a keréknél látható?(SZVSZ az egész sávnak kéknek kéne lennie :P)

Lama

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Zolle szerintem az nem napellenzõ hanem fényreklám és így már jobban hihetõ hogy valódi a kép!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Jó, Lama képén a busz kicsit félbe van vágva, na bumm, mennyi ilyen áll Budapest utcáin is...
Az én képemen pedig a fal azért kék, mert a modellerek rányomtak reflection mapot, meg raytracet, és tükrözõdik a napellenzõ a ház oldaláról.
Másrészt ezek tökös amerikai fiatalok, akik félistenek, és MINDENT képesek megcsinálni.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Hmhmm... :o :( ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Az én képemen nézzétek meg a kisteherautót ;)
A Wallride-os képen pedig érdekes az oszlop szine a hajtókarnál.

Lama

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Péef: A mi régi Skodánk még 105 000 forint volt... ;D

Zolle: Qul egy kicsit... 8)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Ezt a weboldalt tessék végignézni, nagyon durvás dolgok vannak. Vólrájd: http://www.rightshif...an/image003.jpg

vendég__*

vendég__*
  • vendég
http://www.rightshif...an/image011.jpg

Lama

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Feltöltött kép