ma is van egy határidõ, a februári érettségizésé
de én majd a május.juniussira megyek
meglátjuk mi sül ki belõle, egy emeltszintü tuti lesz a kettö között, az 7p, 2 nyelvvizsga az 14, tehát már most van 21 pontom:)

jaaaj.
a régi érettségi bizi csak annyiból kell h be kell mutatni ha jelentkezni akarsz vhova, így bizonyítod h más tantárgyakból is megvan az érettségid. egyébre nemjó
2 tárgy: 2+60p
nyelvvizsga 7p/db - középfok (max 2db)
emeltszintü érettségi: 7p/db (2db)
így kijön a 144
(és még lehet asszem 10p a felsõfok, v ilyesmi)
ne generálj már megint vitát, ki mondta, hogy sajnállak?? meg apám nem is beszl latinul..
csak arra akartam rámutatni, hogy nem mindegy, hogy milyen háttérrel születsz..pl ha én vill.szerelõ szeretnék lenni, akkor magamra lennék utalva, metr apám nem ért hozzá, és a családból senkise...
jajjmár, miért kell mindent felvenni, megsértõdni...
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
nem ide tartozik de ha má' érecccségi én éreccségiztem két éve akkor h számolják a pontomat? múszály érettségiznem? vagy egy h a bánatban van?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
végre tudom hogy mûködik az új érettségi:D ennek most örülök, mert tom h hogy fogok továbbmenni.
sokkalsokkalegyszerübb a potszámítás is:)
Yó akkor lenne ha tényleg a képességen és a kitartáson múlna mindenkinek az, hogy mit ér L.
Aktuális civil
Mindenki egyenlõ, de vannak egyenlõbbek ugye. És mindenki a maga szerencséjének a pogácsa. És az, hogy vkit étellel kínálok, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is rágom helyette.