Sziasztok!
Én személy szerint annak is örülök, hogy már beszélünk a dologról!
Abban igazad van BRUCE, hogy Mo még nem érett meg egy ilyenre, de attól még nem tartom hülyeségnek, mert 1.,valahol el kell kezdeni, 2.,ha már csak 1 család nem ül autóba, hanem elsétál(hovatovább kerekezik ;D)az egyik programot megnézni, szerintem már megérte.
Valószínû, hogy azért választották a szombatot, mert az nem munkanap. Gondolj bele, így sem csökkent jelentõsen aznap a forgalom, de ha ehhez hozzáadjuk azokat, akiknek kocsival kell dolgozniuk akkor tényleg nem érne semmit az egész, + szombaton az emberek könnyebben rávehetõk arra, hogy ne autózzanak.(pl a szõke cicák nem mennek a butikjukba a szekrényhátú barátjuktól kapott merdzsóval ;D).
AZok, akik idegesek az am. nap miatt le vannak ejtve. A fontos utak nem voltak lezárva, mindenhová el lehetett jutni kocsival(legalábbis Bp-n).
Azt gondolom, hogy igenis szükség van az ilyen napokra, mert ha nem is egybõl, de szép lassan rájönnek ,hogy autózni a városban rossz, haszontalan.Az természetes velejárója a folyamatnak, hogy idegeskednek az autósok, nézd meg mi a helyzet Párizsban. Asszem a fõpolgármester(de ha nem az , akkor valami vezetõ)a zöldpártból jött, s radikális változásokat vezetett be, lezáratott egy csomó utat, egyszóval megnehezítette - az amúgy is nehéz - autózást a városban. Nem népszerû, de már érezhetõ a változás, kevesebb autó van a városban(olvastam valahol).
No most hirtelen több okosság nem jut eszembe. ;D ;D
kislust