Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

American Classic agyak

- - - - -

• Please log in to reply
211 replies to this topic

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Valszeg a terepezést nem szereti az AMClassic agy, a könnyítésnek ára van --fõleg, ha az árban nem mutatkozik meg teljesen, tavaly vissza kellett hívniuk az 55 gr.-os elsõ agyat. Nekem eddig nem volt bajom vele (oútin van, esõt kerülöm vele), kivéve, hogy az elsõ agyról lepattogzik a festés. Az tény hogy nagyon könnyû és nagyon jól fut (sokkal jobban, mint a shimano vagy a campa), viszont a tartósságban gyenge.

az enyém nem az 55 grammos, hanem a disces, ami 130. a probléma ott van, hogy annyira lekönnyítik, hogy ez már elég súlyos mértékben a megbízhatóság rovására megy. szépen fut, szépen fut... ok. de egy csapágy sem tart örökké. és honnan rendelsz bele ? amerikából ? :) mert kb. csak onnan lehet, ez már ki volt tárgyalva topicban. vettem egy dt, az nehezebb kb. 50 grammal, de legalább megbízható.

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Na, hadd szóljak hozzá... az én országútimban >2 éve van amclassic elsõ agy és parádésan mûködik. Abszolút elégedett vagyok vele, pedig az oútisokkal ellentétben nem vagyok finnyás az utak minõségére, szóval elég durva utakon is megyek vele. Persze lehet, h kivételesen jó példányt fogtam ki, de nekem abszolút bejött.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Valszeg a terepezést nem szereti az AMClassic agy, a könnyítésnek ára van --fõleg, ha az árban nem mutatkozik meg teljesen, tavaly vissza kellett hívniuk az 55 gr.-os elsõ agyat. Nekem eddig nem volt bajom vele (oútin van, esõt kerülöm vele), kivéve, hogy az elsõ agyról lepattogzik a festés. Az tény hogy nagyon könnyû és nagyon jól fut (sokkal jobban, mint a shimano vagy a campa), viszont a tartósságban gyenge.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Az elsõ amúgy nagyon szépen pörög, hogy valami jót is írjak :-).

nálad igen... nálam nem. zsír új amclassic elsõ agy -> kuka. többet ilyet nem veszek, a topicban már kitárgyaltak miatt ( csapágy, stb.), továbbá hátsóagyat fõleg nem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Sziasztok!
2 hete fûzettem American Classic agyakkal kereket. Azóta folyamatosan nyúzom, esõben sárban. Amit furcsálok, hogy a hátsó agy racsniszerkezete (most lehet hülyeséget gépeltem, mert nem vagyok techguru) olyan harapós, hogy ha elõregördítem/tolom a bringát, viszi a láncot, hajtja a hajtómûvet. Mondjuk ez azért nem folyamatos, de engem zavar. Eddigi pályafutásom során ilyet nem tapasztaltam hátsó agynál, csak ha veszett mocskos volt a bringa.
Tegnap kiváncsiságból összehasonlító taperolást míveltem zsírúj agyakon (ACn/Shimanon) és jóval "keményebb" volt az AC.
Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy orvosolható-e mindez? Vagy be kell még járatódnia, jó ez így, pörögjön csak a lábam...
Elõre is köszi a válasz(oka)t!

a tipikus hibájuk az szokott lenni hogy fél fordulatokat "kihagynak".....lehet Te ezzel még jobban jártál :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
Sziasztok!
2 hete fûzettem American Classic agyakkal kereket. Azóta folyamatosan nyúzom, esõben sárban. Amit furcsálok, hogy a hátsó agy racsniszerkezete (most lehet hülyeséget gépeltem, mert nem vagyok techguru) olyan harapós, hogy ha elõregördítem/tolom a bringát, viszi a láncot, hajtja a hajtómûvet. Mondjuk ez azért nem folyamatos, de engem zavar. Eddigi pályafutásom során ilyet nem tapasztaltam hátsó agynál, csak ha veszett mocskos volt a bringa.
Tegnap kiváncsiságból összehasonlító taperolást míveltem zsírúj agyakon (ACn/Shimanon) és jóval "keményebb" volt az AC.
Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy orvosolható-e mindez? Vagy be kell még járatódnia, jó ez így, pörögjön csak a lábam...
Elõre is köszi a válasz(oka)t!

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
na de ez most fontos, mert akkor nem fûzetem be... az mégtöbb pénzkidobás :scared:
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Szebusz Coldrock!

Mit keresel itt?Nem kell neked A. Classic agy!Meg se érdemled! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

de hátsót eszedben ne jusson venni belõle...

áááá jókor olvasom énis...
WTB
Laser Disc Lite 32H - Hátsó

agyat vettem Ebikeról. Ne szivassatok már, ez is hibás, meg ratyi ?! hmm
Ennyi pénzér nehogy széjjetörjön nekem, mer mérges leszek :wtf:
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
http://cgi.ebay.com/...oQQcmdZViewItem

itt minden van, ami Chris King. ;)

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 posts

vagy ha nehéz, de ennek ellenére sok pénze van, akkor Chris King. :) (266gr, ~330 USD)

Mondana nekem valaki infót, hogyan lehet ennyiért hozzájutni? :afro:

Köszke

gyaci

gyaci

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Novatec?

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
vagy ha nehéz, de ennek ellenére sok pénze van, akkor Chris King. :) (266gr, ~330 USD)

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 posts

4, felhajtasz vhol sun ringlét....majdnem olyan könnyû és csak 2x annyiba kerül

DT 240s? Itthon kapható ilyen, és ha igen, akkor mennyiért?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

És akkor mik az egyéb lehetõségek itthon, ha könnyû agyakat szeretnék?

1, reszkirozol hátha jót fogsz ki, ill +bízható helyen veszed ahol esetleg az ötödik szart is kicserélik Neked...
2, +várod az ideit és bízol benne hogy az tényleg jó lesz....
3, ha könnyû vagy és sok pénzed van FRM vagy Tune
4, felhajtasz vhol sun ringlét....majdnem olyan könnyû és csak 2x annyiba kerül
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 posts

És akkor mik az egyéb lehetõségek itthon, ha könnyû agyakat szeretnék?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

sz*rok az american classic hátsó agyak? :confused:

101-es post pl.....
nekem a wtb matricáshoz volt szerencsém, abból rengeteg volt a selejt...állítólag az idei adag már jó lesz....

gyaci

gyaci

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
sz*rok az american classic hátsó agyak? :confused:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

mivelhogy matricában különbözik....

Annyi a különbség , hogy más van ráírva ? :)
Ezt nem tudtam.... De kellemes meglepetés mivel van egy elsõ American Classic 6000 ft-ért ( zsír új ) , és a WTB Laser Disc 7899 ft az ebike-on. Szal vegyem meg az American Classic-ot ? Ahha , igen .... közben rátaláltam a dolgokra neten ... igen , csont ugyanaz ... kicsit elõbb kérdeztem , mint kellett volna , de azért köszi ... üdv