Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Jégduál

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
330 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczókám....ezt...ezt olyan szépen mondtad:

"Az egyesület mögöttem van...."
;D ;)

mögötted vagyunk baby, csak ne hajolj le..... ;D ;)

csak poén volt ám :D

egyébként õszintén remélem, hogy jó verseny lesz....
segítek, amiben tudok

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
hi.. azért annyira nem vagyok egyedül-az egyesület mögöttem van..de a tavak még elég hígak,ezért maradna a mûjég,,-de az nem kicsi szerintetek?vagy mit javasoltok?

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
szerintem a kövi bikemagban legfeljebb beszámoló lesz...

a szervezés meg max haveri szinten.... úgy mint mikor kiálltok az utcán és mondjuk aki elõbb az oszlophoz ér az nyer.... nehéz egyedül versent összehozni
(ez utóbbi biczajnak szól)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jajj.... te kis kotekedo.. az idei nekem a tavalyi, ami jovore lesz, az meg a mostani... Na ebbe koss bele! ;) :D :D

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Vole! Had kötekedjek egy picit ! Miért irod,hogy a tavalyi versenyrõl irnak? Szerintem,idén volt a keszthelyi verseny! 2003.február az nem tavaly!!De ha gondolod kérdezd meg a Petitõl!A honlap viszont jó szokás szerint tényleg nincs frissitve.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A kovetkezo BikeMagban lesz a nagyobb-reszletesebb hirdetes a Jegdualrol... a mostani inkabb csak egy kis hir volt.
A honlap sem lett meg frissitve, ott a tavalyi versenyrol irnak.

Sajnos valami ujabb jogszabaly miatt felsobb korokben kell engedejt kerni a versenyre, egyenlore attol fugg, hogy lesz-e egyaltalan. A rendezok mindent megtesznek, nem toluk fugg. Remeljuk megtarthatjak.

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Olvshatsz itt:http://www.balaton.h...&partner_id=998
Egyébként a lebonyolitás egyszerû,de hosszadalmas.A versenyzõket összesorsolják párba,majd minden páros kétszer megy a pályán idõre.Függetlenül a helyezéstõl a legjobb16(8) idõ jut tvább.Itt az elsõ idõ az utolsóval,a második az utolsó elöttivel,és igy tovább párban ujabb két futam.A párosverseny gyõztesei jutnak tovább,addig amig el nem fogynak......

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Sziasztok..

Hozzáértõk segítségét kérném:szerintetek egy szabvány mûjégpálya elegendõ nagy egy kisebb jégdual verseny lebonyolítására? ??? Ki tudna segíteni ilyen és hasonló kérdésekben?
Szombathelyen szertnénk elkövetni...de mivel nem vagyunk sokan-a tömeg nem lesz nagy akadály(sajnos).

hi..

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
mennyien voltak tavaly???
és
ki tud valamoi netes infót róla???

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
ha az adidas támogatná lehetne A.I.D.S.-R mint adidas ice dual slalom race... ;D
ez durva vicc volt....
tudtok jó tanácsokat adni abszolult kezdõknek???

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Kedvcsinálónak,az idei (Keszthely)versenyrõl pár kép: http://kep.tar.hu/to...52277&beginnum=

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
ja
hülye vgayok
dátumra

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ezt most mire irtad?

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
benne van a bikemagban...

csörgõ_t

csörgõ_t

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Hello! Ez engem is érdekel.Eddig még nem indultam,de idén jó lenne!Biztosan jó buli!!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Rendben, amint hiv a Peti a reszletekkel mar teszem is fel. A mulkor mikor beszeltunk meg a szponzorokkal egyeztetett, remelem sikerult, es lesz iden Jegdual.
Az idopont persze fugg a balcsitol is. Mindjart December, es a telnek meg nyoma sincs. A Balcsi meg nem fagy be ket nap alatt.
nah, ha van valami majd irok.
Csao.

piet

piet

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Na Szevasztok!
Ha tudtok valamit a Balatonfüredi Jégduálról,akor irjatok lécci mindent amit tudtok?Muszáj tudnom mert indulni akarok ott!

kösssz

piet

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
LCS: koszonom a bokot... ;D ;D ;D ;D ;D Ha eljottel volna, legalabb megint bealhattal volna anezok koze... ;D ;D :P :P :P

Az eredmenyekhez csak annyit, hogy a ferfi felnott szogesnel az elso a 10 szeres magyar BMX Cross bajnok gyozott...kisse lenyomta a Gizmot. A harmadik helyert pedig en kuzdottem Horváth Csabaval, de mivel elobb indult es ket kanyart reszben levagott, ezert o lett a harmadik. Ez van. Annyira nem szamitott a dolog, hogy ezen kelljen vitatkozni...jo nekem a 4. hely is. A lenyeg ugysem ez volt, hanem az egesz hetvege egyben. Nagyon jo volt megint, jo volt a hangulat, meglepoen sok targynyeremeny, es az ido is jo volt. Jovore ha lehet, akkor megint megyek. Akik nem voltak azok sajnalhatjak, de talan jovore ok is ott lesznek. ( LCS persze nezokent..) ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Hello evribádi!

Így a képeket végignézve már egy kicsit bánom, hogy nem mentem, de szöges gumi nélkül nem akartam, a készítésérõl szövögetett tervek viszont nem realizálódtak.

Kérdés: Az uccsó képen kiaza bácsi, aki a Nagy Attila elõtt van a HT Bulldog-gal?

Másik kérdés: Miért vole-é volt az 1es rajtszám? 8) ;D ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Vole: nem láttalak a gyermek kategóriában :-* ;D