Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
527 hozzászólás a témában

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Storm:
OFF:
Ja, az a gond, hogy nem ez nem olyan mint a kocsiknál, tehát nem zárt, hanem teljesen nyitott, kvázi a víz teljesen átmoshatja a bringát, minden kis bogár, meg sz*r belemehet a láncba, lánctányérokba stb. a kocsi viszont relatíve zárt, tehát ott az üléseket nem árasztahja el a mocsok, (hacsak nem hagyod nyitva az ajtókat ;D) tehát szerintem hülyeség mosni, mert 2 nap után újból tiszta **** lesz. Egy elõnye viszont van: Ha eladod a gépet, biztos, hogy a tisztábbat hamarabb veszik meg ;)
ON

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Phyree, most látom csak, a Sashegyi jumpnál ástok még valami új cuccot?!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
A 2. napon letisztítottam, de most már több mint kéthetes... 8)

Haverom tegnap pucolta a gépét, és mára merõ turha lett... ::) :P :o

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
lehet végülis... 8)
Max vizes leszel, egy jó külsõvel nem gond, elesni nem fogsz, sõt még izgisebb is!! Úgyis le kéne mosnom a bringát, kicsit poros. Tényleg ti szoktátok tisztítani a bringát?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Ja cs.szdmeg elégszar :) idõ van. Ilyenkor nem lehet a Letöréseket és GAP-eket nyomni Budapesten. 8)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Storm: köszi  8) Most már minden rendben van, kicseréltem a 2 belsõt, és most hagyom pihenni a kicsikét, ilyen rohadék idõben nem lehet semmit csinálni, de a fórum azért itt van.  :)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Piri: Bocs a telós részér... ::) :-X

Zyl:  :'( :'( :'(

Egy kis bíztatás: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) 8) ;D

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Wazze az éjszakai rohadék monszun miatt ma dupla defektem lett ,ugyhogy mára passzolok.
Ezt figyeld: Elsõ külsõm -5 helyen átdöfte valami rohadt tüskés sz*r a fák termése vagy mi. rá egy 10 percre a hátsó is tiszta tropa lett, csoda, hogy egybe van a gépezet.  :'(

Jules152

Jules152

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Sirályság!
Én 6-ig dolgozom (ha nem kell tovább  :(, utánna készen állok
bármire. Hétvégén okés, de csak szeptembertôl, mert hamarosan szabira megyek! tel: 06-30-9863831
thx

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Jó, én pár haverommal (Joda, Nándi, Tomi, többiek) szinte minden nap megyünk valamerre brinyózni, úgyhogy részünkrõl semmi akadálya. Délutántól-hajnalig megbeszélhetünk valamit nyugodtan.
De mindíg aznap szokott kiderülni, hogy mi lesz, amikor felkelek és a telefonhoz nyúlok. Kb 16:00 fele szoktunk találkozni a Döbrentei-téren (erzsébet-híd budai hídfõ) vagy a fogasnál.
Szóval írjátok meg nektek mikor jó meg valami elérhetõséget, vagy javasoljatok valami idõpontot és akkor mehetünk.

Jules152

Jules152

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Sziasztok, én is esténként+víkend freerájdolok (még kezdô szinten, max 1 m letörések, néhány lépcsô) happy lennék ha valaki(k) csatlakoznának, vagy ha én csatlakozhatnék vkikhez. enibodi?
písz

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Akkor dumáljunk már meg valami találkát... 8)

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Készülget egy újabb ugrónk kelenföldön, csekkoljátok a megfelelõ topicot.
Most arra fogunk nyomulni inkább, de egy laza streetelésben én is benne lennék.

Továbbá szeretnék megkérni mindenkit, hogy mielõtt ide ír, olvassa el a topic elsõ oldalát, lényegében, hogy ne itt beszélje meg, hogy piros vagy fekete telót vesz, stb, ezért van a privát...Akinek nem inge ne vegye magára. Mindez azrért lenne jó, mert a topic információtartalma így nagyon felhigul... Kösz srácok!

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Stormbringer: Mi lenne, ha mi találkoznánk?
Mert én bevállalós vagyok, de nem szeretem különösebben a 4-5 méteres magasságot nyeregbõl szemlélni ;) Ezzel azt akarom mondani, hogy laza streetelésre elmehetnénk, mit szólsz?  :)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Nekem mozom van telokent. Kispest nekem kinn van a sunyóban

Lepke

Lepke

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Haat, mennek en mindenhova, csak kellene egy brutal telo, meg ket felni, mert mindketto tojas lett. Meg kellene meg uj elso agy, mert valszeg atuto tengelyes lesz a telom (asszem Big One)
Ja es kellene meg egy 0 fokos stucni, mert most 15 fokos van, de asszem az meredek lesz egy ilyen hosszu telohoz, meg erosebb kellene.
Kispesten lakom.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Szia lepke! Te hol laksz. Jöhetnél vele, kissebbeket ugrálni. 4- lépcsõfok, 40-50 centi letörés. ;) 8)

Én még kicsi vagyok... :)

Lepke

Lepke

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok !

Nehogy elmeruljon ez a jo kis topic, erre jarok :)
Mar tervezgetem en is az ugrasaimat, bar meg nem epultem fel rendesen, meg nincs meg kerom se :(
Majd Jodaval, Phyree-vel, meg a tobbikekkel tartok. Eloszor ugy erzem csak nezo leszek, de azert biztos bevallalok majd valamit :)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
HÉ miért nem jár erre senki????? :'( :'( :'(

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Na bocs Norbi, nem fárasztalak tovább!