Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n

- - - - -

• Please log in to reply
527 replies to this topic

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Még a tervek sincsenek meg teljesen, kb. 1-2 hét múlva jó lenne már vele bemenni az önkormányzathoz azt meglátjuk. HA nem akkor marad az illegal, legfeljebb az út felõl meghaggyuk a dzsidzsát!
Ha valakinek van valami jó ötlete azt szívesen veszzük! Valami jó összetett pályát szeretnénk összehozni amin egyszerre akár több ember is tud menni!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Az jó lesz!

én sajna nem tudok menni, mert messze van, és elkezdõdött ez a ***** edzõtábor, és reggel 8-tól van du. 4-ig, és itt a rossz térdem is, és olyan holtfáradtan esem haza, hogy szinte azt se tudom hol vagyok, az edzõ pedig egy szadista állat... :( :D

COOL 8)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
csak vigyél magaddal meleg takarót, túlélõcsomagot, és esernyõt  ;D

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
4 hete nem bringaztam de most mar aztan ... megyek asni, ha kell beulok a bobcatbe is es megugrom az elso jumpot ami szembejon.
piri. dolgozzunk (!) <-
hetvegetol jo vagyok.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Olllyan szivesen segítenék, csak hát nekem kicsit messze van. :(

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Na, ha ez össze fog jönni, én is megyek!!!!  ;D

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Phyrrrr! Majd csinálunk pár jó képet azt felrakkjuk! ;)DE a pálya kicsit feljebb kezdõdne mint ahogy azt Phyree leírta!A házakkal szemben van egy domboldal ami teljesen be va nõve, onnan indulna és annak a folytatása az a kis domboldal!!!Majd lesznek képek! :-/ HA az önkorm. engedi akkor összedobunk bobcatra lóvét és lesz egy jobb pálya mint veresen, ráadásul itt van egy köpésre!!!!!JODA

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 posts
Kicsit lejtõs hely...Pályaudvartól nem messze... Hát nem tudom mert ahol most ásunk meg ahol a pálya lenne, meg még a Rahó utca is kb ott van nem messze a Kelenföldi pályaudvartól.
Tehát a válaszom IGEN!
A pályát a Petõfi laktanya melletti kis üres domboldalra gondoltuk, de ez csak ezen az oldalon 5x le van írva. A petõfi laktanya a Budaörsi úton van, ez a hely pedig nagyjából a Dajka Gábor utcai megálló magasságában, de még elõtte. Ahogy a laktanyát elhagyod, ha mész kifele a városból balaton felé, föl kell menni kis lépcsõn és ott még tovább fölfelé lenne a pálya.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
És ott, gondoljátok, amirõl már szúrtatok be képet, ott azon(ic)(ha-ha-ha ;D) a kicsit lejtõs helyen, a pályaudvartól nem messze?

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Phyree: Ti ennyire komolyan gondoltátok a pályaépítést?  ???

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 posts
Ja a Rahó utcai jumptól valóban nincs messze a Petõfi laktanya, én azonban nem egészen arra lakom, mondjuk úgy kb több mint 5 km-re onnan. De ezt nem lényeg, nem gáz odatekernem, az egészet csak Andix kedvéért írtam le.

Viszont Tamás barátunk (Scott FX DH + Big ONE) akinek netes jelenléte ezidáig nincsen ott lakik a Rahó utcai ugratólol vagy 3 házra + ismerjük azokat akik az ugratót ásták, így a szerszámellátással nem lesz gond, még talicskánk is lesz.
Ha végelesz a dzsúzidõnek, akkor akár el is kezdhetjük.

Jodáékkal arról beszélgettünk, hogy írhatnánk a XI.ker. önkormányzatának levelet, hogy szeretnénk oda építkezni + küldenénk pontos terveket, fényképekkel, illusztrációkkal, akkor talán kicsit komolyabbnak tûnhetnénk, szerezhetnénk engedélyt, jobb esetben (erre kár gondolni is egyenlõre) támogatást is - végülis nemkéne sok, 1 bobcat 1 napra, az kb 40.000.- (egy 10.000-es szórással).

Namajd visszatérünk rá, csak derüljön ki az idõ!

OFF:
Szerintem jól néz ki a bringa a tiszta dzsúz, látszik, hogy extrém körülmények közt is használod, nem csak a BartókBélán terepezel. :) Viszont most lemostam és csomó minden nyikorog rajta (az a baj, hogy mindent beoldajoztam, és még mindíg, és nem tudom, hogy hol).
Meg mostanában minden nap kapok defektet, de sose tüskétõl. Mindíg valami felütés miatt. Hiába a Kenda 2,4mm falvastagságú DH belsõ...
ON:

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Én se tudom... :)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Hát ti meg miben mesterkedtek...? ;D ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Azt még nem szedte szét a tulaj? Úgy volt, hogy az ott nem jó :o ???

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Amúgy ha gondoljátok nélkülem is hozzákezdhettek ;D :D. Amúgy sincs messze Phyreetõl sem asszem (1 percre van a hely a Rahó utcai ásásoktól).

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Mehetünk!? Csak az a terület önkormányzaté. Lehet, hogy meglehetne szerezni engedélyt. De építhetjük illegálisan is persze. ;D
A dolog azért nem haladt a nyáron, mert sajna nem volt idõm, de 1 hét múlva lesz, akkor nekikezdhetünk.

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Andix!

Mi lesz a Petõfi laktanya melleti pályaépítéssel????

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Hmmh, nem mondasz hülyeséget, de ne térjünk el a témától. 8)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
jó, hát ha már nagyon durván néz ki akkor azért, át lehet törölgetni...

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Ja csak nekem most qrva sáros lett a bringám... ::) :-X :'(