Még a tervek sincsenek meg teljesen, kb. 1-2 hét múlva jó lenne már vele bemenni az önkormányzathoz azt meglátjuk. HA nem akkor marad az illegal, legfeljebb az út felõl meghaggyuk a dzsidzsát!
Ha valakinek van valami jó ötlete azt szívesen veszzük! Valami jó összetett pályát szeretnénk összehozni amin egyszerre akár több ember is tud menni!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n
Indította
Phyree
, 2002. május 20. 02:18
Írta 2002. augusztus 13. - 17:45

Írta 2002. augusztus 13. - 17:23

Az jó lesz!
én sajna nem tudok menni, mert messze van, és elkezdõdött ez a ***** edzõtábor, és reggel 8-tól van du. 4-ig, és itt a rossz térdem is, és olyan holtfáradtan esem haza, hogy szinte azt se tudom hol vagyok, az edzõ pedig egy szadista állat...

COOL 8)
én sajna nem tudok menni, mert messze van, és elkezdõdött ez a ***** edzõtábor, és reggel 8-tól van du. 4-ig, és itt a rossz térdem is, és olyan holtfáradtan esem haza, hogy szinte azt se tudom hol vagyok, az edzõ pedig egy szadista állat...

COOL 8)
Írta 2002. augusztus 13. - 15:26

Írta 2002. augusztus 13. - 14:26

4 hete nem bringaztam de most mar aztan ... megyek asni, ha kell beulok a bobcatbe is es megugrom az elso jumpot ami szembejon.
piri. dolgozzunk (!) <-
hetvegetol jo vagyok.
piri. dolgozzunk (!) <-
hetvegetol jo vagyok.
Írta 2002. augusztus 13. - 12:48

Írta 2002. augusztus 13. - 11:13

Írta 2002. augusztus 13. - 09:07

Phyrrrr! Majd csinálunk pár jó képet azt felrakkjuk! ;)DE a pálya kicsit feljebb kezdõdne mint ahogy azt Phyree leírta!A házakkal szemben van egy domboldal ami teljesen be va nõve, onnan indulna és annak a folytatása az a kis domboldal!!!Majd lesznek képek! :-/ HA az önkorm. engedi akkor összedobunk bobcatra lóvét és lesz egy jobb pálya mint veresen, ráadásul itt van egy köpésre!!!!!JODA
Írta 2002. augusztus 13. - 01:08

Kicsit lejtõs hely...Pályaudvartól nem messze... Hát nem tudom mert ahol most ásunk meg ahol a pálya lenne, meg még a Rahó utca is kb ott van nem messze a Kelenföldi pályaudvartól.
Tehát a válaszom IGEN!
A pályát a Petõfi laktanya melletti kis üres domboldalra gondoltuk, de ez csak ezen az oldalon 5x le van írva. A petõfi laktanya a Budaörsi úton van, ez a hely pedig nagyjából a Dajka Gábor utcai megálló magasságában, de még elõtte. Ahogy a laktanyát elhagyod, ha mész kifele a városból balaton felé, föl kell menni kis lépcsõn és ott még tovább fölfelé lenne a pálya.
Tehát a válaszom IGEN!
A pályát a Petõfi laktanya melletti kis üres domboldalra gondoltuk, de ez csak ezen az oldalon 5x le van írva. A petõfi laktanya a Budaörsi úton van, ez a hely pedig nagyjából a Dajka Gábor utcai megálló magasságában, de még elõtte. Ahogy a laktanyát elhagyod, ha mész kifele a városból balaton felé, föl kell menni kis lépcsõn és ott még tovább fölfelé lenne a pálya.
Írta 2002. augusztus 12. - 21:00

És ott, gondoljátok, amirõl már szúrtatok be képet, ott azon(ic)(ha-ha-ha ;D) a kicsit lejtõs helyen, a pályaudvartól nem messze?
Írta 2002. augusztus 12. - 08:58

Írta 2002. augusztus 12. - 00:27

Ja a Rahó utcai jumptól valóban nincs messze a Petõfi laktanya, én azonban nem egészen arra lakom, mondjuk úgy kb több mint 5 km-re onnan. De ezt nem lényeg, nem gáz odatekernem, az egészet csak Andix kedvéért írtam le.
Viszont Tamás barátunk (Scott FX DH + Big ONE) akinek netes jelenléte ezidáig nincsen ott lakik a Rahó utcai ugratólol vagy 3 házra + ismerjük azokat akik az ugratót ásták, így a szerszámellátással nem lesz gond, még talicskánk is lesz.
Ha végelesz a dzsúzidõnek, akkor akár el is kezdhetjük.
Jodáékkal arról beszélgettünk, hogy írhatnánk a XI.ker. önkormányzatának levelet, hogy szeretnénk oda építkezni + küldenénk pontos terveket, fényképekkel, illusztrációkkal, akkor talán kicsit komolyabbnak tûnhetnénk, szerezhetnénk engedélyt, jobb esetben (erre kár gondolni is egyenlõre) támogatást is - végülis nemkéne sok, 1 bobcat 1 napra, az kb 40.000.- (egy 10.000-es szórással).
Namajd visszatérünk rá, csak derüljön ki az idõ!
OFF:
Szerintem jól néz ki a bringa a tiszta dzsúz, látszik, hogy extrém körülmények közt is használod, nem csak a BartókBélán terepezel.
Viszont most lemostam és csomó minden nyikorog rajta (az a baj, hogy mindent beoldajoztam, és még mindíg, és nem tudom, hogy hol).
Meg mostanában minden nap kapok defektet, de sose tüskétõl. Mindíg valami felütés miatt. Hiába a Kenda 2,4mm falvastagságú DH belsõ...
ON:
Viszont Tamás barátunk (Scott FX DH + Big ONE) akinek netes jelenléte ezidáig nincsen ott lakik a Rahó utcai ugratólol vagy 3 házra + ismerjük azokat akik az ugratót ásták, így a szerszámellátással nem lesz gond, még talicskánk is lesz.
Ha végelesz a dzsúzidõnek, akkor akár el is kezdhetjük.
Jodáékkal arról beszélgettünk, hogy írhatnánk a XI.ker. önkormányzatának levelet, hogy szeretnénk oda építkezni + küldenénk pontos terveket, fényképekkel, illusztrációkkal, akkor talán kicsit komolyabbnak tûnhetnénk, szerezhetnénk engedélyt, jobb esetben (erre kár gondolni is egyenlõre) támogatást is - végülis nemkéne sok, 1 bobcat 1 napra, az kb 40.000.- (egy 10.000-es szórással).
Namajd visszatérünk rá, csak derüljön ki az idõ!
OFF:
Szerintem jól néz ki a bringa a tiszta dzsúz, látszik, hogy extrém körülmények közt is használod, nem csak a BartókBélán terepezel.

Meg mostanában minden nap kapok defektet, de sose tüskétõl. Mindíg valami felütés miatt. Hiába a Kenda 2,4mm falvastagságú DH belsõ...
ON:
Írta 2002. augusztus 10. - 20:00

Írta 2002. augusztus 09. - 18:48

Írta 2002. augusztus 09. - 17:45

Írta 2002. augusztus 09. - 14:06

Amúgy ha gondoljátok nélkülem is hozzákezdhettek ;D
. Amúgy sincs messze Phyreetõl sem asszem (1 percre van a hely a Rahó utcai ásásoktól).

Írta 2002. augusztus 09. - 14:04

Mehetünk!? Csak az a terület önkormányzaté. Lehet, hogy meglehetne szerezni engedélyt. De építhetjük illegálisan is persze. ;D
A dolog azért nem haladt a nyáron, mert sajna nem volt idõm, de 1 hét múlva lesz, akkor nekikezdhetünk.
A dolog azért nem haladt a nyáron, mert sajna nem volt idõm, de 1 hét múlva lesz, akkor nekikezdhetünk.
Írta 2002. augusztus 09. - 13:31

Írta 2002. augusztus 09. - 09:08

Írta 2002. augusztus 09. - 08:53

Írta 2002. augusztus 09. - 08:43