Hali!
Nem tudja véletlenül valaki hogy Csepelen van e valamerre jó dirt pálya? vagy legalább egykét ugrató? Ha igen akkor merre?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dirt - cool pályák helyek Bp-n??????
Indította
dirtboy
, 2002. október 11. 19:47
Írta 2008. február 12. - 19:04

Írta 2003. december 06. - 18:39

Hali Artzok!
Az a dirt hol van ahol Atom a mostani részben teszteli a Meridát??
Köff!
Az a dirt hol van ahol Atom a mostani részben teszteli a Meridát??
Köff!

Írta 2003. november 20. - 13:33

Nem tzdom írta-é valaki, de at Irhás-árok mentén van egy dirt-pálya, ahogy mész fel/le a Konkoly Thege Miklós út felé/felõl
Írta 2003. november 14. - 14:03

te lörinci képeket ideieket nem lehet látni valahol? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Írta 2003. november 14. - 13:41

Nem tudom, hogy a kettõ ugyanaz-e, de a ruckus teszt valószínûleg a budaörsi kõbányában készült. Egy sima Budai-hegység térképpel oda tudsz navigálni. Vagy budaörsön kersztül közelítesz, vagy a KFKI-tól legurulsz a repülõs emlékmû irányába.
Írta 2003. november 13. - 00:23

Már régóta érdekel egy hely, úgy emlékszem volt is szó róla valamelyik topicba, de nem tudom hol van. A john hill gang II-ben is feltûnik. Kurva kopár, fehér köves dh terep. Olyan bánya kinézetû. Annak idején a bikemagban lévõ ruckus teszt is talán ott zajlott, de ez nem biztos. Valaki tudja, hogy hol van ez a hely?
Írta 2003. október 11. - 21:27

ROB..de ;D 
yanee...aki beugorja a sipalyat nehogy mar beparazzon attol a kis dörtöl a görzi elött...meg en is ugrom

yanee...aki beugorja a sipalyat nehogy mar beparazzon attol a kis dörtöl a görzi elött...meg en is ugrom

Írta 2003. október 11. - 21:23

nemnagyon dörthöz tartozik, de ahogy jöttem fehérvárról pestre, kelenföld elött láttam egy b*szott nagy köfalat, és utána füves lejtõt. meg keritest ;D azt valaki küldi? jah, voltam görzibe eletembe elöször
nagy funbox rulez...
kinti dört para :-\

Írta 2003. október 08. - 10:36

Írta 2003. szeptember 15. - 20:23

A lényeg az, hogy HOL VAN??
Émmeg a Lágymányosi hídnál találtam budai oldalnál egyrészt lefelé fasza döntött kanyar, másrészt valami axelero telep, de full üres, és vannak ilyen földhányások, és észre vettem, hogy az egyik hoppá! egy ugrató!!! De cska távolról láttam sajna, meg messze van tõlem, de meg kéne majd nézni...
Émmeg a Lágymányosi hídnál találtam budai oldalnál egyrészt lefelé fasza döntött kanyar, másrészt valami axelero telep, de full üres, és vannak ilyen földhányások, és észre vettem, hogy az egyik hoppá! egy ugrató!!! De cska távolról láttam sajna, meg messze van tõlem, de meg kéne majd nézni...

Írta 2003. szeptember 14. - 13:47

jajj. wega kimozogta a jumpot? vagy hogy is van ez a fullikkal? de legalabb nem erzed ha akadsz vagy ha tulugrod ;D
ize. az enyemre meg rafer 400...
ize. az enyemre meg rafer 400...
Írta 2003. szeptember 14. - 13:38

jaj...70kép megy rá 1024*768bol..a többit meg kepzeld el..és tud mozgokepet meg mindent..najonem offolok ;D
Írta 2003. szeptember 14. - 13:32

;D az nemis fenykepezo ;D hany kep megy bele? 3 db ;D jajjj. az a piros ruhas emberke csak nem a zolle? beugrotta ??? ;D
jajj. majd megyek enis ;D mindent beugrok ;D na pá
jajj. majd megyek enis ;D mindent beugrok ;D na pá
Írta 2003. szeptember 14. - 13:11

azert ilyen szar a kep mert akkora a fenykepezö mint egy fél gyufásdoboz.. ;Dnem is arulom el..szikret plész... ;D
Írta 2003. szeptember 14. - 12:58

és hoool van? amugy meg egyszer megkerdem. nektek fizettek hogy ezt a fenykepezot hasznaljatok? vagy egy laptop + webkem kombo???? vagy mitol ilyen sz@r???? ;D ;D ;D ;D
es a hely merre van? ne aruld el itt:D csak nekem ;D
es a hely merre van? ne aruld el itt:D csak nekem ;D
Írta 2003. szeptember 14. - 12:08

nos..megvan vegre..a trélsz amit nem ismert senki..eddig 

éssss:

eléggé durvaaa ;D

éssss:

eléggé durvaaa ;D
Írta 2003. augusztus 24. - 21:11

Írta 2003. augusztus 24. - 21:07

Jó! A kérdés nem volt feltéve! Bocs mindenki! És vigyázzatok a jó helyekre! :-X
Írta 2003. augusztus 24. - 01:34

múlkor minket is elkültek innen lejöttek nem ugrottak és õrséget álltak szerintem 0-24 fugyelnek
Írta 2003. augusztus 23. - 14:13