Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok 2003

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
485 hozzászólás a témában

Ritchey

Ritchey

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Sziasztok!

A Zemplén 50 elõrelháthatólag május elsõ hétvégéje lesz, de remélem hamarosan megtudom a pontos idõpontot! Lesz még egy Rákóczy 75 Teljesítménytúra is, ami nagyon nehéz terepen vezet végig a Rákóczy túra útvonalon! Isteni, már 3X megcsináltam, és mondhatom állat!! Idõpontja június 10-20-a között van valamelyik hétvégi napon ( szombat ) Ha tudok pontos idõpontot akkor írok!!!

Üdv mindenkinek, jó alapozást!

Sziasztok Deák ÁKos ( Ritchey )

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
Sniper: Nem halottam-e a verseny felõl... ::)
De amint +tudok vlmi infót feltétlen írok
Lorka

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

Bár nem maraton ,de gondoltam leginkább ide illik.
Ma voltam a hunyadi sportban és a versenylistán láttam ,hogy lesz valamilyen CC verseny Fót környékén dec. 22-én. Tudtok róla valamit ?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Bruce:
http://ttt.tr.hu
ez a teljesítménytúrázók társaságának honlapja... csekk it és minden infót megtalálsz ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
MG: ha pontos idõpontot tudsz, pls notice us. Thx. ;)

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Biztos lesz Zemplén 50 is április körül.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Kala ezt tedd fel ott... amúgy meg még az elsõ kör sincs levajazva...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Dettó!"Engemet is,engemet is!!!"Miután belekóstoltam ez évben a komolyabb biciklizésbe,és már így is nagyon tetszett,asszem a jövõre nézve különösen inspiráló lenne ez az állandó rajtszám dolog....(+ ha meglesz a kész KALABIKE... 8) ;D)
Csak így halkan megkérdezném a bennfentesektõl hogy második kör mezekbõl lesz-e,és kb mikor?Jó lenne teljes BMFT szerelésben menni a versenyekre...Tudom,más topik...De 1 rövid választ lehet dobni....

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Nagyon jó ötletnek tartanám ezt az egy évadra szóló rajtszámot. Nekünk állandó problémát jelent, hogy idõben átvegyük a rajtszámunkat, mert, sajnos, mindenhonnan elkésünk. Legalább ez sem fokozná a maraton elõtti "nyugtalanságot". Szerintem mindenki el tudja dönteni az év elején, kb. hány versenyen szeretne indulni és ez alapján választ rajtszámot, úgy mint a CC versenyeken.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Rave!

szerintem így õsz tájékán lehetne szervezni ezt a fórumos díjazás dolgot is..
majd elõbányászom a topikot...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Na szervezõk ime az újabb kihívás!
Amit Bogyo kollega felvetett egy nagyon jó ötletnek tartom és maximálisan támogatom!
Legyen a maratonakból is verseny sorozat amit a végén összesíteni lehetne mint cc-ben vagy dh-ban!
Mivel ebben a szakágban lényegesen több induló van mint bármelyik másikban így szerintem életképes ötlet lenne!csak halkan jegyzem meg volt itt régen egy forumos dijazás topic ha egyszer megvalósitjuk amit oda lett tervezve akkor azon a nagy mtb buli estén kilehetne osztani a díjakat is! ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
lens:
egyetértek ;D
bár én egy maratonon sem voltam...
de jövõre amennyin csak lehet...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én benne lennék a sorozatversenyzésben, hiszen idén majdnem mindegyiken ott voltam. Tehát lenne értelme számomra ugyannak a sorszámnak, vagyis pontosabban, a "lensver" feliratnak. És nem kéne mindig külön könyörögni a szervezôknek ezért.

Bogyo

Bogyo

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Tök jó lenne ha február március környékén fenn lenne minden lehetséges maraton. Legyen (ha lehet ) bejárás elõtte mert sokkkal egyszerûbb ismert terepen versenyezni (nyerni). jólenneszerintem ha a fórumosmezben menni már az elsõn . szerinem jó a témacsak minden maratonszervezõ írjon ide.
Így november környékén hányat tippeltek?
Lehetne pontversenyt rendezni belõle és év végén felnõõt senior junior kategóriában és 3 legjobb maratonistát kihírdetni év végén . Külön kéne befizeni a versenysorozatra pénzt és mondjuk nem lenne benne minden maraton csak a nyáriak és azok ahol a szervezõt be lehet szervezni,hogy az idõeredményt tökéletesen! vezesség és egy rajtszámmal lehetne indulni az összesen így meglehetne különböztetni minket (mármint sorozatversenyzõket) . Szerintem szeretnétek .vagy nem?
na üdv.:Bogyó

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Jó napot mindönkinek!! Itt 2bak.
Valaki, vagy valakik nagyon jól informáltak ;D
Valóban a rajzasztalamon, vagy mondhatom a falon megtalálható fél Magyarország.
Tervek között szerepel több kisebb nagyobb versenyecske.
Most készül a szinapszis, s remélem találok meccénásokat. Higgyétek el nem rajtam, és a szegedi rendezõi teamtól fog függeni, hogy mennyit tudhatunk magunkénak a jövõ évben.
Ami a terevimbe szerepel az a következõ:
I. Boszorkány kupa 2003.03.- ezzel kezdeni az évet.szintfelmérõ.
II. Tisza maraton 2003.05.
III. Tõserdõ maraton 2003.07.
IV. Megamaraton 2003 - ez még röcög!! (Marha sokba kerül, és szondázni kellene a piacot, hogy kérnének-e ilyet?? Napok száma 3. Táv: kb.: 300 km)
V. Boszorkány kupa 2003.10. - évadzáró megmérettetés

Ezek vannak tervben, de sok dolog eldõl a 7végi Mátraházi Közgyûlésen.

Én részemrõl kész vagyok, csak a támogatásotokat kérem!!
Hiszen semmit nem ér az Én munkám Nélkületek!!

Üdv mindenkinek, várok minden építõ ötletet az új www.2bancar.hu oldalon. Itt ragadnám meg, hogy hamarosan egybeolvad a www.tiszamaraton.hu a www.2bancar.hu oldalba. Természetesen mindkettõ mûködik korlátok azok nincsenek.

Hali,
2bak

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Rave:Látom nem vesztegeted az idõdet:)
Még alig fejezõdött be az idei év!!!
De ez lesz az egyik fõ topic amit nézni fogok ;D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A Flúgos egy kicsit kevésbé családias, olyan országúti verseny jelleg?, csak sokkal lassabb, hogy ne haljon meg mindneki féltávnál. Viszont aki leszakad a bolyból, azt lelökik az útról és fejbejövik, hogy több gond ne legyen vele.
2bak bácsi már törte a fejét egy többnapos rendezvényen, és milyen jól festene, ha mondjuk a Zemplénbôl indulna, és naponta egy hegységet enne meg: Zemplén, Bükk, Mátra, Cserhát, Börzsöny, Pilis-BudaiHG-BP. Trans-Északikhg.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Ha nem felejtem el lehet, hogy bevállalom az a Flúgos témát. Egy veszprémi család is szokot hasonló megmozdúlást szervezni, ott végigjárják a fél Dunántúlt. Tavaly voltunk és elég családias volt a hangulat. náluk sátoroztunk a kertben, a túra alatt  kapsz gulyáslevest, zsíroskenyeret, ráadásul biztos, hogy jut kaja. Ezen felül a nevezési díj nevetségesen alacsony volt.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy...
nagyon igazad van Ras pajtás... hálistennek divat lett maratont szervezni... így most már talán a mi oldalunkról is élvezhetõ fejlõdésnek lesznek kitéve a rendezõk, mivel ha nagy a választék, hamar kihullanak(talán) a rosszabb rendezésûek(amire istennek hála, idén nem volt precedens...)

Egy szóval jövõre bõség-zavara-effektus elé nézünk 8)

Tsõváz&hátszél...
JOghurt már erõsen készül jövõre...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ergo szerintem jó évünk lesz 2003ban a maratonok szempontjából...
én informális úton hallottam mcelek terveirõl is... hát gyerekek azt hiszem ez a mûfaj fellendülõben van kihazánkban 8)