Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok 2003

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
485 hozzászólás a témában

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Üdvözlet Mindenkinek ;D

Látom mindenkit érdekel, hogy mi is lesz a 2003-as évadban. Bevallom, és ezt csak megsúghatom, tehát gyere közelebb - holnap lesz a nagy nap fönt a nagy-nagy emberkéknél ;D

Készül a Maratonok 2003 szabálykönyv, és mindaz ami most nagyon lázban tart benneteket.
Igérem, és remélem elhiszitek nagy áttörés lesz a Maratonok vonatkozásában a jövõévadban.
Mi azon vagyunk, és remélem ti pedig partnerek lesztek ebben ;D
Bõvebben csak a 7vége felé nyilatkozhatok.
Addig is 6+2 maraton van betervezve, valamint Magyar Kupa. Tehát egy sorozat van készülõben, csak nektek.

Üdv mindenkinek, ha valamit szeretnétek kicsalogatni belõlem, csak finoman, és lehet, hogy csöpögtetek még infót.

Üdv,
2bak

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Sziasztok!

Órszágúti maraton a meglepetésem! Mézétek meg a bõ vebb kiírást! :D
III Bükk Maraton Találkozunk 2003 Augusztos 9-10 -én! Készüljetek!!!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hamarosan szolgálhatok némi infóval a maratonok idôpontjaival kapcsolatosan (jövô hét közepe!)

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Ezt én is tudtam+ a Mátra maraton 2003 szept. 7.!!!
Más egyéb???

Bogyo

Bogyo

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
2003 augusztus 9-10 Bükk maraton

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Srácok, egy-két maratonnak az idõpontját is ide tudjátok biggyeszteni? :)

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
Ne kímélj!!! ;) ;D

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Most még titok, de hamarosan beszélhetek vmi nagy meglepetésrõl ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szerintem nem érdemes ilyet kivánni, amikor még az összes verseny eredménye sem tekinthetô meg!
Pl. egy csomó DH versenyfutam eredménye egyszerûen sehol sem lelhetô fel, csak a 2001-ek!
Ez azért elképesztô.
Igencsak gyerekcipôben járunk és nagyon sok sport/biciklibuzi, elszánt emberkére lenne szükség ahhoz, hogy helyre legyen téve ez a horribilis helyzet.

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hi,

Én már annak is örülnék, ha a MMTB Szövetség hómpédzsén megjelennének az összes itthonról elérhetõ maraton és TT és CC idõpontja és helye. (Ide értem a környezõ országok hasonló versenyeit is.)

Az pedig pláne jó lenne, ha a MMK (Magyar Maraton Kupa) elindulna. Idén is indultam minden maratonon és jövõre is fogok.

Bogyo

Bogyo

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Nem új maratonokat aszeretnénk csak összesített eredményt ,hogy a maraton VB-re a legjobbak könnyeb kijutását tudja esetleg segíteni a szövetség v. szponzor .

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát maratont szervezni aláírásból nem lehet...

bocs hogy ilyen lehúzó vagyok, de ehhez sok idõ, energia és nem mellesleg pénz is kell... ahogy viszont hallottam néhány 5letet maratonszervezõktõl (mcelek, 2bak) szerintem lesz belõle valami... talán ha nem is idén de rövidesen... ;)

Bogyo

Bogyo

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Kérni szeretnénk,hogy legyen maraton sorozat a meglévõ maratonok összesített eredménye hosszú: férfi nõi junior senior
rövid:férfi nõi junior seni az aláírásokat gyûjtsük a "maraton sorozatot szeretnénék topicba "

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
akár itt is lehetne elinditani egy aláirásgyûjtést, online.
http://www.petitiono...e_petition.html
csak valaki fogalmazza meg, hogy mire is gyûjtenénk aláirást.

Bogyo

Bogyo

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Na szal beszéltem Vizdák Janival azt mondta,hogy már komolyabb testületi fórumokon fel volt vetve és már tavaly akarta a szövetség ha valaki komolyan akarja ésgyûjti az aláírásokat akkor szerintem össze lehetne gyûjteni min. 1-200 aláírást ;D ami már tömeg (Elég komoly) szal akinek van ideje és elmult már 18 (mert engem a 15 évemmel le se szarnak) gyûjthetné az aláírásokat (ha néhány szervezõt megnyernénk magunknak már nyert ügy + egy sorozathoz könnyeb pénzes támogatót szerezni) kérvényt meg így fent közösen összedobjuk. mert ha valaki mélyebben belegondol nem kell ehez más csak 3-400 + odafigyelõ jól regisztráló emberek akik felküldik az eredményt a szövetséghez monjuk évente 2-3000FT-ot befizetnénk és lenne díjj kijönne a szövetségi emberek fizetése nyereséges lenne( nekünk is. nekik is) lehetne pénzdíj belõle, kupa .nem kellene. minden versenyen egy rajtszám egyszerûbb regisztráció csak pézt kell feladni meg a nevezési lapot nincs tökölés a rajtszám átvétellel. de ezt már ecseteltük . lehene hat maratonos top six mintára .

Én támogatom jó próbálkozást a szövetségnél illletve össze-vissza. hajrá

üdv.:ßoGYó

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
:o !??!??!??!?? :o ::) ;D ;D

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Sziasztok.

A legmeszemenõbbekig támogatom ezt a verseny sorozatot. Nekem is eszembe jutott már, és nevet is adtam neki:

MAGYAR MARATON KUPA

Egy kis összefogásra lenne szükség és szerintem "világraszóló" kerekes esemény kerekedhetne belõle. Izzítsuk a gyújtórakétákat és nyomuljunk ezerrel! Szervezõk, versenyzõk, profik, amatõrök és hétvégi bringások, újságok, tv csatornák és szponzorok, sportminisztérium és mindenki akit érdekel az egészséges életmód, a remek hangulatú több ezer fõs megmozdulások, hazánk szép tájainak és egy igazán kellemes sportolási mód, vagy ha úgy tetszik szabadidõs tevékenység megismertetése minél nagyobb számú közönséggel, cselekedjetek, mert nagy buli lesz ebbõl!

Dagobert_bacsi

Dagobert_bacsi

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Sziasztok !!!!

En is tamogatnam az emlitet "pontozos maratonokat" es ha minden jol megy en is szerepelnek rajtuk(es utolso lennel ??!)
;D ;D ;D

Endre

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
lens ha úgy alakul azidõtájt és szerzek egy korrekt pilácsot akkor szerintem többedmagammal szivesen nekivágnék ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én a Rákóczi 120-on voltam, amibôl közben 140lett. Az az év legextrémebb, legidegelôbb TT-je, legnagyobb kihivása. Mindenkinek javaslom, aki elég vágyat, bátorságot és erôt érez egy egész napos tekeréshez.