Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok 2003

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
485 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
mongosse: ;D sokakat ez a hozzáállás vitte a végzetükbe ;)
hidd el, alföüldnek híjják, de egy montis számár ais tud meglepetésekkel szolgálni...............

VIVA L'VIHARSAROK! 8)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Csocsi!

Nem tudom én azért osztom Gabi véleményét ;D ;D
"Mutass ott nekem egy hegyet"
De biztos csak addig leszek ilyen lelkes amíg nem köszön szembe a nem tom hány km homok... :D
De tényleg milyen hosszan lesz homok és olyan durva? Fél méteres homok? és ha az út szélén mész? ott csak nincs akkora homok... ???

én Para véleményét osztom... pláne hogy volt már ott... tehát: LÁTTA... azért az nem hátrány :D

maratonok drága... hát igen ez ugye realtív, azaz nem... drága mindenképp, de ugye a nevezési díjban csak a költségek egy részét hárítják a versenyzõre...
tehát szerintem meg szponzorációfüggõ... is ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
olaf: ezek tények... és belelátok, hisz, igaz kisebb cc-versenyeket, de rendeztem én is, és tudom hogy kurva nehéz kijönni nullára a végén... DE!
22es csapdája... emelik a nevezési díjat, hogy az emelkedett kiadások miatti többletkiadást fedezzék, de az emelt nevezséi díj távoltart több embert, így kevesebb jön be, ezáltal nincs fedezve a kiadás, emiatt legközelebb emelitek a nevezési díjat..........................

én még mindig azt tartotm: inkább kockáztatok, és olcsóbban neveztetek, hátha ez még több embert, esetleg olyat is, aki sose gondolkozott ilyenen, vonz és neveznek!

nem logikus?

mind1......... ez nem fog változtatni már semmin... :( sajna

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Maratonok drágák nem tudom! Én eléggé benne vagyok! Az ember ha nincs jó szponzora akkor örül ha nullára ki jön! Gardán a maratonra 10 000 Ft volt a nevezés szal nem tudom! Ezt ti érzitek föleg én nem vagyok objektív!

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Csocsi!

Nem tudom én azért osztom Gabi véleményét ;D ;D
"Mutass ott nekem egy hegyet"
De biztos csak addig leszek ilyen lelkes amíg nem köszön szembe a nem tom hány km homok... :D
De tényleg milyen hosszan lesz homok és olyan durva? Fél méteres homok? és ha az út szélén mész? ott csak nincs akkora homok... ???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
no, a boszorkány kupa pályáján nincs homok... 8) csak rengeteg bombatölcsér... ;D
a tisza maratonon viszont rendesen kijut a jóból, azaz a homokból... tiszta bícshangulata lenne az embernek, ha épp nem azzal szenvedne, hogy kiráncigálja a lovát belõle... ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Tudom, mert a homok legalább olyan gyilkos, mint a szûz hó. Mindent lehet benne, csak bicajozni nem!

de olyan jól hangzott! ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Gabi: tudod miért fogom vigyorogva nézni szegeden a szenvedésed tekerés közben? ;D mert nincsenek hegyek, de beledöglesz a pályába ;D

amúgy ezt a pénztárcás szösszenetet csak azért írtam, hogy egy kicsit a szervezõkfejével is gondolkozzam... remélem azért ezen Õk is agyalttak... mert ha nem, sok maraton nagy veszteségekkel fog zárni.... :-X

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Válaszodból ítélve ezek szerint nem azonos. Egyébként nem voltam tavaly, de az idén terveztem.
Az anyagiakról csak annyit: Ez biztosan így lesz, mert ugye csak az árakat emelik, a többi nem megy vele.
Hála istennek, nekem olyan nagyon nincsenek gondjaim a nevezési díjakkal, mert még ez az elsõ szezonom és kóstolgatom õket is és magamat is, de azért ez nem jelenti azt, hogy mindent megadnék egy maratonért. (illetve ha valamelyik nagyon tetszik, akkor ez kivétel.)
Tudod, miért megyek szívesen szegedre tekerni? Mutass ott nekem egy hegyet!!! ;) ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szerintem az elsõ etappe vmelyest meg fog felelni a Boszorkány Kupa pályavonalával... (voltál ott??)

amúgy azon töprengtem reggeli sétám alatt, hogy az idén ugye elég húzósak lesznek a nevezési díjak a maratonokra... de ezzel együtt az üzemanyagdíjak, busz-, vonatjegyekárai, és a szállások árai is emelkedtek... EGy szóval könnyen lehet, hogy míg tavaly 10kerékpárosból 4egybõl a pénztárcájára nézett, és a szerint szortírozta a résztvételét... idén szvsz ez az arány 10bõl 6lesz... :( ergo meglehet, sokkal kevesebben fognak elmenni a maratonokra, és a nevezõk hiáénya fõleg az új maratonokra fog lecsapódni... mert hát valljuk be, inkább megyek(ha szortíroznom kell) egy bevállt maratonra, mint egy ÚJra, vagy egy kissé "kétes" veersenyre...
na mind1...
lehet, hogy csak az Én tárcám beszél így... :(

PéeF

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Para!
Ez ugye nam azonos a tavalyi Boszorkány-sziget kupával?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
„MEGAMARATON 2003” TEREPKERÉKPÁR VERSENY

2003. július 18 - 20.

SZEGED - LAKITELEK - TÕSERDÕ
Versenykiírás (Kivonat.)

A Verseny elnevezése:   „Megamaraton 2003” Terepkerékpár Verseny.
Rendezõ:    2BANCAR Kft. 6720 Szeged Arany J.u.14. Képviselõ: Tubak Nándor
Helyszín:   SZEGED - CSONGRÁD - TISZAALPÁR - LAKITELEK - TÕSERDÕ, Pusztaszeri Tájvédelmi Körzet, Kiskunsági Nemzeti Park.
Idõpont:         2003. július 18 - 20. Péntek - Vasárnap.
RAJT/CÉL helyszín:   SZEGED, Árvízi Emlékmû, Boszorkány Sziget, LAKITELEK - TÕSERDÕ, Holt Tisza Part, focipálya.
Indulók:         A VERSENY NYÍLT! 18 év feletti nevezõknek.
Elõnevezési határidõ:   2003. június 30. 24.00. hétfõ. Helyszíni nevezésre lehetõség nincs!
Eredménylista:   A versenyt követõen az esemény hivatalos honlapján (www.tiszamaraton.hu/eredmenyek)
Versenytávok:         1. nap: Prológ Boszorkány sziget 4x5km 100m szintkülönbség,
            2. nap:
2a szakasz: Szeged, Boszorkány sziget - Algyõ - Deszk - Csongrád Körös torok 65km 150m szint.
2b szakasz: Csongrád, Körös torok - Tiszaalpár - Lakitelek - Tõserdõ, 35km, 200m szint.
3. nap: Lakitelek - Tõserdõ, Tiszaalpár, 55km, 150m szint.
Rajtok idõpontjai:    1. nap: Szeged, Boszorkány sziget 16,8 fkm, 2003. Július 18. péntek 14.00.
   2. nap:
2a szakasz: Szeged, Boszorkány sziget 16,8 fkm, 2003. július 19. szombat 10.00.
2b szakasz: Csongrád, Körös torok, 2003. július 19. szombat 15.30.
3.nap: Lakitelek - Tõserdõ, Holt Tisza part, focipálya, 2003. július 20. vasárnap 11.00.
Pályaszakaszok zárása:   Az utolsó indulót követõ záróautó, vagy motoros biztosításával.
Értékelés:   Az gyõz aki az összetett versenytávot a versenyszabályok betartása mellett a legrövidebb idõ alatt teljesíti.
Korcsoportok:         Felnõtt 1984-1968
            Szenior 1967 és elõtte.
Díjazás:   Az összetett táv (kb.: 180km) abszolút férfi 1-3. helyezett, abszolút nõi 1-3. helyezett.
            Értéke: 1.000.000,-Ft.
Egyéb:   Minden versenyzõ aki a távot teljesítette emblémázott emlékpólót, valamint érmet kap.
Eredményhirdetés:      2003. július 20. 16.00. a CÉL-ban. (Lakitelek - Tõserdõ)

(Részletes szabálykönyv olvasható a www.tiszamaraton.hu oldalon.)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
RAS!
Elkaptad?
(E-mail ment!)

Bruce!
Neked is!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
dobjon meg engem is valaki vele...

czras@freemail.hu ::)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
higyjétek el, még sok sok fórumost érdekel ez a megamaraton... engem is...

valaki nem vágná be ide ezt a levelet?
vagy ez "top secret"? ::)

légyszíves, valaki... :)
köszönjük!
:-*

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
;D Örök hálám.

:-*